Foto bij Hoofdstuk 25.

Harry Edward Styles


Woedend, dat is hoe ze mij laat voelen, woedend!
Ik moest wel weg lopen, anders had ik dingen gedaan, waar ik spijt van zou krijgen. Maar ze heeft een hele nacht de tijd gehad, dus ik hoop dat ze nu beter kan antwoorden.
Ik drink mijn laatste slok koffie op van het ontbijt wat ik net in alle rust gegeten heb, ik neem alleen een schaaltje fruit mee. Wie weet geef ik haar wel iets, als ze is bijgedraaid.

Ik draai de deur van het slot en stap naar binnen, als ik binnen stap zie ik haar bungelen aan de touwen. Voor ik naar haar toe loop vergrendeld ik de deur weer en pak uit de kast een zweep met een paar langere leren koorden, van ongeveer 30cm, hiermee kan ik weldegelijk haar huid openmaken. Her is haar keuze, zij moet antwoorden.

"Goede morgen Belle, heb je kunnen na denken?" Met moeite weet ze haar hoofd op te tillen en kijkt ze mij aan, haar ogen staan leeg.
Ik pak haar kin en knijp er hard in, ik zie dat om haar keel paarse plekken zitten van mijn greep van gisteren.
"Ik vroeg je wat, belle".
Ze kijkt me recht aan, het vuur wakkert weer aan in haar ogen. Voor ik het besef, spuugt ze in mijn gezicht. Met walging laat ik haar los en veeg met mijn shirt mijn gezicht schoon, woedend trek ik het over mijn hoofd en smijt het op de grond.

"Dat had je beter niet kunnen doen, sweethart".
Ik zie op de manier hoe ik tegen haar praat, het kippenvel ontstaan op haar huid. Dan pak ik de zweep met de lange koorden, laat ze ene door mijn vingers gaan en haal dan keihard uit. De leren hoorden slaan op haar buik en stukje van haar billen, de klap voelt heerlijk.
Haar gil is hard en vol emotie, meteen begint ze weer te huilen.
Ik zie hoe hard ik haar geraakt heb, want haar huid ligt open.
Ik grijp haar kin weer vast, jammerend staat ze op haar 1e been. " Dat is voor je actie van het, begrepen?"
Maar ik krijg geen reactie, dus opnieuw haal ik uit.

"Wie ben ik?!"

Ze gilt, maar schut haar hoofd. Ze maakt me witheet, als dit zo door gaat, weet ik niet of ze het wel overleefd.
Ik sluit mijn ogen en kom heel even tot mijzelf, als ik mijn ogen weer open doe zie ik haar naar mij kijken.
Zelf loop ik naar de katrol, terwijl haar ogen op mij branden. Met 1 beweging laat ik het touw die haar been omhoog houd los, met een klap valt haar been op de grond en gilt ze het opnieuw uit. Ze probeert met alle macht de pijn te verzachten, maar ik laat haar zakken. Zodat ze op bijde voeten staat, ze heeft heen tijd op te rusten.
Ik grijp haar ene voet waar nog geen touw omheen zit en weet hier met moeite het touw aan te bevestigen, nu trek ik haar been uit elkaar en zet ze vast. Ze staat nu half in de spagaat, met haar armen hoof in de lucht.

Ik pak de zweep weer en laat deze, op haar billen komen.

"Wie ben ik?!"

Ze huilt, haar billen bloeden en ze staat te trillen op haar benen.
Nog een klap, nu haar buik.

"Wie ben ik?!"

Ze gilt, hapt naar adem en kijkt naar me op. Vervolgens zakt haar hoofd en antwoord me, "meneer Styles".
Ik grijns, wissel de zwepen om met die van gisteren. Ik duw de zweep onder haar kin en duw haar gezicht omhoog, ik geef een tik met de zweep tegen haar kapotte wang.
"Wat zeg je?"

Ze haalt diep adem en zegt het opnieuw, "meneer styles". Dit keer komen de woorden er zelfverzekerd en hard uit.
Ze kijkt naar de grijns op mijn gezicht als ik dichter naar haar toe stap, ik duw ruw mijn lippen op die van haar.
"Wie ben ik, als we dit doen? Wie ben ik in deze kamer, wie ben ik als je naakt voor mij staat?"
Ik zie de verwarring in haar ogen, ik stap van haar weg en tik tegen haar borsten. "Vertel het me", ze denkt hard na, ik zie het. Maar dan worden haar ogen groter en herinnerd ze het. Ik heb het maar 1 keer gezegd, maar dat voelde zo verdomd goed dat ik wil dat ze mij zo noemt. Elke keer als ze naakt is of hier is.
Hakkelend komt ze tot de woorden, "meester, Styles".
Ik loop weer naar de katrollen en zorg dat haar benen dichter bij elkaar staan, ook haar armen laat ik zakken.
Dan pak ik een bok en zet deze voor haar neer. Hier bevestig ik haar voeten aan en pak haar handen en gooi haar lichaam er over heen, zodat ze op haar hielen staat en ze grotendeels op de bok leunt. Ook haar armen bevestigd ik, zodat ze vast zit.

Ik pak de zweep en tik haar op haar billen, "ik wil dat je het zegt, met elke tik, begrepen? Je bedankt me met elke tik."
Ze hapt naar adem, als ik de zweep laat neerkomen. Zacht en waarschijnlijk aangenaam.
"Ja meester", ik laat de zweep op haar rug, billen armen en benen komen. Bij elke tik herhaald ze het, ik word ongemakkelijk in mijn eigen broek en kleed mijzelf uit. Ik ben hard en nat van de woorden uit haar mond, ze maakt me gek, mij zo te noemen.

Dan laat ik de zweep tussen haar benen komen, ze haalt op een andere manier adem en ik zie haar handen zich tot vuisten ballen. "Dankuwel meester".
Een paar tikken later ga ik achter haar staan, het viel me op dat het lusje van de zweep begint te glimmen. Als ik mijn vinger tussen het benen stop, voel ik tot mijn ongeloof dat ze drijf nat is.
Ik loop naar haar gezicht en hurk bij haar neer, "ik snap niks van jou Belle". De tranen glimmen in haar ogen, "ik ook niks van mijzelf meneer".
Ik sta op, en loop terug naar achteren. Daar buig ik neer en lik haar, ze hapt naar adem. Ik blijf haar zuigen en likken, als ze begint te trillen stop ik. Ik bind haar los en zet haar op de grond voor me, "hoe voelde dat Isabelle, lieg niet". Ik zie de tweestrijd in haar ogen, maar als ik even in haar tepel knijp geeft ze antwoord.
"Heerlijk meester".

Grijnzend kijk ik op haar neer, "dat dacht ik al. Maar ik gun je het niet klaar te komen, mijzelf daar in tegen wel. Jij mag kiezen, trek mij af of pijp me". Haar ogen worden groot, hierdoor neem ik de gok dat ze nog nooit een penis in haar mond gehad heeft. Ik besluit dat dat een les is voor de volgende keer en pak haar hand en leg deze om mijn drijfnatte penis.
Ze trekt me af, ik grom en kreun bij haar bewegingen. Terwijl ik op haar lichaam neer kijk en zij netjes haar ogen naar mij opgericht houd. Ik voel dat ik bijna kom en grijp haar haren vast, "tijd voor je ontbijt". Ze werkt tegen als ik zeg dat ze haar mond moet openen, maar uiteindelijk doet ze dit toch. Ze mag me dan wel niet hoeven pijpen, ze krijg mijn zaad, als laatste straf.
Ik kreun en spuit, zowel in haar mond als op haar gezicht.
Ik duw haar mond dicht, "slikken". Ze doet braaf wat ik zeg, terwijl ze een kokhalzende beweging maakt.

Dan pak ik mijn shirt van de grond en veeg haar gezicht schoon, vervolgens mijzelf en til ik haar op.
"Tijd voor een bad, denk je niet?" Ze duwt tot mijn verbazing haar hoofd tegen mijn borst en antwoord.
"Ja meneer", ik druk mijn lippen op haar hoofd, "brave meid".
In haar kamer zet ik haar op de wc en laat het bad vollopen, als deze aangenaam warm is, laat ik haar erin stappen en ga vervolgens bij haar zitten. Ik ga achter haar zitten en duw haar tegen mij aan, ik voel haar ontspannen en pak wat zeep en sop haar lichaam in. Ze laat alles toe en geeft geen kik, alleen bedankt ze mij af en toe. Ik kan mijzelf niet beheersen en duw mijn lippen in haar net en kus haar, over haar schouders net en wang. Ze duwt haar hoofd opzij en laat mij toe, alsof ze wil dat ik haar aanraak. Mijn handen pakken haar borsten en masseren deze met veel zorg, terwijl mijn lippen alweer in haar nek zitten. Met moeite duw ik mijzelf van haar af, dan besluit ik dat het genoeg is geweest.
Na het bad droog ik haar af, verzorg de plekken op haar lichaam die ik gemaakt heb en verbind haar voeten.

"Liggen blijven", snauw ik naar haar. Niet dat ik denk dat ze ook maar ergens naar toe zou gaan. Ik pak het schaaltje fruit die nog in mijn speelkamer liggen en neem deze mee naar Isabelle, ik ga naast haar zitten en voer haar de stukjes fruit.
Vervolgens laat ik haar water drinken en trek haar tegen mij aan, "probeer te slapen Belle".
Ik aai haar nog vochtige haren, terwijl ze op mijn borst ligt.
Weer komt het gevoel in mijn buik, ik bal even woedend mijn vuisten als een schuld gevoel mijzelf overvalt als ik naar haar gebroken lichaam kijkt.

Reacties (1)

 • gothicpop

  Volgensmij heb je een hoofdstuk overgeslagen:8
  Ik snap hem iig niet meer helemaal

  1 jaar geleden
  • bels

   Dit is echt verschrikkelijk! Dat is precies wat ik gedaan heb! Ik ga het meteen goed maken(H)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen