Foto bij Hoofdstuk 31.

Harry Edward Styles


Ik heb mijzelf klaargemaakt om weg te gaan richting Malik, ik heb dit keer gewoon een shirt en een broek aan. Alles in het zwart, met kisten eronder en mijn leren jas vis ik van de stoel.
Als ik deze aan doe en de kraag omhoog trek, loop ik naar Isabella haar kamer. Ik doe de deur open en leun tegen de deurpost. "Belle", ze schrikt op. Ze was druk bezig met papier en een pen, als ik dichterbij kom en uiteindelijk naast haar sta zie ik dat ze een choreografie aan het uitwerken is.
Ze kijkt naar mij op en ik aai haar gezicht, of ik wil of niet, bewonder ik haar. Haar kracht, moed en uithoudingsvermogen is zo hoog, ze zou mij aankunnen. Geestelijk dan, lichamelijk niet. Met 1 zwaai zou ze levenloos op de vloer belanden, dus ik moet voorzichtig doen met haar broze lichaam.

"Ik ga, Mike heeft mij nodig en ik hoop zo erg voor je dat Zayn zich aan de afspraak gehouden heeft". Ik buig naar voren en kus haar, ik voel haar lippen even tegenwerken, maar het duurt niet lang voor ze mijn kus beantwoord. "Doe alsjeblieft geen stomme dingen, ik ben weer terug voor je het weet".
Met die woorden laat ik haar alleen, ik had nog getwijfeld om haar mee te nemen. Maar toch kon ik het niet, de angst dat ik haar kwijt zou raken was te hoog.
Rick staat al klaar naast de auto en ik stap in, de rit duurt een eeuwigheid naar het centrum van London. Maar uiteindelijk komen we aan bij The Red Lion, ik loop dit keer naar het achterkant van het pand en daar zie ik de bewakers staan van Zayn.
"Heren, hoe gaat het?" Ze kijken elkaar even aan, ze zijn op hun hoede en voelen zich ongemakkelijk door mijn rust.
"Blijf staan Styles, Malik komt eraan". Ik knik en wacht tot er iets gebeurd, na ongeveer 10 minuten wordt de deur open gedaan en staat Zayn Malik in de opening. Hij lacht als hij mij ziet en stapt de deur uit, tevreden kijkend.
Hij lijkt het vermoede te wekken dat hij mij precies heeft waar hij wil, dat zit mij niks lekker.

"Waar is Isabelle?" Ik snuif, kijk Zayn van top tot teen aan en sla mijn armen over elkaar. "Antwoord mij verdomme, of ik doe je wat!" Ik trek mijn wenkbrauwen op, als hij op mij af loopt met stevige passen. Dan komen er uit de schaduwen om het gebouw mijn mannen tevoorschijn. Hij lijkt verward en schrikt van de hoeveelheid mannen die tevoorschijn komen, "je dacht toch niet dat ik alleen kwam he".
Ik zie hem zijn vuisten ballen, maar hij is nu niet zo stom uit te halen. "Waar is Mike?"
Hij begint te lachen en knipt mijn zijn vingers, uit de deur opening word Mike getrokken. Mijn ogen worden groot bij het ziet van zijn gezicht, zijn gezicht is amper te herkennen door al het bloed, plekken en kneuzingen.

"Jij verdomde klootzak! Geef je dan helemaal geen kut om Isabelle?" Ik zie dat hij schrikt van mijn uitbarsting, terwijl ik niet twijfel en hem vastgrijp en door elkaar schut. Ik duw onze gezichten zo dicht bij als het maar kan, terwijl ik praat vliegen spetters speeksel in zijn gezicht. "Je had 1 taak, ze heeft het je zelfs gesmeekt. Ik had niet verwacht dat je het zou doen, nu moet ik mijn woorden na komen, niet dat dat zo erg is". Ik duw hem met kracht van mij af, dan zie ik hem niet begrijpend kijken.
Het is doodstil geworden, op het gejammer van Mike na.
Dan dringt het tot mij door, ik begin te lachen, ik lach hem hard uit. "Jij fucker, je hebt de video niet gekeken of wel?"

"Je moet je bek houden, ik kon het niet aanzien, ze is mijn zusje smeerlap".

Ik schut mijn hoofd, loop naar de Jeep en ga op de motorkap zitten. Iedereen is verbaast door mijn gedrag, ik zie het. "Pak die fucking video en kijk het einde. Nu!" Twijfelend zie ik Malik staan, maar dan draait hij zich om en komt niet veel later terug met een laptop in zijn handen. Dan speelt hij de video af waar hij gebleven is, ik zie zijn ogen groot worden. Zijn gezicht trekt wit weg en met een klap valt de laptop op de grond, als de laatste smeekbede van Belle klinkt. Ik hou mijn hoofd schuif en maak een gebaar naar Mike, mijn mannen komen in actie. Er ontstaat een gevecht tussen de leden om Mike, maar die duurt niet lang als Zayn zich omdraait en schreeuwt dat ze hem moeten laten gaan. Tranen staan in zijn ogen, hij grijpt zijn haar en draait een rondje.

"Jij vuile klootzak, je bent zo ziek!"

De woorden die hij naar mij toe spuugt doen mij niks, Malik draait helemaal door. Dan rent hij op mij af, ik ga staan en ontwijk zijn vuist. Met een harde klap van mijn vuist, valt Zayn naar achteren naar zijn gezicht grijpend. "Aanvallen met ongeremde woede maakt je zwak, je moet je fucking lichaam gebruiken, niet je kracht". Snauw ik naar Zayn, terwijl ik hem hard in zijn maag trap, "sta nu op jij watje. Je hebt verdomme je zusje genegeerd, wat moet ik nu tegen haar zeggen? Ze vraagt zich zo wie zo al af, of je nog van haar houdt. Omdat je nog geen fuck uitgevoerd hebt, maar nu, dit zal dat kleine hartje van haar meer breken dan ik haar lichaam zal laten doen kraken!"

De lede van Zayn tillen hem op, "kom op man, we kunnen hem nu toch grijpen?" Kwaad zie ik Zayn naar 1 van zijn mannen kijken die hem omhoog trekt, "we doen fucking niks. Ik heb een fucking grote fout gemaakt, laat die Mike gaan en kom mee naar binnen. We zijn klaar hier".
Ik zie hoe ze zich terug trekken en dan word er gejoeld en geklapt door mijn eigen mannen, James heeft Mike vast en trekt hem tegen zich aan. Ik grijns bij het zien van de vriendschap die tussen hun is ontstaan, ze zijn mega verschillend, maar instaat alles voor elkaar te doen.

"Dus, wie heeft er trek in een borrel?" Roep ik naar mijn mannen en er wordt opnieuw luid gejoeld, ze vertrekken naar ons café en ik zelf loop op Mike af. "James, breng hem naar mijn buitenhuis. We zorgen ervoor dat hij weer helemaal in orde komt, dat beloof ik je". Ik sla James op zijn schouder, dan voel ik hoe Mike mijn jas grijpt. Normaal zou ik iemand nu de grond in getrapt hebben, maar ik laat het nu toe. "Dankuwel, u bent de fucking beste baas die er is Styles". Ik grijns bij zijn woorden en trek mij los, "je hebt geluk dat je zo belangrijk voor mij bent Mike".

Dan besluit ik met mijn mannen de overwinning te vieren, ik neem 2 glazen alcohol en dan wil ik terug. Het is 3 uur reizen voor ik weer bij Isabelle ben, mijn lichaam smacht ondertussen naar haar.
De weg ernaar toe laat ik het toe even te slapen, de paar uur slaap zullen mij goed doen en ik word dan ook in een goed humeur wakker als de auto stopt.
Als ik uitstap zie ik Rick staan wachten tot ik naar binnen loop, ik blijf voor hem staan en grijns naar hem. "Neem een schots uit de Bibliotheek, die heb je verdient". Hij kijkt enthousiast en wacht nu vol ongeduld tot ik echt vertrek, Rick drinkt namelijk nooit, alleen met toestemming. Aangezien hij mijn chauffeur is , moet hij er ten alle tijd toe in staat zijn 100% helder mij te kunnen rijden.
Als ik de deur open, hoor ik voetstappen rennen door het stille huis. Binnen een paar tellen staat Belle voor mijn neus, ze valt op haar knieen en hijgt een beetje. Dan bedenk ik dat haar taak is, mij bij de deur te begroeten als ik thuis kom van het werk. Ze is er niet geheel in geslaagd, waarschijnlijk de grote van het huis onderschat. Ik kniel bij haar neer en pak haar gezicht tussen mijn handen, "ik heb Mike weer".
Ze knikt in mijn handen, "ik heb hem gezien, hij zag er niet goed uit meneer". Ik lach naar haar, haar gezicht staat ernstig en serieus. "Wat gaat u met mij doen?" Ik laat haar gezicht los en til haar op als ik ga staan, in mijn armen neem ik haar mee naar de salon.
"Niks, Zayn is een idioot geweest, hij ligt nu waarschijnlijk gek te worden van de angst. Maar ik ga niks met je doen, wij gaan eten, ontspannen en misschien beloon ik je wel".

Haar dunne lichte lichaam leg ik op de bank en ik buig over haar heen, mijn lippen ontmoeten die van haar en ik kus haar teder. "Vertel mij eens Belle, wat zou op dit moment jou droommaaltijd zijn?"

Haar ogen staan verbaast, maar ze glimlacht naar me. Blijkbaar dankbaar en opgelucht dat ik haar niks aandoe, ik zou haar nu ook niks kunnen doen.
Haar kastanje bruine ogen glimmen, haar handen bewegen terwijl ze praat en ik, ik staar naar mijn wonderschone Belle.

Reacties (1)

 • Sunnyrainbow

  O Zayn heeft mazzel..

  1 jaar geleden
  • bels

   Haha, dat heeft hij zeker:)

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen