Foto bij Hoofdstuk 19.

Harry Edward Styles

Ik gooi kwaad de krant op de grond, ik had haar nog geen 10 minuten uitgelegd wat de regels waren. Of ze liet mij haar al weer straffen, domme trut. Niet dat ik het erg vond om aan haar billen te zitten, in tegendeel, ik geniet er van. Maar het idee dat ze zich nog geen 10 minuten kan gedragen, maakt me kwaad.
In loop naar mijn kantoor en draai de deur open, ik zet de telefoon op luidspreker en bel de dokter. Ja de dokter, ik probeer een zakenrelatie met deze man op te starten, dus dit is een mooi begin.
De telefoon gaat een paar keer over, terwijl ik voor het raam sta. Het uitzicht hier is prachtig, we zitten hier in de natuur en ik kijk over een groenveld.

"Goede morgen met Avril, assistente van dokter Einarsson, hoe kan ik u helpen?" Ik grijns bij het horen van de mierzoete stem, ben benieuwd hoe ze zo meteen praat.
"Goede morgen Avril, wat heerlijk je stem weer te horen". Ik hou stil en dan hoor ik iets vallen, ik grinnik. "Meneer Styles, wat een genoegen, wat kan ik voor u doen?" Het is toch heerlijk dat mensen mijn stem meteen herkennen, meteen zijn ze op hun hoede en dienen mij zo goed mogelijk.
"Ik wil een afspraak maken voor...", hier stop ik even, ik pak mijn lip en trek hier even aan. "Mijn nichtje, maar graag spreek ik hier Einarsson zelf even over". Die assistente van hem, hoeft verder hier niks over te weten.
"Ik zal u door verbinden meneer Styles, ik wens u nog een fijne dag toe". Mijn lippen krullen omhoog, ze is altijd zo fucking beleeft, was Isabelle dat maar eens.

"Meneer Styles, wat kan ik voor u nichtje doen?" Ik loop naar mijn stoel en ga zitten, ik sla mijn handen achter mijn hoofd en begin met praten.
"Ik wil dat je een soatest op haar doet en haar de prikpil geeft, ik wil dat de prikpil elke keer stipt op tijd gegeven word. Zodat ik niks te maken krijgt met die maandelijkse shit. Dus zet dat alvast maar iedere maand in je agenda, want ik accepteer geen nee." Meteen hoor ik hem type, goed zo, dat is geregeld. Maar dan draai ik me woest om, naar de telefoon als hij mij in de rede valt.
"Om de 3 maanden meneer", ik snauw kwaad naar hem. "Hoe moet ik dat nu weten, doe je fucking werk en val mij niet in de rede".
Maar dan gaat de vraag van Isabelle weer door mijn hoofd, ik zucht diep, irritatie en woede borrelt weer op. "Godver, ik wil ook een test voor mijzelf. Maar als je dat aan haar zegt, vermoord ik je." Even is het getik aan de andere kant stil, "ik zal hierover niks tegen de dame in kwestie zeggen. Ik doe wat u mij vraagt, verder niks." Ik zucht opgelucht, daarom is dit zo'n goede dokter.
"Wanneer wilt u dat ik kom?"
Ik open mijn Macbook en klik mijn agenda aan, "morgen middag, 14.00 uur, je snapt wel dat je hier heen moet. Mijn mannen zullen je ophalen, helaas doktertje, zul je niet zien waar je heen gebracht word. Maar dat moet geen probleem zijn toch?"
Ik hoor een zucht, "dat snap ik meneer Styles". Voor hij kan ophangen val ik hem nog even in de rede, "ook wil ik nog even met je praten. Ik ben nog steeds geïnteresseerd als jou als mijn zakenpartner." Ik hoor hem al protesteren, dit is niet de eerste keer dat ik het er over heb, maar ik ga niet langer vragen.
"Laat je gedachten daar nog even goed over gaan, bedenk goed wat je afwijst voor je nee zegt, maar bedenk vooral goed 'wie' je afwijst". Dan druk ik het gesprek weg, zonder op antwoord te wachten.
Met een diepe zucht grijp ik wat papieren uit de la en ga verder met mijn werk, met diepe tegenzin.

De hele dag heb ik niet meer naar Isabelle om gekeken, pas met het avondeten zie ik haar weer. Maar ik haalde haar niet zelf, ik liet de meid haar halen. Ik schenk haar geen blik waardig als ze mij, dit keer beleeft, begroet.
Pas als het eten allemaal op tafel staat en ze nerveus steeds mijn kan op kijkt, leg ik mijn mobiel aan de kant en kijk ik haar aan.
"Trek?" Ik zie in haar ogen dat ze liegt als ze 'ja' zegt. Ik kijk naar haar tengere lichaam, ik pak haar bord en schep verschillende groenten, kip en gebakken aardappels op. "Als je dit niet opeet, volgen er consequenties".
Ze hapt naar adem en kijkt naar het volle bord, "ja meneer Styles".
Tijdens het eten zie ik hoeveel moeite het haar kost, maar ze weet het voor elkaar te krijgen. Als ze haar mond heeft afgeveegd en tegen de stoelleuning aanleunt, sta ik op.
"Ik heb nog steeds geen behoefte aan je aanwezigheid Isabelle, maar ik heb wel een opdracht voor je". Ik pak een notebook van de kast en een pen, leg dit voor haar neus en pak haar kin vast. "Ik wil dat je elke regel opschrijft, met elke consequentie die volgt als je ze niet opvolgt. Misschien dringt het dan meer tot je door, wat je te wachten staat. Die zere billen die je nu hebt, stellen echt nog niks voor. Nu oprotten naar je kamer, ik zie je morgen ochtend weer." Angstig vlucht ze weg en laat mij alleen achter, ik besluit over een uur te sporten in de hoop al mijn irritaties kwijt te raken.
Ik hoef alleen al naar haar te kijken en ik voel zo veel, fuck! Woedend sla ik de borden van tafel, binnen een paar tellen komt de meid binnen gestormd om te kijken wat er gebeurd. "Ruim deze zooi op", is het enige wat ik zeg en laat haar achter.

De volgende ochtend word ik voor het eerst in dagen uitgerust wakker, de vorige avond heb ik genoten van de rust. Ik heb mijn werk afgekregen, gesport en een boek gelezen, man wat heerlijk.
Als ik in mijn boxer en met een stapel kleding de kamer van Isabelle in stap, zie ik haar met haar hoofd op tafel liggen. Als ik naast haar sta, zie ik haar gezicht op het notebook liggen, de letters zijn uitgelopen, waarschijnlijk door dat eeuwige gejankt van haar. Meteen voel ik de irritatie opborrelen, ik moet dus blijkbaar nu checken of ze wel in bed ligt, want dit is funest voor haar lichaam.
Ik maak haar ondanks mijn irritatie voorzichtig wakker, ik streel haar over haar haren en wang. Als ze wakker word kijkt me me even beduusd aan, helemaal als ze ziet waar ze zich bevind.
"Goede morgen schoonheid, ik heb kleding voor je en ik verwacht je aan de ontbijt tafel over 20 minuten. Zorg dat je gedoucht bent, anders weet je het".
Zo laat ik haar achter, maar zoals belooft heb ik geregeld dat elke mogelijke degelijke krant van London op de tafel ligt, als ze verschijnt en ze bedankt me. Ik laat haar al snel alleen en zeg dat ik er met de lunch niet ben. Maar van haar verwacht dat ze om 14.00 uur in de salon is, wegens de dokters afspraak.

Om precies half 2 word er op de deur van mijn kantoor geklopt, James steekt zijn hoofd om de hoek. "Ik heb hem hier meneer", ik knik en sla mijn macbook dicht. Dan stapt Einarsson mijn kantoor binnen en kijkt onzeker om zich heen, "ahh dokter". Met een gemene grijns open ik mijn armen, dan wijs ik naar de stoel voor mij en hij gaat daar zitten. "Dus, nog na gedacht over mijn voorstel?" Hij gaat er goed voor zitten en begint dan te praten, "ik wil weten wat je voorstel is, wat het inhoud, wat ik voor je moet doen". Mijn wenkbrauwen vliegen omhoog en ik sla hard op de tafel. "Wat?" Hij herhaald zijn zin en ik sta op, ruk hem uit de stoel en ram hem in zijn maag. "Je mag dokter zijn, maar waag het niet mij zo aan te spreken. Je zult niet de eerste zijn, die dat niet overleeft". Meteen begint hij zijn excuses te maken en te jammeren dat hij het niet meer zal doen, hij wilde alleen indruk maken. Indruk op mij... ongelooflijk, sommige mensen...

Als ik ben gekalmeerd ga ik weer zitten en vouw mijn handen in elkaar, "ik wil als wij partners worden, dat je voor mij bepaalde medicijnen kan leveren. Zonder dat je de rede wilt weten, want dat gaat je geen fuck aan. Het gaat mij erom dat jij recepten kan voorschrijven, dus mij toegang kan geven tot jou legale drugs." Ik zie hem slikken, hij heeft moeite met dit besluit, maar ik zal hem helpen.
Uit mijn la naast mij, haal ik een mes en een pistool. "Je hebt 5 minuten, dan mag je kiezen wat het word. Als ik je eenmaal zulke informatie geef, kan ik je helaas niet laten gaan". Ik grijns gemeen naar hem, terwijl ik poeslief tegen hem praat. Ik geniet van zijn angst, het feit dat ik letterlijk zijn leven in handen heb.
Natuurlijk gaat hij nog binnen 5 minuten akkoord en knik ik naar mijn nieuwe zakenpartner, "ik zal het contract gereed maken en naar je opsturen. Nu waar je voor komt, doe eerst die fucking test op mij, voor we naar Isabelle gaan".

Reacties (2)

 • AmorAmor

  Hij is echt vol van zich zelf he.... en helemaal eens met gothicpop. Heel interessant dat hij die test toch ook gaat doen.
  Top geschreven!!(H)

  1 week geleden
 • gothicpop

  Interresant dat hij zelf toch ook een test doet:|

  1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here