Foto bij Hoofdstuk 39.

Harry Edward Styles

Het is echt zwaar om te kijken hoe Isabelle zich gedraagt.
Ik kan niet wachten tot ik weer de oude ben, dat ze mij niet meer kan overheersen en ik de gene ben die de leiding heeft.
In heb er even over na gedacht James haar te laten vast binden, maar zelfs voor mij, leek mij dat ongepast. Want laten we eerlijk zijn, ze is van mij, alleen voor mij en James hoeft haar niet in die positie te zien.

Het nieuws over mijn zwakke gestel heeft zich de ronde gedaan en een paar keer is mijn gang flink uitgedaagd, maar gelukkig zijn mijn mannen goed getrainend en hadden ze mij niet nodig.
Maar het verbaast me dat Zayn geen gebruik gemaakt heeft van deze kans, want dat is het toch eigenlijk ook?

We zijn nu 4 dagen voor kerst, de opdracht het huis te versieren gaat maat matig, als ik uiteindelijk beneden weet te komen, na een pauze op de trap.
Fucking shit zooi, ik moet aan mijn conditie werken!

"Belle, hierkomen". Blaf ik door de hal, niet veel later komt ze met puppy ogen aanzetten, zich goed bewust van wat ze eerder op de dag geflikt heeft.


"Ik heb een taak voor je, zorg dat je die goed uitvoert, mijn reputatie hangt er vanaf".
Ik zie haar wantrouwig knikken, niet wetende of ze mij moet vertrouwen. "Elke kerstavond geef ik het beste feest, wat zich in fucking London afspeelt. Daarbij heb ik ook het mooiste en beste versierde huis hier in de omgeving.
Laten we eerlijk zijn James en die andere 2 meiden, zuigen hierin. Ik wil dat jij jezelf eens nuttig maakt en laat zien, hoe je een huis versiert".
Ik sta voor haar, leg 1 vinger onder haar kin en laat haar naar mij kijken.

"Dat kun je wel he, sweethart?" Mijn stem is zacht en uitdagend en hoop op een leuk effect, maar ik ben verbaast over wat ik zie.
Ik zie hoe haar ogen beginnen te glimmen, haar gezicht licht op. Ze is blij?

"Je viert kerst? Echt waar? Gaan wij kerst vieren?" Ik buig naar haar toe, mijn lippen komen tegen haar oor en ik adem diep in. Dit heb ik zo gemist, ik heb haar gemist, ik kan niet wachten tot ik haar weer onder mij heb.
"Ik vier kerst, jij viert kerst als je de opdracht goed uitvoert, anders sluit ik je op in je kamer, begrepen?" Ik trek mij terug, mijn woorden hebben haar geraakt, ze knikt en kijkt mij even aan. "Ik begrijp het 'meneer'", mijn lippen vormen een grijns als ik haar het woord 'meneer', hoor zeggen, met een spottende ondertoon.
"Weg wezen nu, voor ik van gedachten verander en je helemaal geen kans geef, om met mij kerst te vieren". Ze rent weg en ik kijk haar na, ze heeft een strakke spijkerbroek aan en een strakke trui, wat haar verdomt goed staat. Ik kan uren naar haar kijken, dat zal ik nooit toe geven, maar ik zou het echt kunnen.

Ik loop rustig door naar de kamers van het personeel, daar ga ik eerst langs Rick. Hij springt meteen op, enthousiast als hij mij ziet, op mijn eigen benen. "U bent er weer, hoe gaat het nu meneer?" Ik hou mijn hand op, zijn enthousiaste te demmen, "het gaat langzaam aan beter, bedankt Rick. Maar je moet wat kerstinkopen voor mij doen, ik wil de beste parfums, mooiste jurken, beste pakken, beste likeuren, en vind een goudsmid die dit maakt". Ik duw hem een briefje in zijn handen, "je weet wat je moet doen, deze kerst moet beter zijn dan ooit". Rick knikt, hij doet altijd mijn inkopen en hij wil weg lopen, "haal voor jezelf een paar mooie handschoenen en nieuwe jas en sjaal, je mag er wel beter bij lopen". Hij haast zich weg, als ik er nog achter aan roep, dat het niet uitmaakt wat het kost.

Ik kan best aardig zijn als ik dat wil, Rick is mijn chauffeur, boodschappen jongen, hij moet er goed uit zien. Dus ook rond deze tijd van het jaar, mag hij dat best weten.
Dan loop ik richting de kamer van Mike, ik ben benieuwd hoe hij er aan toe is. Zonder aan te kloppen gooi ik de deur open en ik zie Mike gewichten heffen, met James ernaast, kritisch kijken. Met een klap vallen de gewichten op de grond en gaan ze staan, "meneer, we wisten niet dat u al weer van uw kamer kwam". Ik kijk ze aan, soms vraag ik mij af, of ze wel alleen vrienden zijn.
"Dit is de eerste keer Mike, hoe gaat het met je, weer opgeknapt?" Hij knikt, verteld dat het beter gaat en dat hij nu van James en Twan vechtlessen krijgt. James helpt hem vooral fit worden en hij hoopt, dat hij zo beter tot mijn diensten kan zijn. "Goed te horen Mike, blij dat je zo toegewijd bent, hou dat vast". Met die woorden loop ik weer weg en ga richting de salon, maar dan hoor ik uit de keuken een hoop gevloek en gescheld.
Met een diepe geïrriteerde zucht ga ik ook die kant nog op, man ik ben uitgeput.
In de keuken tref ik de meid en Bell aan, heftig in gevecht. Belle heeft rode wangen en haar kleine handen zijn gebald tot vuisten. De meid is groter en laat dat dan ook maar goed zien, dat zorgt ervoor, dat ik pisst off raak.

"What the fuck, wat is hier aan de hand?" Ze kijken geschrokken op en ze gaan naast elkaar staan, nog steeds verhit. Ik kijk naar de meid, die zich op heel gevaarlijk terrein begeeft op dit moment.
"Kamille laat me geen in zeg hebben over het versieren van het huis, ze gelooft niet dat u mij de opdracht gegeven hebt".

Ah Kamille, dat was het, zo heet ze.

"Bell wil je James even voor mij roepen?" Ze kijkt me verbaast aan, dat ik totaal niet op het hele probleem reageer. Maar ze knikt en gaat er vandoor.

"Het feit dat ik de laatste 2 weken hier niet ben geweest, betekend het niet dat je de boel in 'mijn' keuken kan overnemen. Als Isabelle zegt dat ze een opdracht van mij gekregen heeft, heeft ze die. Twijfel nooit meer aan haar, want dat zal je de volgende keer erger berouwen".
Ze krimpt in elkaar en valt op haar knieën en smeekt dat ze nooit meer zal twijfelen, zweert dat ze de boel niet aan het overnemen was.

James komt binnen en ik knik naar de meid op de grond, James begrijpt mij meteen en trekt haar ophoog. Ik loop naar het gasstel en steek een pit aan, ik wenk en gillend word ze naar mij toe gebracht.
"Probeer nog 1 keer zo te keer te gaan tegen Isabelle, probeer nog 1 keer Isabelle te intimideren en wat er nu gebeurd, is nog aardig.
James, verbrand haar onderarm, haar handen hebben we nog nodig". Met die woorden het het gegil van de meid loop ik de keuken uit.

Eindelijk kom ik in de salon aan en leg mijzelf op de bank neer, ik sluit mijn ogen en val langzaam in slaap.

Reacties (1)

  • Sunnyrainbow

    De dynamiek tussen Harry & Belle blijft fascinerend

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen