Foto bij Hoofdstuk 4.

Vanaf dat moment veranderd mijn leven drastisch en ik heb meteen spijt van mijn beslissing.

"Zie je wel, je kunt wel een brave meid zijn, je vader zal vast en zeker trots zijn". Ik kijk hem aan, terwijl de tranen nog aan mijn wangen plakken. "Kan mij geen fuck schelen of hij wel of niet trots zou zijn, hij is mijn vader niet".
Hij klakt met zijn tong, "je contract is meteen in gegaan dame, denk aan de regels. Dat houd in, geen gescheld, met 2 woorden spreken en heb een beetje respect voor je ouderen".

Ik wil opstaan maar hij houdt mij tegen, "niks daarvan, zitten blijven". Ik plof terug op de stoel en sla mijn benen over elkaar en wacht verveeld, hij is druk bezig met telefoontjes afhandelen, die allemaal over mij gaan.
"Dat je als CEO hier tijd voor hebt zeg", hij kijkt mij streng aan, maar ik corrigeer mijzelf niet. "Koppige meid, maar ik maak hier tijd voor, als jij je werk goed doet, betalen deze uren zich snel weer uit".

Na nog een eeuwigheid legt hij eindelijk zijn telefoon neer en ik zie dat hij mij nu gaat vertellen wat er allemaal geregeld is.
Hij schraapt zijn keel, zijn blik staat serieus en ik ga goed zitten voor wat komen gaat.
"Je spullen worden zo verhuisd uit dat smerige appartement van je, je woont vanaf nu in Hyde Park". Ik wil mijn mond open trekken maar met een hand gebaar van meneer Kenwright, sluit ik deze weer. "Niet in Hyde park, er staat daar een prachtig appartementen complex, daar heb je nu een appartement, naast die van Harry.
Gezien wat je tot nu toe hebt gedragen toen je hier kwam afschuwelijk is, vind je in je nieuwe onderkomen ook je nieuwe kleding. Draag deze kleding als je hier heen komt of ook maar iets anders gerelateerd met het werk, ik wil dat je er verzorgt uit ziet als je naast mijn zoon staat".

Ik pers mijn lippen op elkaar, ik vind de hele situatie nog steeds absurd.

"Wat voor laptop heb je, Georgia June?"

"Geen meneer",

"Tablet?"

"Geen meneer,"
hij zucht en wrijft over zijn gezicht. "Vertel me alsjeblieft dat je een mobiel hebt?" Ik vis mijn mobiel uit mijn broekzak en hou hem even in de lucht, zijn ogen staan vol ongeloof.
"In je appartement liggen straks een macbook, imac en iphone klaar. Ik zal zorgen dat Harry deze voor je gereed maakt, hij is daar behoorlijk handig in".

Hij neemt een grote slok van het water wat ons ondertussen gebracht is, ikzelf heb het nog niet aangeraakt.

"Dan over Harry, meneer Styles- Kenwright voor u. Doe wat hij zegt, hij is slim en zal je vast goed behandelen. Maar zorg dat je de perfecte assistente bent, zorg dat hij op tijd opstaat, eet, alles wat ik je al verteld heb. Hiernaast leer hem wat het leven nog meer te bieden heeft naast vrouwen, seks en drank. Vrienden, geliefde en waarderen wat het leven je geeft, dat zou hij wel eens mogen zien.
Heb ik zo alles duidelijk gemaakt Mevrouw Wilson?"

Ik zucht, ga verzitten en bedenk wat ik zal antwoorden. "Dus, meneer Styles - Kenwright tevreden houden, opvoeden en zorgen dat hij zijn pik in zijn broek houdt, check".

Meneer Kenwright slaat hard met zijn hand op zijn bureau, "verdomme jij eigenwijs kind. Ik ben niet bang jou te laten straffen, pas op kind". Mijn ogen worden iets groter, straffen? Waar heeft hij het over?

"Hoe bedoeld u straffen?" Een glimlach ligt om zijn lippen, "ach, heb ik nu echt je aandacht? Er is vast iets wat jij verschrikkelijk vind, bang voor bent of onzeker over bent, daarmee kunnen wij jou straffen bepalen". Een spottend geluid komt uit mijn mond, "dit is al een kwelling, dat begrijpt u hopelijk?"

Hij zegt niks en kijkt mij alleen maar aan, zijn ogen staren in die van mij, emotieloos.

"Mag ik iets vragen?" Meneer Kenwright knikt en ik voel mijn wangen gloeien, als ik de vraag over mijn lippen laat gaan. "Hoeveel verdien ik meneer?"

Er komt een glimlach op zijn gezicht, "3800 pond". Mijn mond valt open en ik kan niet geloven wat ik hoor? Zoveel geld? Ik schut mijn hoofd, dit moet een grapje zijn, die niet grappig is.

"Je bent de assistente van mijn zoon, zijn linkerhand, zijn alles, ook al weet hij dat nog niet. Je bent meer waard dan die cijfers. Als je je werk goed doet, ronden we het misschien nog wel af".

Ik stotter een bedankje en weet nu helemaal niet meer waar ik het zoeken moet. Dan moet ik mijn ID inleveren, huissleutel en hij schrijft op waar ik zo langs moet om een pas te laten aanmaken, ergens op verdieping 5.
Maar het belangrijkste is dat Harry Edward Styles- Kenwright nergens vanaf mag weten, want dan ben ik mijn baan kwijt.

"Ik zal Harry laten komen om je op te halen bij de 5e verdieping, hij kan je je nieuwe appartement laten zien".

Ik sta op met het contract en het briefje stevig in mijn hand geklemd, ik weet niet of ik hem moet bedanken, of ik blij moet zijn of doodsbenauwd.
1 vraag brand nog op mijn lippen, "maar wat als hij mijn leven een hell maakt meneer Kenwright?"

"Denk dan aan wat ik u heb gegeven mevrouw Wilson".

Ik knik, alle luxe in ruil voor mijn leven, totaal bepaald door 2 rijke mannen.

"Je vader kan zo bellen Georgia June, wees daarop voorbereid". Verbaast om deze woorden kijk ik hem aan, maar ik heb geen zin om hier op in te gaan.

Mijn hoofd geeft een knikje en ik loop naar de deur, ik open deze en stap de drempel over, weg van mijn nieuwe baas. Voor ik de deur sluit geef ik hem een glimlach, "alstublieft, noem mij June meneer Kenwright".
Ik zie een glimlach om zijn lippen spelen, hij weet dat hij een koppig en eigenwijs iemand aan de haak geslagen heeft en ergens geniet hij hiervan denk ik.

Als ik een foto heb laten maken, waar mijn make up voor bijgewerkt werd en mijn haar voor goed gedaan moest worden, loop ik recht tegen Harry op.
Ik vloek, hij vloekt harder en boos kijken wij elkaar aan, ik niet van plan mijn excuus te maken.
Ik sla mijn armen over elkaar en we staren een tijdje naar elkaar, dan neemt hij het voortouw.

"Wel, ik begreep dat ik je baas ben nu, dat wordt leuk".

Hij legt zijn hand op mijn onderrug en ik laat een sissend geluid tussen mijn tanden komen, "blijf van me af". De laatste keer dat hij te dicht bij mij geweest was, was ik nog niet vergeten.
"Mee komen, we gaan naar je nieuwe onderkomen". Hij heeft zijn hand niet verplaatst en duwt mij de lift in, we staan tussen 3 andere en ik voel me ongemakkelijk. Ik hip van de ene op de andere voet en speel wat met het contract wat nog in mijn hand ligt, deze papieren mag Harry nooit lezen.

1 persoon gaat de lift op de 3e verdieping uit, de rest, net als ons op de begane grond. Harry legt zijn hand weer op mijn onderrug en ik stap opzij, verder van hem weg. Hij trekt 1 wenkbrauw naar mij op, maar zegt niks. Met stevige passen loopt hij door en ik trippel achter hem aan, jeetje wat heeft hij lange benen!
Buiten loopt hij naar een prachtige Tesla en houd de deur open, "stap in Gorgeous, we hebben niet de hele dag". Vol verbazing laat ik mij in de zachte stoel zakken, de auto is luxe en afgezet met leer. Niet gewoon zwart, nee de auto heeft stoelen met wit leren bekleding, met erom heen weer zwart leer, het klinkt misschien wel erg dalmatiërs-achtig, maar het is prachtig. Voorzichtig gaan mijn vingers over de bekleding en ik kijk hoe Harry plaatst neemt achter het stuur, hij past echt perfect in de auto.
Hij start de auto, maar ik kan niet goed zien hoe, hij gebruikt geen sleutel. Ik kijk naar het grote scherm in het midden van de auto, word dat ding bestuurd door een tablet?

"Wat nog nooit in een Tesla gezeten?" Hij kijkt me aan en ik schut nee, hij draait met zijn ogen en geeft gas. De auto voelt krachtig als we op de weg rijden, althans, hij moet al snel weer zacht rijden, want het is het centrum, daar kun je niet hard. "Het is een mooie auto, pas wel bij je denk ik".
Voorzichtig zeg ik de eerste vriendelijke woorden, sinds wij elkaar ontmoet hebben. Een glimlach verschijnt op zijn gezicht, "wat zeg je nu? Vind je mij mooi?"
Ik hap naar adem, daar ging mijn aardige opmerking. "Nee ik", maar hij kapt me af. "Was een grapje Gorgeous, en het is 'u', voor jou". Ik pers mijn lippen op elkaar en vind de auto een stuk minder interessant en kan niet wachten tot we er zijn, zodat de ruimte tussen ons groter wordt. Ik snap niet waarom hij zo gewild is, hij is arrogant, onaardig, verwend en voelt zich te goed voor de wereld. Lady killer? Haha, mij krijgt hij niet, nooit niet.

"Neem je die nog op?" We staan voor een stoplicht en ik kijk naar mijn mobiel in mijn handen, de naam van mijn vader staat op het kapotte scherm. Geïrriteerd kijk ik naar de man naast mij, voor ik opneem.
"Hey pap, het spijt mij heel erg".
Maar natuurlijk, opnieuw, onderbreekt iemand mij.
"Wat spijt je? Ik zie dat je het geld al gestort hebt, heel goed, ik ben trots op je". Mijn wenkbrauwen buigen naar elkaar toe en ik kijk naar de grinnikende gedaante naast mij, Kenwrights!
"Ehm ja, ik heb ook de baan geaccepteerd". Mijn vader bromt goed keurend en ik ben blij als hij er geen heel verhaal van maakt, maar dat hij zijn dreigingen intrekt. "Maar denk erom meisje, gehoorzaam ze goed. Je bent nu onderdeel van een belangrijke naam, als jij faalt, neem je mij en je moeder mee".
Als ik ophang rijd Harry een ondergrondse garage in en voor ik de autodeur kan openen, houd Harry hem al open.
"Wen er maar niet aan, maar ik heb liever geen krassen op de lak, daar is hij te duur voor".
Ik kijk even naar hem op, "hebben jullie mijn vader uitbetaald?" Hij knikt, "natuurlijk hebben we dat. We hebben wel een beetje gevoel Gorgeous, volgens mijn vader had je de boodschap begrepen en heb ik gezorgd dat je vader zijn baan en dus zijn salaris weer kreeg".

"Je bent niet benieuwd waarom jou.. ik bedoel, uw vader perse mij een baan wilde aanbieden?" Harry zijn blik word even donker, terwijl hij mij door de garage begeleid naar een lift. Daar drukt hij op het hoogste cijfer en de lift duren gaan dicht en hij wacht even voor hij antwoord geeft.
"Ik weet dat hij een hekel heeft aan mijn assistentes, hij verbood mij een nieuwe aan te nemen en hij zou wel zorgen dat ik een nieuwe assistente kreeg. Je hebt blijkbaar iets goed gedaan, anders zou hij niet zo veel moeite gedaan hebben. Maar ik zie niks in jou, wat je zo bijzonder maakt. Je bent nog maar een jong en klein ding, voordeel is dat jij mijn interesse niet trekt. Dat zal mijn vader ook wel weten, daarom heeft hij misschien die moeite gedaan".

Auw, oké dat deed pijn.

"Ik heb gevoelens, dankjewel". Mompel ik als hij mij de lift uitduwt, hij loopt tussen de verhuizers door, mijn nieuwe appartement binnen. Ik pak een doos over van 1 van een verhuizer en stap naar binnen. "Holy mother of... Jezus!" Ik kan mijn ogen niet geloven, ik waan mijzelf in een paradijs.
"Mijn vader wist 3 dagen terug al dat je aan zijn voeten zou liggen, dus het is volgens hem, in jou smaak aangepast".
Het appartement is groot, licht en inderdaad, helemaal ingericht, zoals ik mijn droomplek zou zien.
Er licht een prachtige houten vloer in, de meubels zijn apart en ouderwets, maar het past allemaal perfect. Ook is er veel kleur en goud, een vel gekleurde luien stoel staat bij de schouw, ja ik heb een schouw! Er staan veel planten, in de bijzonderste bloempotten met de mooiste kleuren. Prachtig vloerkleed, en de mooiste plaids liggen op de bank. Als ik verder loop, kom ik in de keuken, wc en badkamer. Mijn slaapkamer is weer een paradijs op zich en het bed is enorm, de laken zijn zacht en het is zo te voelen echt dons. Ik kreun als ik op het bed plof, dit is echt even genieten.

"Bevalt het je?" Oké daar gaat het moment, bedankt.
Ik kom overeind en bijt op mijn onderlip, Harry staat tegen mijn deurpost geleund en hij heeft zijn overhemd verder los geknoopt zodat zijn tatoeages op zijn borst zichtbaar zijn.

"Ik denk, dat ik het hier wel uithoud ja".

Reacties (3)

 • Niallerslove

  Hoelang zal het duren voor ze voor Harry gevallen is ... Al die luxe die ze nu heeft, geen geldzorgen, zal daar vast ook in helpen. Harry mag wel wat vriendelijker tegen haar doen, net wat ze zegt, ze is ook een persoon met gevoel!

  8 maanden geleden
 • LeLouisx3

  "Was een grapje Gorgeous, en het is 'u', voor jou"
  Wat een arrogant son of a bitch

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  “Lady Killer? Haha, mij krijgt hij niet, nooit niet.” Ach zo naïef:)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen