Zayn Malik


Grommend word ik wakker van die rot bel. Welke mogool heeft het lef mij om deze absurde tijd wakker te maken. Ik werp een blik op de klok en zie dat het pas 9 uur is, verdomme man, ik lag er pas net een paar uur in. Ik had vannacht 2 keer zo hard moeten werken, de helft van mijn mannen had ik bij Mike geplant, voor het geval Styles één of andere stunt uit zou halen. Het gevolg was dat ik de hele nacht heen en weer moest door Londen om de voorraden aan te vullen, brandjes te blussen en mijn mannen aan te sturen. Ik ben kapot en heb mijn slaap nodig, maar nu staat er een debiel aan mijn deurbel te jengelen.

"Wat?!"Grom ik als ik de deur opent. Ik frons als ik Tyler zie staan, Hij had de wacht van me overgenomen en had nu bij Mike moeten zitten. Fuck, dit is niet goed. "Wat is er aan de hand?" Tyler bijt zien kiezen op elkaar en steekt een doosje naar me uit. "Wat is dit?" Ik pak het doosje aan en zie mijn naam er op staan.
"Het kwam vanochtend voor u aan, bij de Lion. Het komt van de Sparrows. " Vloekend loop ik naar de keuken, om het met een mes te openen. Tyler volgt mij naar binnen en sluit de voordeur. Ik open de het doosje en vind een USB-stick en een plukje haar met een touwtje er om gebonden. Ik herken haar blonde haar meteen. De klootzak.
Uit mijn slaapkamer haal ik mijn laptop, om de inhoud op de USB meteen te bekijken.

Ik ga tegenover Tyler zitten, ik heb een vermoede dat hij Issy zo niet hoeft te zien. Hij twijfelt niet aan mijn beredenering en blijft op zijn plek zitten. Ik klik de USB aan en zie 3 afbeeldingen en een video er op staan. Ik klik de afbeeldingen aan, op iedere foto zie ik een deel van Issy's lichaam, aan gedaan door hem. Haar buik heeft dunne zweepslagen, sommige zijn open geweest, die ik aan de dunne korsten. Haar gezicht is blauw en ik ze een afdruk die me herinnert aan één van de gouden ringen om zijn vingers. De derde foto is van haar voeten, die helemaal open liggen, ik kan me niet voorstellen wat deze schade heeft toe gebracht, maar ik weet welke emotionele schadde dit heeft aangedaan.
Ik moet diep in ademen, om me klaar te maken voor de video. Als dit al de afbeeldingen zijn...

Ik klik op de video en heb het idee dat ik een porno aangeklikt heb, met Issy in de hoofdrol. Styles grijpt haar bij haar haren trekt haar het bed op, ik merk dat zelfs Tyler ongemakkelijk word van de gil die Issy slaakt. Ik voel een misselijk gevoel in mijn maag als ik hem een stel tepelklemmen in het beeld showt. Ik hoor hem de woorden 'net als de vorige keer' zeggen en woede borrelt in mij op. Vorige keer? Dit was niet de eerste keer dat hij dit met haar deed? Het verbaast me natuurlijk niks, maar de bevestiging raakt me in mijn binnenste. Het idee dat hij haar zo misbruikt, in dit zieke perverse sekshol van hem.
Als hij zijn hand in haar slipje steek, wordt ik zo kwaad, dat ik niet meer verder kan kijken en sla de laptop dicht.

"Godverdomme, de klootzak."

Mijn lichaam trilt van woede. Ik kan niet meer stil zitten, ik sta op en begin te ijsberen. De hufter, de klootzak....Ik moet iets slaan, of iemand. Mijn gedachten gaan naar Mike, die in mijn kantoor vast gebonden zit. Ik schiet in een paar kleren en storm het appartement uit. Ik stap op mijn motor en rijd meteen naar de Lion, waar ik mijn kantoor heb.
Ik storm naar binnen, ik hoor wat begroetingen, maar loop meteen door naar achter. Georg en Will staan bij de deur op wacht, ze geven mij een respectvol knipje. Ik loop naar binnen en zie Mike zitten. Zijn hoofd hangt voorover, terwijl hij slaapt.
"Wakey, wakey" Ik sla mijn vuisten op de tafel, wat hem doet wakker schrikken. Hij kijkt verward om zich heen. Het is duidelijk dat hij niet om zijn lichamelijk kracht uit gekozen is. Ik heb gehoord dat hij geld witwast, zonder hem, kan Styles niet meer met geld smijten. Ik neem plaats op het bureau en kijk de man aan. "Jou leider, heeft mijn zusje pijn gedaan..." Begin ik. De beelden flitsen weer voor mijn ogen en de woede lijkt weer baas over me te worden.
"Dus nu ben jij de pineut." Ik zie hem angstig kijken, mooi zo. Het idee dat hij die angst voelt, al is het maar de helft van Issy's angst, maakt me euforisch. Ik haal een mes uit mijn zak en snij de touwen om zijn polsen los. Ik zie zijn ogen naar de deur achter mij flitsen, dat haalt hij nooit. Hij springt op en probeert naar de deur te rennen, maar ik pak hem in zijn kraag. Ik sta op en duw hem tegen de muur. Hij spartelt, maar ik pak hem bij zijn dunne kippennekkie en til hem op. Hij gijpt met 2 handen mijn arm vast, maar hij is lang niet zo sterk als ik. Ik haal uit en laat mijn vuist in zijn maag landen. Hij hapt naar adem en kreunt pijnlijk. Ik lach, heerlijk, dit zal mijn woede wel sussen. Ik haal nogmaals uit en sla hem weer in zijn maag. Ik laat hem los en zakt meteen door zijn bennen, zijn maag omklemmend. Ik schop hem in zijn zij en nog een keer en nog een keer. Ik voel mijn lijf vol pompen met adrenaline, wat me in een roes brengt.

Als Mike bewegingsloos op de grond blijf liggen, til ik hem op en leg hem op het bureau. Ik zie zijn Sparrow tattoo onder zijn shirt uit komen. Zal ik zijn tattoo wegsnijden, zoals Styles bij mijn tattoo gedaan had? De plek is nog steeds niet helemaal geheeld. Ik pak Mike weer bij zijn shirt en sla hem op zijn gezicht. Zijn oog wordt al snel blauw en na een tweede klap stroomt er een beetje bloed uit zijn mond hoek. Hoe heerlijk zal het zijn als Harry zijn man ziet, helemaal afgeranseld door mij. Ik voel de woede langzaam afnemen en laat hem op mijn bureau liggen. Ik loop naar George en Will, die nog steeds voor de deur staan. "Bind hem vast." commandeer ik ze. Ze lopen meteen naar binnen en doen wat ik hen opdroeg.

Ik neem plaats bij de bar en het meisje schuift meteen mijn gebruikelijke Jack Daniels naar mij toe. Ik had hem laten zien dat er niet te sollen valt met Zayn Malik. Het kan me niks schelen, wat Styles er van vind. Als ik Issy niet terug krijg, vermoord ik dat waardeloze joch, ik vermoord al zijn bendeleden als ik Issy niet terug krijg en ik eindig met Styles zelf. Ik zal hem eerst martelen, waarna hij een langzame pijnlijke dood zal sterven. Ik neem een slok van mijn drank en slik deze genietend door. Ik zal haar verdomme terug krijgen en dan... ik stuur verdomme naar Amerika als het nodig is om haar uit deze wereld te krijgen. Nooit zal ze meer iets te maken krijgen met deze wereld.
Ik haal het plukje haar uit mijn zak, wat ik er nog snel in gestopt had toen ik weg ging. Ik laat mijn duim over de punten van de lok gaan. Ik bijt mijn kiezen op elkaar, ik kan haar nog horen gillen. Alsof de beelden van het brandmerken nog niet genoeg geweest was. Deze beelden zouden zich gewoon toevoegen aan de lange reeks nachtmerries die me al weken achter volgen.

Ik beloof het je Harry Fucking Styles, ik maak je dood.

Reacties (1)

  • Sunnyrainbow

    O nee.. dit kan alleen maar gevolgen hebben voor Isabel..

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen