Foto bij Epiloog

Harry en ik zijn inmiddels al een week terug van onze huwelijksreis. We hadden zo enorm genoten samen van deze prachtige reis. Het was een heerlijke reis geweest, hij en ik samen. Geen andere mensen om ons heen. Gewoon wat heerlijke quality time met zijn tweeën. Ik lik langs mijn lippen en kijk naar Harry. Vanavond zagen we onze vrienden weer voor het eerst na onze lange reis. Ik had iedereen enorm gemist en was blij dat we iedereen zouden zien.
Harry dekt de tafel terwijl ik het eten in de oven zet. Iedereen kan er elk moment zijn. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en haal een hand door mijn haren heen. Harry komt naar mij toe en slaat zijn armen om mij heen. Hij drukt een zachte kus op mijn wang en streelt met zijn vingers door mijn haren heen.
''Heb je er zin in om iedereen te zien?'' vraagt hij me met een lieve glimlach. Ik kijk hem van de zijkant aan en knik enthousiast. ''Ik heb er enorm veel zin in lieverd.'' glimlach ik. ''Ik vind het wel spannend om iedereen na al die tijd weer te zien..'' grinnik ik. Hij moet lachen. ''Yeah. Me too.'' knipoogt hij. Ik kijk blij op als de deurbel een aantal keer achter elkaar gaat. ''Ik doe wel open.'' grijnst hij dan. Ik knik glimlachend en was mijn handen. Harry loopt naar de deur waar ik direct al veel stemmen hoor. ''Omg, waar is Jess?!'' roept Naomi enthousiast. Ik moet lachen. ''IN DE KEUKEN!'' roep ik lachend. ''Oh my god!'' slaakt Naomi. Ik moet lachen en loop richting de keukendeur.
Naomi komt al aangerend en vliegt me in de armen. ''Jesss!!'' Ik sla mijn armen om hem heen en druk een kus op haar wang. ''Oh ik heb je gemist babe.'' grijnst ze en knuffelt me stevig. Ze laat me abrupt los en kijkt me vragend aan. Ik frons even. Haar hand gaat naar mij toe.
''Ik ehm, ga eventjes bij het eten kijken.'' mompel ik snel en pak haar pols vast. Ik laat haar los en draai me om waarna ik gauw naar de oven toe loop. Ik open de oven om te kijken, maar eigenlijk weet ik al dat het eten nog niet klaar is.
Zodra de rest de keuken inkomt knuffel ik iedereen. ''Het ruikt heerlijk hier!'' zegt Louis grijnzend. Ik moet lachen. ''Ja, ik kan wel wat.'' knipoog ik. Zayn en Louis lachen.
''Ga lekker zitten, dan schenk ik wijn in!'' zeg ik enthousiast. Ik loop met Harry naar de koelkast terwijl hij bier pakt en ik de wijn. Ik schenk voor de meiden in en mezelf en ga dan zitten.
''Kom lekker zitten jongens..'' zegt Harry en begeleid iedereen naar de eettafel. Hij kijkt om naar mij en knipoogt eventjes. Ik bloos lichtjes en kijk toe hoe de rest de keuken uitloopt en plaatsneemt aan tafel.
Harry komt terug, drukt een kus op mijn wang en pakt mijn glas wijn. ''It'll be allright.'' fluistert hij in mijn oor, waarna hij een zachte kus op mijn wang drukt. Ik knik glimlachend.
Zodra de oven begint te piepen haal ik de schalen eruit met mijn ovenhandschoenen en loop ik door naar de tafel. Naomi's blik staat op mij gebrand maar ik durf haar niet aan te kijken. Ik lik langs mijn lippen.
''Jess, jij bent echt zo'n keukenprinses... Dit is niet normaal.'' zegt Niall terwijl hij vol verwondering in de schalen kijkt. Ik begin zachtjes te lachen en haal mijn schouders op. ''Oh well, ik heb zo mijn talenten.'' lach ik. Hij grijnst. Ik neem plaats naast Harry en leg mijn hand op zijn been.
''Jongens, ik wil graag even een foto maken zo.'' zegt Harry dan. Iedereen kijkt hem verbaasd aan. ''Wat? Ik wil dit gewoon even vastleggen, zo gezellig met zijn allen hier aan tafel.'' zegt hij. Ik schud lachend mijn hoofd.
Harry pakt zijn telefoon waarna iedereen bij elkaar schuif om op de foto te passen. ''Okee, zeg cheese!'' roept Harry. ''Cheese!!'' roept iedereen waarna hij een foto maakt.
''Nog eentje, nog eentje!'' zegt hij dan grijnzend. De jongens zuchten. ''Oke, 3.2.1.. Zeg Jess is zwanger!'' grijnst hij. Ik grijns breed. ''Jess is ZWA- WAT?!'' gilt Naomi erdoorheen. Harry maakt snel een foto van iedereens gezicht, vol verbazing op mij en Harry gericht.
''JESS!!'' zegt Naomi. ''Ik wist het! Ik voelde het!'' ik draai me grijnzend om en knik. ''Je voelde het zeker...'' grinnik ik. ''O my god jongens!!'' zegt Eleanor blij. ''Kom hier!!'' zegt ze, waarna ze mij optrekt en omhelst, gevolgd door de rest.
Naomi komt met tranen in haar ogen op mij af. ''Ohhh Jess, ik ben zo blij voor je.'' ik voel tranen in mijn ogen ontstaan en grijns even breed. ''Je wordt de beste tante ooit.'' grijns ik en druk een kus op haar wang.

- Surprise!!!!!!
Wie stemt er voor een deel 3?:)

Liefs!! -

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Oooh ja graag een deel 3! (en sorry voor het volspammen van je inbox)

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Leuuk! Haha helemaal geen probleem! Vind reacties alleen maar leuk!!

   1 jaar geleden
 • IrishNialler

  Ja deel 3 dit is een van de weinige verhalen die ik nog volg

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Liefff!!❤️

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Ooooooh! ❤️❤️ Yes deel 3!

  1 jaar geleden
  • carlinnoss4

   Yes kom maar op met deel 3 😁

   1 jaar geleden
  • Phuque

   ❤️❤️❤️

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen