Foto bij Hoofdstuk 26.

Isabelle Hardy


Ik probeer te doen wat hij zegt, mijn ogen sluiten en even slapen. Zodat ik mijn gedachte even kan uit zetten en mijn lichaam rust bieden. Iedere spier in mijn lichaam protesteert, na al die tijd in die vreselijke houding gehangen te hebben. Maar dat is niet de reden dat ik niet kan slapen. Het opkomende orgasme zit nog steeds in mijn zenuwen gevangen en wilt er uit komen. Nog nooit had ik me seksueel gefrustreerd gevoeld, maar nu kan ik nergens anders aan denken.
Mijzelf voorover hangend, vast gebonden aan de bok, totaal over geleverd aan zijn lippen en tong. Ik had mijn heupen niet weg kunnen bewegen, waardoor iedere sensatie zich opstapelde en steeds intenser was geworden. Onrustig beweeg ik in het bed, mijn bovenbenen schuren langs elkaar en maken mij opgewonden.
"Lig stil," ik kijk van Harry's borst op. "Sorry, meester." Hij kijkt mij onderzoekend aan. "Waar heb je last van?" Vraagt hij. "Ben je niet moe?" Ik bijt op mijn lip en voel mijn wangen rood kleuren. "Jawel, meester." Hij laat mijn blik niet los. Als de onrust weer mijn lichaam overspoelt, beweeg ik ongemakkelijk. "Ooh," Harry grijnst. "Je bent niet voldaan." Ik bijt op de binnenkant van mijn wang. "Ja, meester." Ongemakkelijk vermeid ik zijn blik.

Harry legt zijn handen onder zijn hoofd en kijk mij vermakelijk aan. "Tja, het was eigenlijk je straf, maar als je het lief vraagt, gun ik je je orgasme wel," grijnst hij breed.
Ik bijt op mijn lip, het klinkt verleidelijk, ik weet dat ik pas kan slapen als de onrust mij verlaat, maar ergens wil ik niet toe laten.
"Wat word het, Belle?" Zijn hand streelt over mijn zij en maakt mij nog onrustiger. Hij weet welke uitwerking hij op mijn lichaam heeft en maakt er graag misbruik van. Sidderend haal ik adem. "Alstublieft, meester." Hoor ik mijn zelf zeggen. Harry kijkt tevreden, hij heeft me te pakken. "Vraag het dan." Moedigt hij mij aan. Ik bijt weer hard op mijn lip. "Mag ik mijn orgasme, meester?"
"Ga je gang." Hij wiebelt grijnzend met zijn wenkbrauwen. Ik kijk hem verward aan. Wat bedoelt hij?
"W-wat bedoelt u, meester?" "Dacht je dat ik het je ging geven?" Vraagt hij mij, voorzichtig knik ik.
"Nee, nee, nee. " Hij begint bijna te lachen. "Dat regel je maar mooi zelf." Ik kijk hem met grote ogen aan. "U bedoelt..." Hij knikt. "Masturberen." Ik voel mijn hartslag versnellen. Wilt hij dat ik dat doe, waar hij bij is? "Terwijl u kijkt?" Vraag ik. Zijn grijns wordt nog breder. "Wind je dat op?" Mijn wangen worden helemaal warm en ik durf te wedden dat ze een diepe rode kleur hebben. "Ja, meester." Antwoord ik braaf.

Ik blijf hem lange tijd aan kijken, beschaamd durf ik me zelf niet aan te raken, niet terwijl hij mij bekijkt. Tegelijkertijd... het idee dat hij me bekijkt, terwijl ik me zelf aan raak, kriebels trekken tot laag in mijn buik. De gedachte maakt me gek en nog meer onrustig. Ik voel het vochtig worden tussen mijn benen.
Mijn hand licht dicht bij mijn gezicht en pulkt aan een los velletje van mijn lip. Ik kijk op naar Harry, zijn groene ogen haken zich in de mijne. Plots voel ik de schaamte verdwijnen en wil ik hem graag laten zien hoe ik mij zelf aan raak. Mijn hand glijd langs mijn hals omlaag naar mijn borst. Ik streel mijn eigen huid, rond mijn borst. Ik masseer mijn borst, als ik mijn vingers met mijn tepel beginnen te spelen, sluit ik genietend mijn ogen. Mijn hand streelt over mijn buik omlaag, naar het warme plekje tussen mijn benen. Ik wrijf over mijn venusheuvel en laat mijn vingers tussen mijn benen glijden. Ik kreun als mijn vingers mijn clitoris vinden.
"Kijk me aan." Harry's stem klink schor en doen mijn ogen openen. In zijn ogen staat op winding, het doet mijn lichaam sidderen. Kreunend speel ik met mij zelf, onder toeziend oog van Harry. Ik rol van hem af en lig helemaal open voor hem. Mijn vrije hand omvat mijn borst en speelt met mijn tepel, terwijl mijn andere hand rondjes draait om mijn clitoris.
Veel heb ik niet nodig meer en al gauw voel ik de spanning opbouwen. Mijn vingers glijden in mij en maken natte geluiden, terwijl ze in en uit me bewegen. Luid kreun ik, Harry nog steeds diep ik de ogen kijkend.

Hongerig likt hij zijn lippen. Als ik mijn hoogte punt voel naderen, pakt hij mijn gezicht vast en drukt zijn gezicht tegen mijn nek. Zijn tanden drukken zacht in mijn huid. "Meester." Kreun ik.
"Nog niet." gromt hij. Mijn ogen worden groot. Niet? Ik had het toch gevraagd? "Niet stoppen." zegt hij als hij merkt dat dat mijn hand langzaam stopt. "Ga door, maar je mag pas komen als ik het zeg." Zijn lippen raken mijn huid. "Als je het vol houdt, beloon ik je." Zijn woorden winden mij op en laten mijn vingers sneller over mijn clit bewegen. Wanhopig kreun ik, de spanning wordt groter en groter, ik moet mijn hele lijf aanspannen om, mijn orgasme tegen te gaan.
"Meester." smeek ik. "Alstublieft." Ik weet niet hoe lang ik het zelf nog vol houdt. "Meester."
"Wat wil je, Belle?" Vraagt hij. "U, meester." kreun ik. Mijn antwoord lijkt hem te verrassen. Waarschijnlijk had hij verwacht dat ik om mijn orgasme zou smeken, maar ik wil hem. Ik wil hem in mij voelen. Ik wil dat hij mij aanraakt, mijn heupen vast pakt terwijl hij zich diep in mij drukt. Even lijkt hij te twijfelen, al die tijd blijf ik me zelf braaf bevredigen en vecht ik tegen mijn orgasme, wat nog steeds in mijn lijf woekert, wanhopig om naar buiten te breken.

Ik schrik als ik zijn vingers plots bij me naar binnen voelt gaan. "Meester?" "Fuck, je bent zo nat, al weer." Hoor ik heb zeggen. Zijn duim neemt het over van mijn eigen vingers en drukt intens tegen mijn clit aan. Ik kreun en grijp de lakens onder me vast.
"Speel met je borsten." Beveelt hij mij. Braaf gehoorzaam ik en speel met mijn borsten. Mijn tepels zijn hard van alle aanraking.
"Meester, mag ik?" Vraag ik wanhopig. "Nee." Hij neemt plaats tussen mijn bennen en buig zich tussen mijn benen. Zijn lippen raken mij en zuigen hard aan me. Ik kreun en druk mijn heupen omhoog. Zijn duim neemt het weer over en ik raak de controle helemaal kwijt.
"Meester!" Ik gil het uit, hij moet me toestemming geven, ik houd het niet meer.
"Toe maar, Belle, kom." Mijn rug kromt zich en ik duw mijn heupen hoog de lucht in als het orgasme mijn lichaam overspoelt. Mijn lichaam schokt, trilt en spartelt onder de aanraking van Harry, die nog steeds door gaat. "Goed zo, Belle." Weer zuigt hij aan mij en lijkt mijn orgasme te verlengen.

Als het orgasme afneemt, lig ik hijgend op het bed. Een dun laagje zweet glimt op mijn lichaam. Harry torent boven mij uit en likt zijn vingers af. Helemaal uit geteld sluit ik mijn ogen en geniet van het ontspannen gevoel.
"Tijd voor je beloning." Hoor ik Harry zeggen, maar het is allemaal een waas. Ik voel zijn handen op mijn heupen en ik schrik als hij in me glijdt.
"Meester?" Mijn stem klinkt angstig. Wat gaat hij doen? Zijn vingers drukken diep in mijn huid als hij begint te stoten. Na mijn orgasme is alles extra gevoelig, mijn lichaam spant zich aan, bij iedere aanraking. "Wat is het, Belle? " Ik schud mijn hoofd, bijtend op mijn lip. "Intens?" Vraagt hij. Ik knik, mijn rug krommend van de intensiteit. Mijn handen grijpen opnieuw in de lakens. Zijn vingers vinden mijn clitoris en bewegen er snel over heen. Ik kreun en omarm het gevoel. Mijn handen vinden mijn borsten en trekken zacht aan mijn tepels. Harry voert het tempo op en hijgt zwaar. Ik voel zijn beweging verdiepen en kreunend vouw ik mijn benen om zijn middel, om het nog dieper in me te voelen. Opnieuw voel ik de spanning opbouwen, ik pak zijn handen vast, die op mijn heupen liggen en laat een tweede, nog intenser orgasme over mij heen spoelen.

Uitgeteld lig ik op het bed, mijn hele lichaam beweegt mee op mijn ademhaling. "Voldaan?" Vraagt Harry en met gesloten ogen knik ik. "Ja, meester." Zijn vingers volgen een spoor over mijn lichaam en laat mij rillen. Als hij mijn tepel pakt, kreun ik. "Dus je wilt niet meer?" Vraagt hij. Ik kijk vragend aan. "Meer?" Vraag ik timide. "Ik denk niet dat ik dat kan, meester."
"Onderschat je zelf niet, Belle." Ik bijt op mijn lip als hij naar me toe komt en slechts enkele centimeters tussen onze gezichten laat. Als hij spreekt, voel ik zijn adem op mijn gezicht. "Ieder orgasme word intenser dan de vorige, ik wil je dit graag laten ervaren, Belle. Mag dat?" Een beetje overdonderd dat hij mijn toestemming vraagt, knik ik. Hij drukt zijn lippen op de mijne en gulzig beantwoord ik ze. "Kom op me, Belle." Het klinkt meer als een verzoek dan een bevel, maar braaf doe ik het. Het kost me moeite om omhoog te komen, maar zijn handen helpen mij. Hij ligt op zijn rug en begeleid me naar hem toe. Ik stap over hem heen en neem plaats op zijn erectie.

"Je bent drijf nat." gromt hij. Ik bijt op mijn lip als ik op hem begin te bewegen. Zijn handen onderzoeken mijn lichaam en ik ervaar wat Harry had gezegd. Elke aanraking voelt als een vonkje op mijn huid. Zijn hand vindt zonder moeite mijn clitoris tussen ons in en bespeelt deze. Mijn handen grijpen mijn blonde lokken vast, terwijl ik mezelf op hem beweeg.
"Meester." Kreun ik. Het duurt weer niet lang voor de spanning zich op bouwt in mijn lichaam. Mijn kreunen komen sneller en klinken harder. Ook Harry's kreunen worden luider, merk ik en ik voel hem in mij groeien. Ik plaats mijn handen op zijn borst, terwijl ik het tempo opvoer. Als ik mijn controle weer lijk te verliezen, komt Harry omhoog. In eens zit in zijn schoot en leg hij zijn armen om mij heen. Hijgend probeer ik mijn beweging vol te houden, zijn handen pakken mijn borsten vast en masseren ze. Zijn lippen zuigen aan mijn tepels en zijn tong draait rondjes. Genieten laat ik mijn hoofd achterover hangen.
"Meester Styles." Kreun ik, hij kijkt naar mij op en de blik in zijn ogen voert mij mee. Hij plaats zijn hand in mijn haren en trekt mijn gezicht naar zich toe. Bezitterig begint hij mij te zoenen. Zijn zoen lijkt mij over het randje te helpen en ik denk te ontploffen. Ik kreun tegen zijn lippen en voel mijn lichaam hard aanspannen.
Ik hoor Harry kreunend grommen en voel hem in mij ontladen.

Uitgeput laat Harry zich in het kussen vallen, ik laat mij boven op hem vallen. Mijn hoofd ligt op zijn schouder, ik voel zijn borst wild bewegen. Ik heb mijn ogen gesloten en geniet van het dromerige gevoel.
Wat is er toch met deze man, hij lijkt mij te hypnotiseren met seks. Hij weet mijn lichaam precies te beroeren en tot het uiterste te drijven, zoals niemand dat ooit had gedaan.

Ik lijkt me zelf helemaal te verliezen, hoe meer ik tegen hem vecht, des te meer mijn lichaam hem lijkt te willen.

Reacties (1)

  • AmorAmor

    Heftig! Harry zijn wisselende emoties zijn ook leuk, de ene keer zo vurig en woest en dan opeens.... bam, totaal anders

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen