Mijn hart klopt in mijn keel als ik het gebouw naar binnen loop. Shawn knijpt zacht in mijn hand. 'Het komt vast goed.' Ik kijk hem dankbaar aan. 'Blijf je bij het gesprek?' vraag ik hem. Hij knikt. Shawn opent de deur van het kantoor en ik zie hoe Pete al op ons zit te wachten. 'Welkom Tallulah.' Zegt hij en hij glimlacht. 'Ga zitten.' Ik neem plaats op een van de vrije stoelen tegenover zijn bureau. 'Ik heb wat werk gehad om alles uit te zoeken, maar uiteindelijk heb ik de antwoorden op je vragen kunnen vinden.' Shawn komt naast me zitten. 'Ik wil dat je weet dat je welkom bent om je aan te sluiten bij ons, maar denk er goed over na. Je hebt natuurlijk je familie in Yellow Stone.' Pete pakt een stapel papieren dat op de hoek van zijn bureau ligt. 'Ik heb hier je geboorte certificaat.' Hij legt een papier voor me neer. 'Hier op staan meteen de namen van je ouders.' Ik pak het papier vast. Dit stukje papier is het bewijs dat ik geen familie ben van Chayton. En dat mijn ouders niet mijn ouders zijn. 'Zoals je ziet ben je geboren op dezelfde dag als nog een ander kindje.' Ik knik. 'Shawn?' Pete kijkt naar hem en hij knikt. Uit zijn broekzak haalt hij ook een stuk papier die hij aan mij geeft. Ik vouw het open. 'Dit is het geboorte certificaat van Shawn.' Ik kijk naar de namen op het papier. 'Ze zijn het zelfde.' Merk ik op, maar het duurt even voordat het tot me doordringt. 'Dus... Jij... en mijn ouders?' Stotter ik. Pete gaat staan. 'Shawn en jij zijn broer en zus.' spreekt hij uit. Ik knipper een paar keer met mijn ogen. Hoe is dit mogelijk? Tranen springen in mijn ogen. Niet van verdriet of blijdschap, maar van verwarring, woede en frustratie. 'Maar waarom?' Breng ik uit. 'Door de afspraak tussen beide Alpha's waren de ouders van Shawn, jouw ouders, verplicht om een kind af te staan. Jullie zijn de laatste tweeling die gescheiden is. Na jullie is er geen tweeling meer geboren bij ons.' Pete kijkt naar Shawn en ik volg zijn blik. Hij lijkt het net zo lastig te vinden als ik. 'Ik heb met je vader gesproken en we zijn beide tot de conclusie gekomen dat deze afspraak dusdanig verouderd is. We gaan hem laten stoppen.' Pete gaat weer zitten. Ik luister naar alle woorden van Pete, maar ze komen niet binnen. Shawn en ik zijn broer en zus. Is dat waarom ik zijn geur oppikte? Is dat waarom het zo goed klikt? Ik schud mijn hoofd. Dat is wellicht de reden waarom ik het rustig aan wou doen. Ik ben niet verliefd, maar ik voelde me verbonden. Nog steeds. Maar wat nu? Allerlei gedachten schieten door mijn hoofd. Wat zou Shawn hiervan vinden? Ik kijk opzij. Hij praat met Pete. Zijn blik gaat naar mij toe. 'Wil je mijn ouders... eh onze ouders ontmoeten?' Onbewust knik ik.

Samen lopen we naar buiten. Daar besef ik me wat we gaan doen. 'Kan het wel?' vraag ik zenuwachtig? Shawn knikt. 'Ik heb ze al ingelicht.' We lopen het dorp in. 'Ze zijn heel blij.' Deelt hij mee. 'Ik heb gister met ze gesproken. Ze hebben het 18 jaar voor me verzwegen, maar ik weet hoeveel ze je hebben gemist.' zegt hij zacht. 'Wonen je ouders niet in het packhuis?' Vraag ik verward. Hij knikt. 'Voor de ontmoeting wilden ze graag het huis laten zien waar je bent geboren.' We stoppen voor een mooi klein houten huisje. Mijn hartslag versnelt. Shawn opent de deur en loopt naar binnen. Even twijfel ik. Aan het begin van de dag wist ik niet dat ik mijn echte ouders zou gaan ontmoeten. En nu sta ik bijna in het huisje waar ik ben geboren. Met het lood in mijn schoenen stap ik naar binnen.
Eenmaal binnen zie ik twee mensen met hetzelfde donkere haar als Shawn. De vrouw heeft tranen in haar ogen en omhelst me stevig. 'Ooh Tallulah.' Brengt ze uit. 'Onze dochter.' Op dat moment hoor ik een luid gehuil. Het klinkt niet menselijk. Als de man me omhelst klinkt het gehuil nog eens. Het gaat dwars door me heen. 'Ik ben Karin en dit is Carl. Het spijt ons ontzettend dat je niet bij ons hebt kunnen opgroeien.' Ik knik. 'Eindelijk' Hoor ik een stem in mijn hoofd. Ik schrik en kijk om me heen. Waar komt die stem vandaan? 'Ik ben Trishia. Jouw wolf.'

Reacties (1)

  • angeljdk

    oe, hoi Trishia!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen