Foto bij Hoofdstuk 34.

Isabelle Hardy


Hijgend lig ik onder hem. Ik voel de druk van zijn lichaam op het mijne, maar hij lijkt niet zijn volle gewicht op me te zetten. Lachend duw ik tegen zijn borst. "Niet, eerlijk." Klaag ik. "Jij hebt veel langere benen, dan ik." Ik probeer hem van me af te trekken, maar hij weigert mee te werken. "Dan moet je mij niet uitdagen, als je niet tegen je verlies kan." Grijnst hij. Hij is zoveel losser vanavond, waarom is dat toch ineens? Ik kijk hem aan, weer die groene kijkers, die mij helemaal in zich op slokken. Ik voel de drang om hem te kussen weer opkomen en zonder enige schaamte, geef ik me hier aan over. Ik druk mijn lippen op de zijne en deze keer reageren zijn lippen als van zelf op de mijne. Ik sluit mijn ogen en ga op in de kus. Als hij mijn lippen los laat, voel ik me duizelig, maar ik weet niet of dat komt van de drank of de kus.

"Kom." Hij trek mij mee omhoog, als ik op mijn benen sta, wankel ik. Giechelend leun ik tegen hem aan. "Ik kan niet meer op mijn benen staan." Giechel ik. "Dat hoeft ook niet." zegt hij. Een hand glijd in mijn haar en trekt mij dichterbij, waarna hij mij weer kust. Ik leg mijn handen op zijn borst. Ongegeneerd laat ik mijn handen zijn borstkas betasten. Hij is zo gespierd. Ik slaak een gilletje als hij mij optilt. Ik sla mijn benen om zijn middel en mijn armen om zijn hals. Ik moet de nijging aan zijn haar te zitten onderdrukken, want zelfs met mijn dronken kop, kan ik me nog goed herinneren dat ik daar niet aan mag komen.
Lang om na te denken heb ik niet want Harry plant zijn lippen al weer op de mijne. Zijn handen liggen op mijn billen en zonder moeite draagt hij mij rond door het huis. Ik voel hoe hij een deur opent en weer met zijn voet dicht schopt. Hij zet mij neer op een bed en pas als hij mijn lippen weer los laat, merk ik dat we niet in mijn slaapkamer zijn. Ook niet in de playroom. Met grote ogen kijk ik om mij heen, zoekend naar een hint waar ik ben.

"Wat is er, niet wat je van mijn kamer verwacht had?" Vraagt Harry. Ik kijk hem verbaasd aan. "Ik mag hier niet komen," prevel ik. "Goed onthouden, Belle." Hij kust vluchtig mijn lippen. "Maar je hebt voor nu toestemming, om hier te zijn." Vervolgt hij. Ik bijt op mijn lip, als hij me weer aan kijk, met die groene ogen, voel ik de drank mij weer een beetje moed geven.
"Wat gaan we hier doen?" Vraag ik, hem ondeugend aankijkend. "Wat wil je hier doen?" Kaatst hij de vraag terug. Onschuldig draai ik met mijn vinger rondjes op de deken. Ik haal mijn schouders op, voor dat ik hem weer aan kijk. "We kunnen hier geen tikkertje spelen." Harry lacht luid. "Wil je dat doen?" Vraagt hij lachend. Ik schud mijn hoofd, waarna ik hem zacht van me afduw.

Hij kijkt verbaasd, terwijl hij opstaat, maar zijn blik word wild als ik aan zijn riem begin los te trekken. Zijn broekknoop gaat een stuk moeilijker, dan ik had verwacht, het kan door de drank komen, maar de knoop leek steeds te bewegen. Lachend duwt Harry mijn handen weg en knoopt zijn broek zelf los. "Die broek is een beetje te duur, om door jou dronken handjes te laten slopen." lacht hij. Ik haal nonchalant mijn schouders op. Ik trek de broek verder om laag en zie zijn erectie in zijn boxer, ik lik even mijn lippen. Ik laat geen seconde vergaan en werk zijn boxer ook omlaag. Zijn erectie staat trots omhoog, ik pak hem vast en beweeg rustig omhoog en omlaag. Harry gromt tevreden, wat mij aanmoedigt om door te gaan. Ik laat mij van het bed afglijden en neem op mijn knieën plaats voor hem. Hij kijkt verbaasd naar me, waarschijnlijk had hij dit niet verwacht. Ik zou het ook niet van mij zelf verwachten, maar de drank geeft me de nodige moed. Ik houd zijn erectie bij de stam vast en lik van af mijn hand tot het punt van zijn penis. Harry kreunt en sluit zijn ogen. Zijn reactie maakt me opgewonden en laat mij zijn erectie in mijn mond te nemen. Ik zuig aan zijn penis, terwijl mijn hand voorzichtig mee beweegt. Ik houd zijn reactie nauwkeurig in de gaten, soms vloekt hij zacht, soms kreunt hij, soms is het meer een grom. Hij legt een hand op mijn hoofd, maar dwingt me hier niet mee, waar ik hem dankbaar voor ben. Ik weet hem een paar keer diep in mijn keel te laten glijden, waarna ik weer hard zuig.
Elke keer dat hij kreunt, voel ik me zelf meer en meer opgewonden raken. Ik laat mijn vrije hand in mijn eigen broek glijden, waar ik mij zelf begin te strelen.

"Fuck, Belle."

Hij trekt zich terug, ik kijk hem vragend aan, als hij me ophoog trek. "Kleed je uit." Beveelt hij me, wat ik meteen doe. Hij kleed zich zelf ook verder uit en ik kan het niet laten om hem te bekijken. Hij kust mijn lippen weer, terwijl hij me het bed op drukt. Als ik tussen de kussens ligt, voel ik zijn hand tussen mijn benen, zijn vingers glijden in me. "Wat kan jij toch nat worden." Slaat hij verwonderd uit. Ik voel mijn wangen gloeien. "Ik vind het fijn u te plezieren." Geef ik blozend toe. "Dan mag je dat wel vaker doen." Zijn lippen nemen weer bezit van de mijne. Zijn lippen landen in mijn nek, zijn handen kneden mijn borsten. Als hij aan mijn tepel zuigt, kreun ik. "Meester?" Harry kijkt mijn verbaasd aan, als ik hem zo noemt. Blozend wegkijkend, steek ik mijn polsen naar hem uit. Hij pakt ze aan, streelt met zijn duim mijn huid, wat mij doet sidderen. "Wat wil je dat ik doe, Belle?" Vraagt hij. Hij wilt het me horen zeggen. "Ik neem geen genoegen meer met oké." Ik zie een glinsteren in zijn ogen. "Wil je, dat ik je vast bind?" Vraagt hij, ter verduidelijking. Ik bijt en knik. "Ja, meester." Hij stapt van het bed en grist de riem uit zijn broek. Even voel ik de schrik weer in mijn lichaam als ik de riem zie. De vorige keer dat ik vast zat met deze riem, was het een stuk minder plezierig geweest, maar misschien moest ik die herinnering laten rusten.

"Als ik je vast bind, Belle, maken we wel een afspraak." Zegt hij als hij weer op het bed zit, met de riem. Ik knik. "Groen is door gaan, oranje is rustig aan en rood is stoppen." ik knik weer, een beetje verbaasd dat ik nu mag stoppen, als ik dat zou willen. "Je moet me zeggen dat je het begrijpt, Belle." Zijn stem lijkt bijna zorgzaam. "Ik begrijp het, meester." Zeg ik, waarna ik de kleurencode herhaal. "Goed zo." Hij kust me weer, waarna hij mijn polsen pakt en ze vast maken aan zijn bedframe. Ik voel zijn handen weer op mijn borsten, zijn lippen kussen en likken mijn huid. Een hand word tussen mijn benen geplaatst en gewillig open ik ze verder. Zijn vingers glijden in me en zijn duim masseert mijn clitoris. Ik kreun en ruk hard aan de riem, die mijn armen tegen houden. Harry lijkt haast geschrokken op te kijken. "Rood?" Vraagt hij mij. "Groen." Kreun ik. Ik zie iets in zijn ogen wat ik niet goed kan herkennen. Trots? Op mij? Lang krijg ik niet de tijd om het uit te zoeken, want zijn lippen zoeken meteen mijn huid op en laten mij kronkelen onder zijn aanrakingen.

Als mijn onderkant zich begint samen te spannen, lijkt Harry het ook niet meer te houden. Zijn handen verlaten mijn lichaam, even mis ik ze, maar als ik zijn erectie tussen mijn benen voel, is dat gemis al gauw weg. Hij wrijft zijn erectie tegen me aan, terwijl hij mijn bovenbenen vast pakt en deze omhoog duwt. Zijn erectie voelt nog veel beter dan zijn vingers of tong tegen mijn clitoris. In een soepele beweging voel ik hem in me glijden. Weer ruk ik aan de riem, Ik voel het leer in mijn pols snijden, maar de pijn geeft een vreemde sensatie in combinatie met het gevoel van Harry die in mij stoot. Ik kreun en hol mijn rug, waardoor mijn borsten de lucht in gaan. Harry pakt een borst vast en masseer deze, terwijl ik me stoot. Hij laat mijn borst laat en begin weer met me te spelen. Het duurt niet lang tot we allebei ons hoogtepunt bereiken.

Uitgeput ligt hij boven op me. Mijn hele lichaam trekt samen, van genot. Ik voel me zweverig, dit gevoel wordt versterkt als Harry mijn armen los maakt en ik het bloed terug in mijn handen voel stromen.
"Was dat oké?" Vraagt hij, mijn polsen kussend. Ik giechel. "Meer dan oké." zeg ik. Ik kruip naar hem toe en plaats mijn gezicht tegen zijn borst, waar ik een kusje plaatst. "Hier zijn geen woorden voor." Ik voel zijn handen zacht over mijn rug strelen en tevreden sluit ik mijn ogen. Het duurt niet lang voor dat ik in slaap val.

De volgende ochtend word ik wakker met een enorme kater. Ik heb barstende hoofdpijn, mijn mond is droog en ik heb het gevoel dat ik moet kotsen. Pas als ik recht op zit, besef ik mij, dat ik niet in mijn eigen kamer ben. Vaag herinner ik mij weer dat het Harry's kamer is, als ik naast mij kijk, wordt dit bevestigd door de slapende Harry naast mij. Kriebels vormen zich in mijn buik als ik hem zie slapen. Hij was gebleven, of nou ja, ik was gebleven, maar toch. Zijn gezicht is zacht, zorgeloos. Zijn lippen wijken iets uit elkaar, ik moet moeite doen om hem niet te kussen, maar misschien is hem wakker maken niet zo'n goed idee.
Stilletjes klim ik uit het bed, na een snelle scan, vind ik de deur naar de badkamer. Ik drink water uit de kraan en vind een paracetamol in het spiegelkastje, wat ik snel in neem. Ik besluit een snelle douche te nemen, in de hoop dat het mijn hoofdpijn verlicht.
Als ik klaar ben loop ik de slaapkamer weer in. Mijn blik valt op de in loopkast, waar de slaapkamer in door liep. Ik zou vast wel een t-shirt mogen lenen, bedenk ik mij en loop de inloopkast in. Eenmaal in de inloopkast, vind ik nog iets veel beters, de kleding die hij voor mij gekocht had. Ik kies een mooi lingerie setje uit en trek een strakke spijkerbroek aan, met een kanten topje en een jasje. In de badkamer, vind ik een haar borstel, met dat lange haar van Harry, kan het niet anders dan dat hij ook een haarborstel gebruikt.

Harry slaapt al die tijd door. Ik twijfel even wat ik zal doen, maar de nieuwsgierig wint het, van al mijn andere ideeën. Ik neus ongegeneerd in zijn inloopkast. Ik ruik aan zijn kleren, die allemaal naar hem ruiken. Die man heeft ongelofelijk veel schoenen, ik heb niet eens één paar, op het moment. Daar moeten we het nog maar eens over hebben.
In zijn slaapkamer heeft hij ontelbare kastjes en laatjes. Ik verbaas me niet eens, als ik het nachtkastje open trek en een stapel condooms aan treft. Ik grinnik in mij zelf. Ik ga langs de vele kastjes en laatjes, als ik voor het dressoir, tegen over zijn bed, blijf staan. Er staan verschillende fotolijstjes. Ik herken zijn ogen op een foto van een oudere vrouw, ik doe een gokje dat het zijn moeder is. Ik pak een ander fotolijstje op en zie een jonge meid, misschien 18 jaar. Ze lijkt als 2 druppels water op Harry.
"Wat doe je?!" Ik schrik en laat het fotolijstje vallen. Het glas spat kapot op de grond. "S-sorry..." " Ben je gek geworden! Hoe durf je aan mijn spullen te zitten." Een klap land op mijn gezicht en doet mij duizelen. "S-sorry." Huil ik, maar hij duwt mij aan de kant en pakt het kapotte fotolijstje. "Jij stom, kutwijf." Spuugt hij me toe. "Rot op!" Roept hij. "Weg wezen." Hij tilt zijn hand op om weer uit te halen, maar ik bedenk me geen seconde en ren weg. Ik ren de kamer uit, maar in plaats naar mijn kamer gaan, bedenk ik mij geen seconde. Hij zou nooit veranderen, wat er dan ook gisteren was gebeurt. Hij is harteloos, een monster, zonder ziel. Ik ren de trap af en tot mijn verbazing, staat James niet op wacht bij de voordeur. Hij is natuurlijk bij Mike, bedenk ik mij.

Dit is mijn kans!

Ik open de voordeur. De grond voelt koud aan, aan mijn blote voeten, maar als ik dat moest staan om hier weg te komen, dan is dat het me wel waard. Ik zet het op het rennen. Mijn voeten protesteren, tot ze dof worden van de kou. Ik voel de angst in mijn lijf, wat als hij mij in haalt? Wat zou hij dan met mij doen? Ik kan nu niet stoppen, nu moet ik verder. Tot ik iemand tegen kom, die ik om hulp kan vragen. Als ik ze de striemen op mijn buik laat zien, moeten ze me wel geloven.
Ik voel me zelf al snel buiten adem raken, ik ben niet meer zo in vorm als ik was.
Plots klap ik tegen iemand op. "Help." Zeg ik, zonder te kijken, tegen wie of wat ik op geknald ben.
"Heb je hulp nodig, meisje." Ik kijk op en schrik. De man die over mij heen buigt heeft een groot litteken in zijn gezicht. "Niet zo schrikken, wij helpen je wel." Zegt hij en trek mij overeind. Ik zie nog 4 man om hem heen staan, ik krijg een naar gevoel en heb al spijt van mijn ontsnapping.

Het was ook allemaal te mooi om waard te zijn.

Reacties (2)

  • AmorAmor

    O jeej, dit verpest alles vrees ik

    1 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    O nee.. het moest ook mis gaan, arme Belle!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen