Foto bij Hoofdstuk 29.

Harry Edward Styles


Het telefoongesprek gaf mij een soort macht, ik weet dat Zayn, Mike niet zal vermoorden. Hij weet dat hij Isabelle daar door echt niet terug krijgt, maar ik zal zorgen dat hij mijn boodschap serieus neemt.

Haast automatisch loop ik naar Isabelle toe, mijn voeten brengen mij regelrecht naar haar kamer toe. Als ik de deur open zit ze verstopt op de grond, in de hoek van haar kamer. Ik bekijk even wat ze gedaan heeft, blijkbaar heeft mijn Belle last gehad van een woede uitbarsting. Er liggen overal spullen op de grond en ik stap over een paar kussens heen.
"U bent een slecht mens, weet u dat? Waarom ik het moet verduren als u uw shit niet op orde krijg, is zo oneerlijk".
Mijn lippen tuiten als ik naar haar boze gezichtsuitdrukking kijk, ik snap haar boosheid, ergens is het ook niet eerlijk. Maar ik vind het in mijn voordeel werken, want ik wil niks liever dan met haar spelen.

"Je hebt gepraat, zonder mijn toestemming. Daar hou ik niet van, daar ben ik niet van gediend".
De rust en kalmte die ik voel, straal ik uit en ik zie hoe Isabelle daardoor word verward. Ik kan de angst ruiken die van haar af komt, ze trilt als ik dichterbij stap.
"Je lieve broertje zei dat ik tot morgen de tijd heb je bij hem af te leveren", ik pauzeer en zie door haar angst enige hoop. Maar ik weet dat te verbrijzelen, binnen een paar tellen. "Maar dat ga ik niet doen, nee, nee". Ik geef haar een glimlach, "morgen zal ik Mike terug halen. Maar dat zal niet al te soepel gaan, omdat ik niet wil dat Mike echt iets overkomt moet jij mij helpen sweethart".
Ze kruipt naar achteren als ik dichterbij kom, ik geef haar nog een keer een gevaarlijke glimlach.
"Wij gaan een mooi filmpje maken, zodat hij ziet wat er met jou kan gebeuren als hij Mike niet terug geeft". Ze schut haar hoofd, ze grijpt met haar vingers in het tapijt.
"Hij moet echt zien dat ik het meen, we willen niet dat ik als een slappeling over kom toch?" Ik heb plezier in het feit dat ze zo goed weet, dat ik alles meen en geen grapjes maak, ook al lach ik.
Ik hurk bij haar neer en aai haar over haar wang, "je was een stout meisje, wat gebeurd er met stoute meisjes Isabelle?" De rillingen lopen over haar lijf als ik zacht met mijn vingers over haar nek ga, ik leg mijn hand op haar keel en vraag nogmaals, "wat gebeurd er met stoute meisjes? Antwoord mij".
Ik zie de tranen opkomen, haar ademhaling schiet omhoog. "Die worden gestraft meneer", ik geef haar een glimlach en laat haar nek los.

"Precies Isabelle, die worden gestraft".

Ik sta op en rijk haar mijn hand, met een dwingende blik kijk ik haar aan. Ik laat haar mijn hand vastpakken en ik neem haar mee, terwijl ik Rick bel. "Ik heb een camera nodig in de playroom, nu". Ik hoor Isabelle jammeren, terwijl ik stevig doorstap. Ik vis de sleutel van de palyroom uit mijn zak en open de deur, het licht brand schemerig en ik duw Isabelle naar binnen. "Kleed je uit, daarna wacht je netjes tot ik terug ben".
De tranen lopen over haar wangen, maar het doet me weinig. Ik trek de deur dicht als ik vertrek naar mijn kamer. Hier ontdoe ik mij van mijn overhemd, schoenen en sokken. Alleen mijn pantalon hou ik aan, even speel ik met de ketting om mijn nek. Dan besluit ik dat het te is, om Zayn zijn zusje naakt te zien. Maar een sexy lingerie kan wel, ik grijp uit mijn kast een wit kanten setje en vertrek terug naar Isabelle.
Voor de deur van de playroom ligt een camera met statief, ook deze neem ik mee naar binnen en kijk waar Isabelle is. Mijn ogen vinden haar zittend op het bed wat in de kamer staat, ik bekijk haar naakte lichaam en voel mijzelf branden van binnen.
Fuck hier gaan we weer, waarom gebeurd dit steeds?

"Trek dit aan, je broer hoeft je niet zo naakt ze zien he?" Ik gooi het setje lingerie naar haar toe, meteen trekt ze het aan, dankbaar dat er iets van stof over haar lichaam heen zit.
Dan klinkt haar stem, schor en klein. "Wat gaat u met mij doen meneer?"
Ik pak mijn lip vast en bekijk haar, de lingerie staat haar prachtig en ik wil eigenlijk niks anders dan haar zoenen en vasthouden. Maar ik schut mijn hoofd, focus nou Styles. Je moet zorgen dat Zayn hierdoor Mike terug geeft, denk verdomme!
Ik geef geen antwoord, maar zet het statief voor bed en zet de camera erop, meteen zet ik hem al aan. Dan grijp ik haar bij haar haren en trek haar het bed op, ze gilt en grijpt naar mijn handen. Ik leg haar neer op haar buik en bind aan elke spijl van het bed haar handen en voeten vast, dan neem ik de tijd met het uitzoeken van mijn marteltuig. Ik pak een dunne houten stok en neem deze mee naar het bed, ook pak ik een setje tepelklemmen en een elektrische stok.
Door dat ik de tepelklemmen nu pas pak, moet ik haar handen weer los maken. Ik grijns in de camera en laat even de klemmen bungelen aan mijn vinger, voor ik ze aan haar tepels bevestig. Dan bind ik haar weer vast en pak de stok, "we doen het net als de vorige keer Belle. Je geeft mij netjes antwoord, je bedankt mij en blijft respectvol, begrepen?"

Ze huilt en geeft geen antwoord, met een enorme kracht laat ik de dunne stok op haar billen komen. De gil die van haar afkomt is verschrikkelijk, maar ik moet dit doen. "Je meester, dank u meester".
Ik grijns, "goed zo".
Ik glij met de stok over haar lichaam en laat hem los op haar bovenbenen, net onder haar kont. Ze kreunt, want dit keer is het aangenaam en niet te hard. "Dankuwel meester".
De stok bewerkt haar lichaam en er komen rode dikke striemen op haar lichaam, zelfs op haar voeten laat ik de stok gaan.
Ze is getopt met huilen en laat het allemaal toe, terwijl ze af en toe ongemakkelijk beweegt door de tepelklemmen. "Zie je dat Malik, hoe braaf ze is?" Dan leg ik de stok weg en pak de elektrische stok, deze zet ik aan en hou hem even tegen mijn handpalm. Ik sis als ik de punt mij een schok geeft, dit is perfect. Ik maak haar los en laat haar op het midden van het bed zitten, ik bind haar armen vast achter haar rug en pak haar gezicht vast. Ik moet haar kussen, waarom weet ik niet.
Ik duw mijn lippen hard op die van Belle en ze zoent me gewillig terug, verbaast trek ik mij terug en kijk haar aan. Ik zie schaamte, pijn en ongeloof allemaal in haar ogen staan, maar dan grijns ik naar haar. "Wat nou, vind je het lekker?" Ze knikt, terwijl haar wangen rood worden, "ja meester".

Ik merk dat ze me afleid en ik pak snel de elektrische stok en laat deze zonder waarschuwing op haar buik komen, ze schrikt en geeft een gilletje. "Wat zeggen we dan Bell?" Ik zie dat haar ogen even naar de camera flitsen en dan terug naar mij, ze vecht met de woorden. "Dankuwel meester", ik laat meteen de stok op haar huid komen en ze kreunt onder de schokken die ze krijgt. Het is mij een raadsel of het nu genot is of pijn, maar ik zal dat straks snel genoeg weten.
"Waarom doen de dit Belle?" Opnieuw een schok, kreun en gehijg. "Omdat ik stout ben geweest meester, ik was ongehoorzaam". Ik streel even over haar rug, dan ga ik achter haar zitten en duw de haren weg bij haar nek. "Heel goed, nu ben je een brave meid". Ik trek aan de ketting van de klemmen en ze geeft een gilletje, "vertel Zayn maar eens, wat ik gedaan met je heb, hier eerder in deze kamer".

Het blijft even stil, tot ik opnieuw, dit keer een hardere ruk geef aan de ketting van de klemmen.
"U heeft mij vastgebonden op 1 been en hard geslagen met een zweep, ik heb een nacht op 1 been gestaan, omdat ik niet braaf was en u niet gehoorzaamde. Na die nacht gehoorzaamde ik u en heeft u mij beloond".
"Heel goed Belle, heel goed". Ik druk mijn lippen in haar nek, dan kijk ik naar de camera en maak een V met mijn vingers en beweeg mijn tong tussen mijn vingers.

"Wat vind je van deze straf sweethart?"

Ze slikt, denkt even na en zegt dan precies wat ik wil horen. "Ik vind dat u mij genadig bent, ik weet dat u tot meer instaat bent. Dankuwel, dat u mij niet afranselt, zoals de laatste keer in deze kamer". Ik zit nog steeds achter haar en ik laat met een grijns mijn hand verdwijnen in haar slip, ik voel hoe nat ze is. Ik zie haar, haar ogen sluiten als ik tussen haar schaamlippen kom. Dan trek ik mijn hand terug en lik mijn vingers af, terwijl ik naar de camera loop. "Wat nu komt is pure porno, dat hoef jij als broer niet te zien. Maar ik kan je vertellen Zayn, ze ligt straks kreunend en smekend om mijn penis en voor haar orgasme onder mij. Zorg als mijn mannen en ik morgen komen, dat Mike er staat, in keurige staat. Anders ransel ik Belle tot bloedens toe open, dat zal niet de eerste keer en laatste keer zijn dat dat gebeurd, toch Bell?"
De tranen zijn weer gaan stromen en ze schut haar hoofd, "geef Mike alsjeblieft terug Zayn, ik ben zo bang, alsjeblieft". Ze smeekt terwijl ze op bed zit en de tranen over haar wangen stromen, ze is doodsbang voor wat anders komen gaat.

Reacties (1)

  • Sunnyrainbow

    Harry is langzaam genadig aan het worden..

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen