Foto bij Hoofdstuk 33.

Harry Edward Styles


Het is lastig die vraag te beantwoorden zonder de sfeer niet in 1 klap te verpesten, seks met mij is altijd ingewikkeld geweest. Ik heb geen vanille seks, ik neuk, hard.... Dus de trio's die ik gehad heb, waren misschien niet helemaal vrijwillig gegaan.
Maar ik besluit dat voor mijzelf te houden en de informatie vaag te houden, dat is het beste voor ons beide.

Maar het idee een trio met Isabelle te hebben, dat zou ik voor geen goud willen missen. Fuck, ze is zo geil. Alleen al hoe ze het ijs eet, hoe ze mij aankijkt als ik een hap van de lepel af eet. Fuck!

"En vind je seks met mij ook zo saai?" Ik buig naar haar toe en kijk grijnzend op haar neer, terwijl ze mij met grote ogen aanstaart. Maar evengoed verdwijnt de schittering in haar ogen niet, ze lacht en duwt haar kleine handen tegen mij borst, als ik nog dichterbij kom.
"Dat zou ik nooit kunnen zeggen meneer, u bent..." Ze denkt na en ik zie haar op de binnen kant van haar wang kauwen, "u zit vol verassingen".
Ik moet lachen en trek haar op mijn schoot, "vol verassingen he?" Ze knikt en speelt met mijn ketting, ik laat het allemaal toe.

"Heeft u ooit een relatie gehad?" Ik kijk haar op, een beetje verbaasd door haar brutale ondertoon. "Nee, nog nooit. Ik heb nog nooit affectie voor iemand gevoeld. Ik ben vooral bezig geweest met mijn gang, heb me nooit laten afleiden door relaties".
Dan trekt ze opeens aan mijn ketting, ik kom dichterbij, haar de controle laten nemen. "Leid ik u af?"

Holy shit, waar komt dit vandaan? Dit begint verdomd veel op een date te lijken en ik voel hoe ik haar waarschijnlijk ook alle vrijheid hiervoor geef.

"Genoeg, door al dat groenvoer en ijs begin je wartaal uit te slaan. Morgen zul je spijt hebben, als ik eerlijk op deze vraag geantwoord zou hebben".
Ik duw haar terug op de bank en ze kijkt iets wat beteuterd, als ik naar haar kijk besluit ik dat ik deze dag niet zo moet eindigen. Ik heb tenslotte nog steeds iets te vieren.
"Nu we al jou favoriete eten gehad hebben, nu tijd voor mijn favoriete drank". Ik steek mijn hand naar haar uit, met een nieuwsgierige blik kijkt ze mij aan en pakt mijn hand.
Ik neem haar mee naar de keuken, daar open ik een deur naar de kelder. Ik knip het licht aan en wijs met mijn hand naar de aflopende trap, "na jouw Bell". Maar haar blik is argwanend, ik rol met mijn ogen en grijns naar haar. "Als ik je in een kelder zou willen opsluiten, had ik dat al eerder gedaan. Dan had je niet een kamer gekregen waar goud op de muren zit, nou vooruit, lopen". Ik tik haar plagend op haar billen en ze loopt de trap af, beneden hapt ze naar adem. "Wauw, u heeft aardig u best gedaan".
Ik leg mijn arm om haar heen en trek haar dicht tegen mij aan, "dus van welke drank houd Isabelle Hardy het meest?"

We staan in mijn kelder, deze is gevuld met de beste alcohol die er maar is. Ik laat haar los en ze loopt rond door de kelder, ze kijkt zoekend naar de wijnen, trekt haar neus op bij het bier en de hele sterke drank en glimlacht als ze de likeur 43 ziet, ze twijfelt even, maar pakt dan de fles van de plank en schut hem heen en weer, terwijl haar ogen beginnen te glimmen. "Nog iets van sinas in de koelkast meneer?" Ik begin te lachen, grijp een fles Jack Daniels van een andere plank en duw deze ook in haar handen. Dan buk ik en gooi haar over mijn schouders, ik sla haar hard op haar billen en lach. "Partytime Honey", ze slaakt een gilletje van plezier als ik de trap op ren, met haar op mijn schouder, alsof het niks is. Ik buk bij de koelkast en laat haar de rest pakken, ze vist van alles uit de koelkast, terwijl ik de glazen pak.
Ik schuif ze door naar haar toe en laat ze door haar vullen.
Dan geeft ze mij een glas aan, een combinatie van sinas en likeur. "Ga je mij nu echt vergiftigen? Ik dacht dat we het net zo leuk hadden?" Lachend duwt ze het glas tegen mijn borst, "drink".

Ik trek een wenkbrauw op en snel mompelt ze er nog 'meneer' achteraan, dan pak ik het glas aan en klink deze tegen die van haar. "Proost Bell", dan gooi ik de inhoud naar binnen. Isabelle doet het zelfde, rilt, geeft een gilletje en trappelt met haar voeten.
Ik grijp de hele zooi bij elkaar op een dienblad en loop richting de salon, terwijl Bell om mij heen huppelt en danst. Ze lijkt al haar zorgen wel vergeten, alles wat ik met haar gedaan heb en ze is zo onbezorgd.
"Muziek, mag ik muziek aanzetten?" Ik knik en binnen een paar tellen is ze bezig goede muziek op de radio te vinden terwijl ik opnieuw een laagje alcohol in onze glazen schenk.

Ik duw het glas tussen haar borsten, "drink". Mijn ogen glimmen speels, als ze het glas vastpakt en ik dan net als Isabelle eerder mompel, "mevrouw". Met grote ogen kijkt ze op en grijnst dan, ze klinkt onze glazen en gooit de drank achterover. Ik plof op de bank terwijl Isabelle door de kamer danst, maar de rust duurt niet lang.
Binnen een paar tellen grijpt ze mij vast en trekt mij omhoog, "ik ben dol op dit liedje, kom dans met mij". Ik grijp de fles Jack Daniels van de tafel en neem een slok, duw de fles in haar handen en ook Bell neemt een forse slok. Dan zet ze de fles weg en danst met mij, ze schuurt tegen mij aan en ik duw haar heupen harder tegen mijn kruis aan en laat haar tegen mij aan reiden.
De alcohol neemt ons letterlijk over, ik wil niet eens moeite doen om 'de man', uit te hangen.

"Je bent aangeschoten en bijna dronken", ik wijs schuldig naar Belle. We zitten ondertussen op de grond, waar we gestrand zijn na het wilde dansen. "Dat klopt mijn heer, maar ik voel mijzelf geweldig!" De energie die ze bezit is ongelofelijk, ondanks dat ze net gehost en gesprongen heeft, lijkt er geen stop op deze meid te zitten.
Ik leun naar haar toe en wil haar zeggen, dat we meer ijs nodig hebben, als ze ook opeens naar voren leunt en hard haar lippen op die van mij drukt. "Oepsie", ze giecheld en trekt zich terug. Ik ben nog overdonderd door wat er net gebeurd is en zit verbaast op de grond. Maar Bell niet, ze giechelt door en kus me nog eens en nog eens. "Ik hou van uw kussen, niemand heeft mij ooit zo gezoend als u dat doet".

Maar het moment van eerlijkheid duurt niet lang, ze neemt nog een slok, dit keer van de fles likeur en staat op. "Ik heb zin in een spelletje", ik kijk naar haar op terwijl ze voor mij staat. Haar handen eigenwijs in haar zij, dan huppelt ze om mij heen. "Tikkie", ik zit haar verbaast aan te kijken en maak geen aanstalten om ook echt achter haar aan te rennen. Opnieuw komt ze naar mij toe, "tikkie, jij bent hem".
Ik zucht, neem 2 grote slokken uit de fles en sta dan op. Ze begint te gillen als ik buk en een grom laat, "als ik je te pakken krijg, verslind ik je". Ze begint lachend en gillend door huis te rennen als ik met een grom op haar af spring. Ik kan niet geloven dat ik dit doe, maar ik heb er tegelijkertijd zoveel lol in. Ik heb dit jaren niet gedaan, altijd was alles serieus en de mensen die met mij omgingen waren niet zo stom om zoiets te doen. Ze waren altijd op hun hoede of bang voor mij geweest, maar Isabelle lijkt niet te breken te zijn, ondanks.......
Maar ik heb niet langer om over na te denken, want ze stuift een hoek om en gilt. "Nee niet eerlijk, dit loopt dood". Ik begin te lachen, de enige deur daar is de deur naar mijn kantoor en ondanks haar dronken bui, blijft ze netjes op afstand van de deur.
Ik hou mijn hoofd scheef, terwijl Isabelle haar opties bekijkt. "Nou Honey, het lijkt alsof je ingesloten zit". Ze begint te pruilen en ik stap opzij en steek mijn hand uit naar de gang, waar ze alle kanten op zou kunnen rennen.
Met een enorme sprint rent ze langs me, opnieuw gillend, als mijn handen haar kont raken.

"Rennen schatje, want ik vreet je op. Hier komen!" Lachend sprint ik achter haar aan, ze rent door het huis met mij achter zich aan. Ik moet toe geven, ze is echt snel.
Maar dan trek ik een sprintje en grijp haar, ik klem mijn handen om haar heupen en duw haar tegen mij aan. Maar we vallen beide om en lachend liggen we op de grond, ik duw mijn lichaam op haar, nog steeds lachend.

"Hebbes"

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen