Foto bij Hoofdstuk 21.

Harry Edward Styles


De week vliegt voorbij, ik ben druk met het contract opstellen, zodat het aan alle eisen voldoet. Allemaal positief in mijn richting, voor het geval, dat er maar iets fout gaat. Het vereist veel geduld en precisie, laten we zeggen, geduld is niet zo mijn sterkste kant.
Einarsson heeft mij verteld dat mijn soa test negatief blijkt te zijn, wat ik ook niet anders gedacht had. Maar ik denk dat het goed is, dat ik dit gedaan heb. Dit betekend wel dat ik goed te werk ga, dit betekend dat ik ongestoord met Isabelle kan neuken.
Isabelle gedraagt zich deze week bijzonder goed, ze is uiterst beleeft en behandeld mij als een god.
Mijn vermoede is dat ze zich elke dag verheugd op de middag, dan ben ik vaak weg of in mijn kantoor. Misschien denkt ze dat ik het niet weet, maar ik weet alles.
Bell danst iedere middag, het begon met gewoon dansen, maar nu is er een heel ritueel. Opwarmen, dansen, rekken, dansen, afkoelen. Door dat ze nu danst, lijkt ze haar emoties beter te kunnen controleren, waardoor ze mij meer accepteert.
Ze weet waarschijnlijk niet dat ik mijzelf ontzettend op geil aan haar, als ze danst. Dus ik besloot mijzelf te verwennen, door een strak, sexy dans outfit voor haar te kopen.

Het is vandaag zondag avond en mijn agenda is leeg, ik ben ontspannen en met het diner besluit ik haar te verwennen. Als ze zit en bezig is met eten, pak ik de outfit onder tafel weg. Ik heb het in style laten inpakken en overhandig het nu, aan een verbaasde Isabelle.
"Voor mij meneer?" Ik knik, ik trek haar stoel dichter naar mij toe en leg mijn vinger onder haar kin. Ik geniet ervan hoe haar onschuldige lichaam, op mijn simpele aanraking reageert.
"Als je een braaf meisje bent, word je ook beloond". Ze maakt met trillende vingers het pak open, ze slaakt een kreetje als ze de inhoud ontdekt. Want ik heb niet zo maar een dansoutfit gekocht, niet zo maar een sexy dans outfit, dit is een designer outfit. Wat in de danswereld nogal een dingetje is, althans dat liet ik mijzelf verteller door de verkoper en aan het gezicht van Isabelle, betaalt het zich nu al uit.
Ze laat de stof door haar vingers glijden en ik zie het enthousiasme op haar gezicht, "ik wil dat je dit vanavond aantrekt en voor mij danst Belle. Ik wil dat je mij entertaint, terwijl jij je liefde kunt uitvoeren".
Ze kijkt naar mij op, haar wangen worden rood en ze pulkt nu aan de stof. "U wilt dat ik voor u dans?" Ik knik en pak haar kin vast, "je dacht toch niet dat ik niet weet, wat je al een week aan het uitspoken bent in de salon?"
Nu staat haar gezicht in brand en ze begint te hakkelen, "het spijt me meneer, ik wilde niet".
Ik onderbreek haar en pak haar kin steviger beet, terwijl onze gezichten nu dicht bij elkaar zijn. Haar zoete geur komt mij tegemoet en ik adem diep in, heerlijk.
"Je hoeft je niet te verontschuldigen Isabelle, nog niet in ieder geval". Ik laat haar kin los en ga door met eten, ze zit naast mij, nogal beduusd.

Na het eten verdwijn ik en ga nog even mijn werk telefoon controleren, hierop kom ik het nummer van Zayn Malik weer tegen. Ik heb niks meer van hem vernomen en gok zomaar dat hij een plan aan het uitbroeden is, laat ik hem nu eens een kiekje van zijn allerliefste zusje geven vanavond.
Tegen half 9 kom ik de salon weer binnen en daar sta ik abrupt stil, fucking hell. Ik zie Isabelle in de outfit staan, ze is ongelooflijk aantrekkelijk. Ik bekijk ongescharmeerd haar lichaam, elke centimeter van dit goddelijke lichaam is van mij. Als ze mij door krijgt, stopt ze en geeft mij een voorzichtige glimlach, "goede avond meneer Styles". Ik loop op haar af, pak haar gezicht vast en kus haar. Mijn kus is lustig, maar ik weet mijzelf in de hand te houden, als ik mij wegtrek zie ik haar hijgen, ik grijns en ga zitten.

"Nou Belle, show me".

Ze staat een beetje ongemakkelijk in het midden van de kamer, ik geef haar de tijd en speel wat op mijn telefoon. Expres eigenlijk, ik wil niet dat ze door heeft, dat ik haar straks film.
Dan komt ze los, ze beweegt soepel en elegant door de kamer. Ze weet op haar blote voeten haast op haar tenen te staan en ik bijt hard op mijn lip als ik zie, welke bochten haar benen kunnen maken. De manieren hoe ik haar zou kunnen nemen, als ze zo lenig is.
Ze komt dichterbij en zwiert voor mij, ze lijkt haast onderdanig te dansen. Dit is het moment dat ik mijn camera aan zet, terwijl ze tussen mijn benen staat. Ze zet haar handen op mijn bovenbenen en dan komt haar lichaam naar mij toe, haar linkerbeen gaat recht ophoog en ze weet mij alsnog te blijven aankijken. Ik grijns naar haar tussen mijn benen, ik voel hoe ik mijzelf begin te verliezen. Ik stop het filmen en leg mijn telefoon aan de kant, ik sta op en pak haar hand. Ik laat haar rondjes draaien, heeft zij even geluk, dat ik ook nog wel kan dansen ook. Ik trek haar tegen mijn borst en leid ons door de Weense wals, natuurlijk kent ze het, maar ik voel hoe ze mij de leiding geeft. Ik zwaai haar door de kamer, onder mijn armen langs en druk haar bezitterig tegen mij aan. Dan is de dans klaar, dan doet ze iets wat ik niet verwacht. Ze buigt naar me, ze laat zich stijlvol zakken tot ze aan mijn voeten zit.

"Sta op", het is een soort grom uit mijn keel, ik kan mij niet langer meer beheersen. Ze staat op, ik zie de verwarring in haar ogen. "Meneer?" Ze vraagt het voorzichtig, maar ik negeer het. Ik grijp haar gezicht en kus haar, ik ben een hele week geduldig geweest, ik heb niet aan haar gezeten. Nu wil ik haar, op elk mogelijke manier die er maar is.
"Ik ga je zo hard neuken, dat je morgen niet meer kan lopen".
De angst is te zien in haar blik, waar zonet nog plezier in stond. Maar het boeit niet, ze dient mij, daar heeft ze zelf voor gekozen.
Ik wil haar mee trekken, maar ik voel haar weerstand. Ik knijp mijn ogen even samen, dan buk ik en gooi haar over mijn schouder. Ik sla haar hard op haar billen, terwijl ze spartelend smeekt, haar geen pijn te doen.
"Geef mij dan geen rede je pijn te moeten doen, je kent de regels". Ik zet haar neer in haar kamer en ik snauw dat ze zich moet uitkleden en op bed moet gaan liggen en moet wachten tot ik terug ben, ik zie de tranen verschijnen, maar ze weet zichzelf staande te houden.

"Ja meneer Styles".

Ik loop mijn kamer in en open mijn kast, hierin ligt een doos met daarin de flogger. Het is een brede, met veel leren stroken, ik laat het leer door mijn hand gaan. Ik heb deze speciaal voor Isabelle gekocht, doordat hij zo dik is, zal hij haar, als ik aardig ben, geen pijn doen.
Als ik terug loop naar haar kamer licht ze met een angstig gezicht op bed, maar gelukkig huilt ze eindelijk eens een keertje niet.
Ze ziet de flogger in mijn hand en drukt zichzelf in de kussens, grijnzend door het zien van haar angst, trek ik in een vlotte beweging mijn riem uit mijn broek. Haar borst gaat hevig op en neer, haar lichaam staat stak van de angst.

"Geef mij je polsen", ze houd haar polsen bij elkaar en duwt ze heel snel mijn richting in. Ik moet een grinnik onderdrukken, ze is zo wanhopig.
Ik bind met mijn riem haar polsen vast aan de spijlen van het bed, hierdoor komen haar borsten meer omhoog en heb ik een prachtig beeld op haar tere lichaam.
Ik ontdoe mijzelf van mijn broek en knoop mijn overhemd los, dan valt mijn blik op mijn naam die ik in haar gezet heb. Ik buig erover heen en zie dat hij al mooi heelt, ik ben erg tevreden over mijn werk.
Dan trek ik mijn overhemd uit en laat deze ergens op de grond vallen, ik zie hoe ze hard op haar lip bijt, terwijl ze mij bekijkt.
Als ik mijn vingers aan de rand van mijn boxer zet, kijkt ze weg. "Kijk naar mij Isabelle, kijk!"
Meteen zijn haar ogen gericht op mijn kruis, ik trek mijn boxer naar beneden en stap eruit. Ik zie haar pupillen vergroten, ademhaling versnellen en haar wangen rood worden. Maar ze blijft kijken, zoals ik haar opgedragen heb. Dan pak ik ik de flogger en laat deze door mijn vingers glijden, de angst is meteen weer aanwezig. Ze trekt wat aan haar polsen, maar die zitten stevig vast.
"Geloof me schatje, hiervan ga je genieten". De blik waarmee ze mij aankijkt, zegt dat ze dat nooit zal toegeven, maar het moment dat ik de leren stroken over haar lichaam laat glijden, siddert haar lichaam.

"Wat nu Belle? Koud?" Ik zie haar slikken, "nee meneer". Mijn grijns word gemener en ik laat heel zachtjes de flogger op haar borsten komen, ze hapt naar adem en balt haar handen tot vuisten. Ik ga door, ik laat de leren stroken op haar borsten belanden. Ze hapt kreunend naar adem als ik ze op haar buik laat komen, expres op het brandmerk.
Dan duw ik haar benen uit elkaar, ik kijk haar recht aan, haar ogen verraden haar gedachten. Ik zie haar smeken, om niet te doen, wat ze denkt, dat ik ga doen.
Ik laat de flogger iets harder, tussen haar benen komen. Een kreun komt uit haar mond en ik geef haar er nog 1.
"Smeek mij om meer Bell", ik zie haar in gevecht met zichzelf, maar ze siddert als ik de flogger over haar lichaam laat glijden.
"Alstublieft meneer, sla mij, alstublieft". Ze begint te smeken, plagerig laat ik de leren koorden tussen haar benen gaan en ze duwt haar heupen omhoog. Ik heb haar totaal om mijn vingers gewonden, nu licht ze smekend voor mij op bed. Ik laat nogmaals de flogger tussen haar benen komen, vervolgens tussen haar dijen.
Ze kreunt en duwt haar heupen nog iets omhoog, nu echt smekend om meer. Dan ga ik tussen haar benen zitten en duw mijn vinger tussen haar schaamlippen, ze is drijf nat, "braaf Belle".

Ze kreunt door mijn woorden, hopeloos bewegend, nu mijn vinger alleen maar tegen haar clitoris ligt. "Alstublieft meneer Styles, raak mij aan". Plagerig strijk ik over haar clitoris, waardoor luide kreunen over haar lippen komen. Maar dan trek ik mijn vingers terug, "je krijgt meer, als jij mijn vingers aflikt, ik wil dat je jezelf proeft".
Haar mond zakt een beetje open, waarschijnlijk uit verbazing, maar voor ze kan protesteren duw ik een vinger in haar mond.
"Zuig Bell", ze doet wat ik haar opdraag. Ik voel haar tong tegen mijn vinger, hierdoor pompt het bloed, nog sneller door mijn lichaam. Dit herhaalt ze ook met mijn andere vinger, "good girl".
Ik draai aan haar tepels, wat een klein gilletje oplevert. Dan kan ik niet langer wachten, want ik druip al over haar heen, ze maakt mij zo nat.
Ik pak haar benen, duw deze de lucht in en laat mijzelf in haar glijden. Ik kan mijzelf niet onder controle houden en kreun luid, ze is zo strak, zo ontzettend strak. Blijkbaar heeft nog geen echte man haar geneukt, want het voelt haast als een ontmaagding.
Ik ram hard in haar, terwijl ze gilletjes slaakt en ik haar benen los laat. Ik grijp haar heupen en hierdoor, kan ik nog harder in haar komen. Ik sla haar tegen haar borsten, "geniet je er van?"
"Ja meneer, alstublieft, niet stoppen". Ik ram nog harder in haar, je zult morgen niet normaal aan de ontbijttafel kunnen zitten, denk ik bij mijzelf.
Ze hijgt en kreunt, terwijl ik hard blijf stoten. "Waag het niet klaar te komen, anders straf ik je". Ze kreunt, nog luider en haar knokkels zien wit, zo hard doet ze haar best.
Ik voel hoe ik bijna kom en grijp haar heupen harder vast, waarschijnlijk zitten morgen mijn handafdrukken in haar huid.
"Ik spuit je zo vol Isabelle, smeek erom".
Het is alsof ze geen schaamte meer kent, want ze smeekt alsof haar leven er van afhangt. Ze duwt me zo over de rand, terwijl ze smeekt om mijn zaad.

Hijgend val ik op haar, mijn hart gaat als een bezettende tekeer en mijn lichaam is nat van het zweet. Als ik weer kan ademen kijk ik haar aan, "wat moeten we nu met jou doen? Zal ik je laten klaar komen?"
Haar borst gaat nog sneller, ik hoor haar hart haast bonken.

"Laat mij komen, alstublieft, meneer".
Dat is genoeg, ik stop 2 vingers in haar en draai met mijn duim rondjes, lang hoef ik niet door te gaan, want ik zie dat ze zo komt. Haar hele lichaam spant zich aan en ik voel haar benen om mij heen aanspannen.
"Kom Isabelle, kom voor mij, kom voor je fucking meester".

En dat doet ze, terwijl ze hard, 'meneer', roept.


Reacties (1)

  • AmorAmor

    Persoonlijk vind ik dit dus echt heel goed geschreven!
    Je word aan de één kant bang van hem en aan de andere kant wil je hem, complimenten voor dat!!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen