Foto bij Hoofdstuk 5.

"OMFG, ik kan het niet geloven, wat is er gebeurd? Omg, kijk je appartment, het uitzicht, echt wauw, ik heb er geen woorden voor". Nadat Lou is uitgeraasd ploft ze op de gekleurde stoel en ik kijk trots om mij heen, ik heb hier en daar nog wat dingen ophangen of verplaatst. "Ja, ik weet het, het is echt geweldig".
Ze staat op en knuffelt mij, "hier houden wij onze nieuwe sleepovers, dat begrijp je wel he?" Lachend verstop ik mijn gezicht in haar nek, ik trek haar mee naar de keuken en trek de gevulde koelkast open. "Hij is gevuld met champagne, ik moest volgens het bijgevoegde briefje, mijn succes vieren". Dat laat Lou zich niet 2x zeggen en ze trekt de fles champagne uit de koelkast en begint met ontkurken, als de kurk plopt gillen we alle 2 en dansen een rondje.

Lou weet al snel de radio te vinden en muziek vult het appartement, als we een halve fles op hebben en we de radio steeds harder zetten word er hard op de deur gebonkt, als ik niet snel genoeg antwoord, zwaait de deur open.

"Zet die kut muziek uit en beantwoord je fucking telefoon!" Mijn enthousiasme zakt meteen in mijn schoenen en ik snel naar de radio, ik zie Lou, Harry checken en ze haalt haar neus op. Ik ben helaas niet de enige die dat ziet, Harry kijkt met een donkere blik naar mijn beste vriendin.

"Wat?"

Ze slaat haar armen over elkaar, Lou mag dan het liefste mens op aarde zijn, je moet haar niet boos maken, de 'wat' van Harry, valt dan ook meteen verkeerd. "Pardon? Je kunt hier niet zomaar binnen stormen en June van alles bevelen, doe normaal". Ik bijt op mijn onderlip en voel mijn wangen rood worden, "dat kan ik wel, want ik ben haar baas".

Harry loopt op mij af en pakt mij ruw bij mijn arm, "check je mobiel, zei ik je". Ik krimp iets in elkaar door zijn blik en ik vlucht naar de keuken, waar ergens mijn mobiel moet liggen. Ik zie dat ik 6 gemiste oproepen heb van hem en een heleboel kwade berichtjes, met een slecht gevoel in mijn maag keer ik terug.

"Je eerste dag, die weet je al te verkloten. Ik kom om je nieuwe telefoon te installeren en ik heb je inlog gegevens voor de macbook, ik wil wat regels bepraten en dat onder 4 ogen".
Louise is zwaar op haar tenen getrapt, "het is kwart over 10 in de avond, jij wilt nu nog van alles met haar bespreken? Dit is idioot, het is 5 uur geweest, ik denk dat ze wel eens vrij is niet?"
Maar ik schut mijn hoofd, "part of the deal.... ik sta 24/7 bereikbaar voor hem". Ze schud haar hoofd,
"het liefst zou ik je mee slepen, dat weet je he?" Ik knik, maar ze gaat verder. "Als er iets is, of hij misbruik van je maakt, zeg het, dan shredder ik hem door de voedselvermaler".
Ik giechel en kus haar op haar wang, "love you", ze kreunt en trekt zich terug, "ik wou dat het waar was". Ze knipoogt en loopt de deur uit, ik kijk haar glimlachend na.

"Ben je gay?" Mijn ogen schieten terug naar Harry, de toon in zijn stem irriteert mij mateloos. "Nee, maar Lou wel, ze valt op vrouwen".
Hij mompelt iets, terwijl hij aan de tafel gaat zitten met mijn macbook, "wat?" Hij kijkt op van de macbook en in zijn ogen schittert een vijandige blik, "dat ze dat lekker zelf moet weten, dat ze liever kutjes heeft".
Ik bal mijn vuisten, "wat? Je kunt zo niet over Lou praten, hou je mond. Ze is het beste, liefste mens dat er op de aarde rond loopt. Ze verdient het niet door figuren zoals jij, niet geaccepteerd te worden". Hij staat soepel op en zijn hand sluit zich om mijn arm en hij zet mij aan tafel, zijn beide handen zet hij vervolgens voor mij op tafel buigt naar me toe.
"1: denk aan die grote bek van je. 2: het boeit mij geen fuck of iemand wel of niet gay is, zolang ik er maar geen last van hebt. Dat geld voor elke relatie. 3: Hou je menig voor je, ik ben niet geïnteresseerd in jou mening. 4: Laatste waarschuwing het is u, voor jou".

Boos kijk ik hem aan, maar zijn blik wordt donker, hij duwt zijn kin iets naar voren. Hierdoor word zijn kaaklijn nog scherper en zijn gezicht intimiderender. Ik voel mijn boosheid weg zakken en een soort schaamte overvalt mij, hij is tenslotte mijn baas, ook al voelt het niet zo.

Als hij ziet dat zijn houding effect op mij heeft gaat hij tegen over mij zitten, "goed, waar waren we?" Hij klikt met zijn vingers voor mij, waardoor hij mijn aandacht vraagt. Ik was nog bezig met zijn intimiderende blik en zijn o zo strakke kaaklijn, dan bedoel ik scherp, je kunt je er haast aan snijden.

"Serieus, hoe snel kan jij afgeleid zijn?"

Ik negeer zijn vraag, ik weet dat zelf namelijk ook vaak niet, ik kan al afgeleid raken van een kruimel op de grond, but hey, thats me.
"Wil je wat drinken? We hebben nog champagne, als je dat lust?" Een glimlach verschijnt en hij knikt, "lekker Gorgeous". Ik rol met mijn ogen, "het is June". Hij zet zijn hand onder zijn kin, "nee het Georgia June", ik kijk hem boos aan. Hij lacht, gaat achter over zitten en bekijkt mij, "we moeten echt iets doen aan jouw gedrag, Gorgeous". Hij spreekt de bijnaam die hij mij gegeven heeft langzaam, diep en rauw uit. Ik voel mijn lichaam hierop reageren, zijn lach word groter, omdat hij dit ook ziet.
"Fuck you", snauw ik als zijn lichaam een arrogante houding aanneemt. Hij pakt een appel uit de schaal op tafel en smijt deze naar mij toe, "hey!" Verontwaardigd ontwijk ik de appel, die op de muur achter mij kapot knalt, "niet zo miepen. Ik had je ook tegen de muur kunnen smijten en je op een andere manier duidelijk kunnen maken dat je niet zo tegen mij moet praten, of moet ik dat alsnog doen?" Ik stap dichter richting de keuken, "nee dank je, boodschap ontvangen".

Hij is ongelofelijk, we hebben zeker regels nodig, waar wij ons alle 2 aan moeten houden. Ook al weet ik nog niks van deze man, hij werkt mij op mijn zenuwen, hij beangst mij en ergens, op een vreemde manier, wil ik dat hij mij zou mogen en krijg ik de kriebels van de bijnaam die hij mij gegeven heeft.
Ik trek wat kastjes open en vind in een kastje boven het aanrecht allemaal soorten drankglazen, serieus? Ik thuis schenk mijn wijn gewoon in een willekeurig glas, maar hier staat echt van alles. Dan bedenk ik dat thuis, niet langer thuis is en dat dit echt mijn nieuwe leven is.
Ik kijk rond, zie de luxe, rijkdom die deze plek uitstraalt. Terwijl ik, maar een meisje van 24 ben, die in haar hele leven nog nooit zulke mooie spullen heeft gehad, nu opeens zelfs een kast vol merkkleding heeft. Dit alles, om de jongen in de kamer, het leven te leren waarderen en een betere versie van zichzelf te worden. Dat word nog wat, want eerlijk, ik ken hem amper. Ik heb hem alleen maar op zijn uiterlijk en wat zijn vader verteld heeft over hem, veroordeeld.

Ik grijp een champagneglas en schenk hem vol, ik heb wel genoeg gehad en neem een glas water. Ik zet deze op tafel en loop vervolgens terug naar de keuken en zoek een doek, hiermee ruim ik de appel op en ga uiteindelijk weer tegen over hem zitten. Ik kijk hoe hij druk bezig is, uiteindelijk wil hij mijn telefoon en verwisselt de kaartjes en niet veel later, heb ik een macbook, ipad en een iphone.
"Dank u wel, aardig van u dat u dit wilde doen voor mij". Voorzichtig glimlach ik naar hem, maar die verbittert snel als hij antwoord.
"Moest van mijn vader, van mij had je het zelf mogen uitzoeken".

Ik tuit mijn lippen en sta op, het is ondertussen al half 12 en ik ben moe. Het enige wat ik nu wil, is in dat overheerlijke bed liggen. Maar helaas, hij heeft ander plannen en ik kan niks anders dan weer gaan zitten en verveeld naar hem kijken terwijl hij zijn regels uitlegt. Hij opent mijn macbook en begint te type, ik wacht ongeduldig af en kreun af en toe. "Schiet eens op, ik wil naar bed, ik ben geen nacht mens". Snauw ik, ik word nu echt chagrijnig, ik wil slapen, het is echt laat voor mijn doen.
Eindelijk stopt hij en draait het scherm naar mij toe, meteen ben ik wakker en met grote ogen kijk ik naar wat hij geschreven heeft.

Regels

1. Je spreekt mij aan met 'u', meneer of meneer Styles- Kenwright.
2. Als we in een zakelijke besprekingen, vergaderingen, meetings of ergens anders in gezelschap zijn, moet je toestemming van mij krijgen om te spreken.
3. Je hebt 'geen' toegang tot mijn appartement, behalve als ik je uitnodig.
4. Ik ben je baas, dus je bemoeit jezelf niet met mijn privé leven.
5. Je neemt ten alle tijden je mobiel op, geen uitzonderingen.
6. Kleed je sexy, je bent mijn assistente, dus mijn visitekaartje.
7. Je mag niet meer schelden of brutale opmerkingen maken.
8. Zorg dat ik geen last van je hebt.
9. Hou die irritante vriendin bij mij uit de buurt.
10. Doe je werk en doe wat ik je opdraag en blijf voor de rest op afstand.


Dit gaat zo niet werken, dit is zo tegenstrijdig dan met wat ik moet gaan doen. Ik moet voor hem zorgen, dat betekend dat ik bij hem moet zijn. Ik moet mij bemoeien met zijn privé leven, ik moet zoveel meer, wat mij dit onmogelijk laat maken.

"Dit is niet haalbaar, dat besef je hopelijk zelf ook wel he. Je kunt niet volledige controle op mij uitvoeren, je kunt mijn mond niet snoeren!"

Hij draait de macbook weer om en typet weer wat.

11. Waag het niet je stem te verheffen.
12. Ik kan de controle over je hebben, want je bent van mij!


"Je bent gestoord, ik ben niet van jou. Ik werk voor jou, dat is een verschil". Nog steeds schenkt hij mij geen blik waardig en begint weer te type, hij is zo irritant!

13. Breek je een regel? Zijn er consequenties, zoals niet betaald krijgen, extra werk, langere uren en ik ben niet bang misbruik te maken van het feit dat je een 'meisje' bent.


Ja hij is gek, hij is gestoord.

"Dus vanaf morgen gaan de regels in, je hebt nog een hele nacht om uit je dak te gaan, dan is het over met de pret, Gorgeous".

"Er moeten ook wat regels voor jou komen, hier met die laptop".

Ik gris hem uit zijn handen en sla wat regels over. Hij staat op en komt naast mij staan, om te zien wat ik aan het schrijven ben.

1. 'Je', kunt niet zomaar mijn appartement in stormen
2. Geen bijnamen
3. Minder arrogant en meer aardig
4. Als 'je' zo nodig mijn baas wil zijn, gedraag 'je' er dan ook naar!


In de weerspiegeling van het glimmende scherm zie ik zijn gezicht, alweer ligt er een grijns om zijn gezicht en ik zie hem door zijn haren gaan.

"Dus, vanaf morgen gaan de regels in, maar nummer 2 en 3 zal ik niet opvolgen Gorgeous".

Ik draai mij naar hem om en moet omhoog kijken omdat hij zo dicht bij staat, "welke straffen gelden er voor jou? Als je mijn regels niet opvolgt dan?"

Hij loopt naar de deur en bekijkt mij, "je kunt mij niet straffen, ik ben je baas. Deal with it, Gorgeous". Met die woorden loopt hij mijn appartement uit en laat mij stom verbaast achter, met een lijst aan regels, die ik nooit zou kunnen opvolgen.

Reacties (4)

 • Niallerslove

  Zij moet haar gedrag aanpassen? Harry mag zelf ook wel een en ander in zijn gedrag veranderen anders hoor. Wat een flinke regel lijst! Benieuwd welke regel als eerste gebroken gaat worden.

  8 maanden geleden
 • LeLouisx3  Dat lijkt me een gezellige Harry... benieuwd hoelang hij zich zo arrogant zal gedragen

  1 jaar geleden
 • AmorAmor

  Dit wordt zo interessant

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Ik ben heel benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen