Foto bij Hoofdstuk 20.

Isabelle Hardy


Vijf voor twee sta ik in de salon. Harry is nog nergens te bekennen, mooi zo, want ik wil hem niet nog een reden geven om me te straffen.
Het was fijn geweest om wat tijd voor mij zelf te hebben en niet constant gekweld te worden door Harry. Ik had eindelijk even kunnen ontspannen, zonder constant over mijn schouder te moeten kijken of over ieder woordje na moeten denk voor ik het uitsprak.
Ook had ik even kennis kunnen maken met Alice, het meisje wat me gisteravond voor het eten had gehaald. We hadden even gekletst toen ze schone handdoeken kwam brengen, maar ze was te nerveus geweest om lang te blijven. Waarschijnlijk had Harry haar goed bang gemaakt.

Als Harry de kamer in loopt recht ik mijn rug nog iets meer. Het doet mij aan mijn ballettraining denken, en laat me het dansen even missen.
Harry wordt gevolgd door een oudere man, ik gok dat het de dokter is.
"Goedemiddag, meneer Styles." Ik doe extra mijn best om vrolijk te klinken, met uiteraard een bijpassende glimlach, maar Harry lijkt hier nauwelijks op te reageren.
"Isabelle, dit is dokter Einarsson hij zal je testen. Doe wat hij zegt," draagt Harry mij op.

"Ja, meneer."

Ik schud de hand van de dokter.
"Laten we even gaan zitten," zegt de dokter die plaats neemt op de bank. Ik bijt even op mijn lip, een van de absurde regels is dat ik niet op het meubilair mag zitten, tenzij ik daar toestemming voor heb. Nu ik alle regels op geschreven heb, weet ik ze perfect uit mijn hoofd. Het was een vreemde opdracht geweest maar het hielp wel.
Als ik vragend naar Harry kijk, geeft hij mij een goedkeurend knikje en neem ik plaats op de bank

"Juffrouw Isabelle," begint de dokter. " Heeft u enige klachten?" Ik schud mijn hoofd. "Nee, meneer."
"Heb je onlangs onveilige orale, vaginale of anale seks gehad?" Ik wil weer 'nee' antwoorden, maar dan flitsen de beelden van Harry tussen mijn benen voor mijn ogen langs. Mijn ogen zoeken die van Harry, die vermakelijk toe kijkt. Mijn wangen kleuren rood als hij me een knipoog geeft.
"J-ja." Antwoord ik tenslotte op de dokter. Als ik naar de dokter kijk, voel ik mij betrapt. Hij had natuurlijk allang door dat die 'ja' met Harry was, maar waarom kijkt hij dan zo ongemakkelijk?

"Juist, ja." Prevelt hij.
"Om een volledig beeld te krijgen en op meneer Styles verzoek, neem ik alle testen af. Dat betekend dat ik wat bloed zal afnemen, een uitstrijkje zal doen en wat urine nodig heb." Ik knik op zijn woorden, hij rommelt iets in zijn koffer en haalt een potje te voorschijn. "Zullen we met het makkelijkste beginnen?" Stelt hij voor en bied mij het bekertje aan. Ik pak het aan en vertrek naar het toilet. Het voelt een beetje vreemd om even later het potje urine aan de dokter te overhandigen.
De man draait tot mijn verbazing de dop er af en steekt er een staafje in.

"Wat doet u nu?" Vraag ik nieuwsgierig.
"Meneer Styles, had ook de prikpil aan gevraagd voor u, juffrouw Isabelle." Ik knik, ter bevestiging.
"Die mag ik alleen plaatsen als u niet zwanger bent, daarom doe ik even een zwangerschapstest." Hij legt het staafje, met een dopje er op, op tafel.
De dokter neemt ondertussen wat bloed af en daarna mag ik op de tafel gaan liggen voor het uitstrijkje, alles met toeziend oog van Harry.

Als ik mijn broek uit trekt, zie ik de dokter naar de slagen op mijn billen kijken, maar hij zegt niks.
Blij dat het ergste er op zit trek ik mijn broek weer op.
"De test is negatief, dus ik kan u de prik meteen geven. De rand van mijn broek gaat iets omlaag en de naald steekt hij net boven mijn bil erin.
"De meeste uitslagen zijn morgen middag binnen, de bloeduitslagen over een week. Over 3 maanden moet de prikpil herhaald worden, om goed beschermd te zijn." Ik geef de dokter nog een hand, waarna hij door een handlanger van Harry wordt meegenomen.

Afwachtend kijk ik naar Harry, niet goed wetend wat hij nu van mij verwacht.
"Goed gedaan." Zegt hij, als hij los van de muur komt en mijn kant op komt lopen. Ik bijt op mijn lip als hij mijn kin vast pakt.
"Je kunt het wel." Het voelt goed dat hij even positief is en me niet uitscheld of straft.

Zacht kust hij me, als ik niet beter wist, had ik het zelfs teder genoemd.
Zijn lippen lijken mijn reactie af te wachten. Mijn lippen wijken als van zelf, door deze nieuwe ervaring, uit elkaar. Zijn tong likt voorzichtig mijn lippen. Zijn kus voelt anders, niet dwingend zoals de dagen hier voor, maar zacht en uitnodigend. Een hand wordt op mijn rug geplaatst en streelt door de stof van mijn shirt heen, mijn rug. Zijn hand leidt mij dichter naar hem toe, ik plaats mijn handen op zijn borstkas.
Eerder had ik het niet toe willen geven, maar Harry is een hele goede zoener.
Ik voel mijn hart te keer gaan en ik voel kriebels in mijn buik. Als hij mijn lippen los laat voel ik mijzelf een beetje duizelig.

"Ik moet weer aan het werk, ik ben er met het eten weer." We staan nog steeds dicht bij elkaar en ik kan zijn gespierde borst door de stof voelen. Zijn borst gaat snel op en neer, onder mijn handen.
"Moet ik terug naar mijn kamer, meneer?" Vraag ik een beetje buitenadem.
"Nee. Je mag je vrij bewegen door het huis. Op mijn kantoor en kamer na dan." Ik bijt op mijn lip, als ik overvallen word door nieuwsgierigheid. Hoe zou zijn kamer eruit zien?
"Mag ik muziek aanzetten, meneer?" Ik voel me plots enthousiast worden, als ik me bedenk dat ik misschien wel kan dansen. Ik zie Harry nadenken, waarna hij knikt.
"Dat mag wel, als je de muziek niet te hard zet." Hij loopt naar de hoek van de salon, waar een mooie geluidsinstallatie staat. Even overspoelt mijn lichaam het gevoel van gemis, als ik zijn hand niet langer om mij heen voel en mijn handen niet meer op zijn borst liggen.
"Weet je hoe die werkt?" Vraagt Harry mij. Ik kom naast hem staan en bekijk het apparaat.
"Ik denk het wel, meneer." Zeg ik, als ik er de muziekinstallatie van de dansstudio er in herken.
"Mooi." Zijn hand wrijft nog snel over mijn rug, waarna hij naar zijn kantoor vertrekt.

Als Harry weg is word ik overvallen door een vreemd gevoel. Ik voel me verward, alsof mijn lichaam met zichzelf in gevecht raakt. Stiekem wil ik dat hij mij weer aanraakt, al is het maar zijn hand op mijn rug, of zijn wijsvinger onder mijn kin. Tegelijkertijd voel ik mijn maag draaien, hoe kon ik zo over hem denken?
Hij had mij geslagen, hij had mij gebrandmerkt!
De plek deed elke keer pijn, als ik bewoog en mijn kleding er langs schuurde.

Ik plaats een hand op mijn buik en adem diep in en uit, om het misselijke gevoel te sussen. Wanneer dit gevoel weg zakt, besluit ik eerst het huis te ontdekken en even niet meer aan Harry te denken.

Het is de eerste keer dat ik zonder Harry de slaapkamer uit ben en ik had nog niks anders dan de salon en eetkamer gezien. Ik voel me bijna vrolijk als ik door het huis in mijn eentje beweegt. Door de ramen zie ik het uitzicht, en verbaasd me over de grote tuin. Ik merk nu pas, dat er buiten een zwembad is en een jacuzzi.
Hoe rijk is hij eigenlijk?

Het huis is strak en luxe ingericht. In het hele huis waren de zelfde kleuren en materialen gebruikt, waardoor het een geheel was.
Nadat ik de meeste kamers heb ontdekt, kan ik niet meer wachten om te dansen. Zo snel als ik kan loop ik de trap af en zet ik de muziek aan. Het is even zoeken om muziek op de radio te vinden, waar ik op kan dansen. Als ik mijn telefoon nog had...
Voorzichtig schuif ik de zware salon tafel opzij, zodat ik meer ruimte heb. Ik hoop maar dat Harry het niet erg vind, maar anders ben ik wel bereid hier een pak slaag voor te ontvangen, want ik wil nu alleen nog maar dansen en niks houdt mij tegen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here