And if you ever have to go to school
Remember how they messed up
This old fool
Don't pick fights
With the bullies or the cads
'Cause I'm not much cop
At punching other people's dads
And if the homework brings you down
Then we'll throw it on the fire
And take the car downtown

Will you stay in our lovers' story
If you stay you won't be sorry
'Cause we believe in you
Soon you'll grow so take a chance
With a couple of kooks
Hung up on romancing

~Kooks - David Bowie

Ik steek mijn armen uit en mijn woesteling nesteld zich tegen mij aan. Zijn sterke armen slaan om mijn middel, trekken ons dicht tegen elkaar aan. Zijn gezicht verstopt hij in mijn nek en hierdoor kan ik mijn armen om zijn nek slaan.
Ik geniet van deze knuffel, deze knuffel zegt zoveel meer dan het lijkt. Want hij is hierdoor onderdanig, hij hoeft nu niet groot, stoer en sterk te zijn, maar gewoon Harry.
Ik laat hem los en hij komt omhoog, hij geeft mij een kleine glimlach en kust mij zacht. Maar de zachte kus word langer, harder en voor ik het weet staan we in een vurige kus tegen de deurpost.

"Zeg, ik dacht dat jij het zo druk had?" Protesterend kreun ik, als Harry mij los laat en hij Anna begroet. Hij slaat haar op haar schouder en knipoogt naar haar, "hey An, hoe is het?" Ze duwt hem weg en lacht, "prima. Ik mag zeker niet klagen, hoe voel jij je? 29 is het niet?" Harry gromt, "weet jij het ook?" Anna humt en gaat verder met afstoffen, "Archie vertelde het". Harry mompelt iets over, 'ik doe hem wat', maar beantwoord Anna, dat hij geen verschil merkt.

"Harry, ik moet echt nog even mijn verslag afmaken". Hij kijkt verveeld, gooit zijn hoofd in zijn nek en slaakt een diepe zucht. "Jij werkt te hard, ik rij 3 uur.... voor een studente die geen tijd voor me heeft". Ik sla hem op zijn arm, "hey, dat is niet eerlijk. Ik moet het inleveren voor vanavond negen uur, dus niet klagen. Laat me nu werken, dan ben ik vanavond van jou". Maar hij gaat door met zeuren, "het is mijn verjaardag. Ik mag klagen, als mijn vriendin geen tijd voor mij heeft op mijn verjaardag".
Vlinders in mijn buik gaan hevig op en neer, als Harry mij, zijn vriendin noemt. "Ik heb tijd, geef mij 2 uurtjes, dan ben ik wel klaar". Hij grijnst, "kijk dat is beter, nu ben je over 2 uur al van mij in plaats van 4 uur". Hij kust mij en doet precies wat we van hem verwachten, hij vertrekt naar Benjamin.

We laten Jessie uit de kamer van Anna en beginnen de boel te versieren, we hebben slinger, ballonnen, nog meer slingers en een grote vlag. Anna maakt een dranktafel en ik heb een speciaal plekje voor de taart, die op een bijzet tafeltje in het midden van de kamer staat.
Langzaam druipen meer mensen binnen, vrienden van Harry, Archie, Daisy en zelfs Jace komt. Iedereen is erg enthousiast bij het zien van Harry zijn broertje en hij heeft het erg druk hierdoor, iedereen wil zichzelf voorstellen en met hem praten.
"Oke, genoeg, laat Jess even oke". Ik trek Jessie weg bij Archie die hem de hele tijd in zijn nek hijgt, "ga de cake halen, Harry kan hier ieder moment zijn".
"Ik wil hem gewoon leren kennen, het is Harry zijn broertje. Ik bedoel, gewoon bijna niks ik het zelfde. Het is haast fascinerend, zo'n groot verschil". Mijn handen liggen op zijn schouders en ik duw hem naar de keuken, "je maakt hem nog bang, beheers je". Archie lacht en draait zich naar mij om, "je bent een schatje". Dan kust hij mijn voorhoofd en trekt mij in een knuffel, "zeg dit niet tegen Harry, hij vermoord me".
"Ja en terecht, hup aan het werk jij". Ik hoor de lach van Archie nog als ik terug loop, het appartement is versierd en is vol mensen, die ik wel en niet ken. Maar Archie heeft heel wat mensen uitgenodigd en ik ben blij dat ze allemaal de moeite genomen hebben, om langs te komen. Ondanks dat het ruim 3 uur rijden is en ze blijkbaar dat allemaal voor Harry over hebben, lief, lief, lief.
Mijn mobiel gaat over en ik maan iedereen tot stilte, wat even duurt. Tot Anna gaat staan en schreeuw dat iedereen hun smoel moet houden, als ik op neem hoor ik Benjamin fluisteren. "Oke, wij gaan naar jullie, hij is het wachten zat". Ik knik, "oke mensen, hij komt. Jessie, verstop je nog 1 keer in Anna haar kamer alsjeblieft, jij moet toch echt een verassing blijven". De jongen knikt en haast zich de andere kamer in en sluit de deur, niet veel later word de deur open gezwaaid en schreeuwt iedereen, "gefeliciteerd!"

Harry staat bevroren in de deuropening, zijn ene been hangt nog in een pas. Zijn ogen zoeken de kamer door, als hij mij vind steekt hij zijn middelvinger op en gaat goed staan. "Het is te hopen dat je goede drank in huis gehaald hebt Kitty, om dit goed te maken". Er word gelachen door de mensen die Harry goed kennen, ik zelf moet giechelen van de zenuwen.
"Oke, jij moet hier staan". Ik trek Harry de kamer in en zet het voor de deur van Anna, ik kus hem en pak even zijn gezicht vast.
"Ik hoop echt heel erg, dat je dit geweldig, bijzonder, prachtig en een herinnerend moment uit je leven vind". Harry zijn gezicht staat verward en moment mijn naam, hij haat verassingen en dit feestje was als genoeg. Nu er nog iets is, waar hij niet vanaf weet, word hij zenuwachtig, dat zie ik aan hem.
Voor hij mij kan tegenhouden open ik de deur van Anna haar kamer en glip naar binnen, daar op het bed tref ik een paniekerige Jessie aan.
"Wat als hij mij niet wil zien? Volgens mijn moeder kijkt hij niet zo naar mij, zoals ik naar hem kijk. Wat als hij boos word?" Ik sus hem en trek hem tegen mij aan, "rustig Jessie, hij zal het geweldig vinden. Misschien moet je alleen even beseffen, dat Harry heel slecht met gevoelens is. Ik weet ook niet hoe hij gaat reageren of wat hij doet, zodra hij jou ziet. Maar hij houd van je, hij gaat het geweldig vinden, hoe hij ook reageert". Ik krijg een warme glimlach, dan pakt hij mijn hand en knijpt er zachtjes in. "Alles komt dus goed?" Ik knik, "alles komt goed, vertrouw me".
"Dat doe ik", ik voel zoveel liefde voor Harry zijn broertje, hij is zo lief. Ik sta op en trek hem mee, als ik de deur open hoor ik Jessie diep zuchten.
Dan trek ik hem met mij mee de deuropening uit en kijk naar Harry, die wachtend in de kamer staat. Hij staat lachend te praten met Archie als hij de deur hoort, zijn gezicht gaat van vrolijk, naar donker, naar verward, naar pure emotie.

"Godverdomme, Jessie, fucking hell".

Het word stil en iedereen is een beetje gespannen, want het blijft Harry Styles.
Ik laat Jessie zijn hand los en hij loopt 2 pasjes in de richting van Harry, blijft dan staan en steekt even zijn hand op. Als een soort begroeting, zwaait hij even, maar Harry ziet het niet.
Harry kijkt naar mij, dan naar Jessie, dan naar mij. "Heb jij dit gedaan?" Ik knik, niet goed wetende, of er nu een woede storm komt of niet.

"Godver, ik hou van je".

Dan loopt hij met 3 grote passen op Jessie af en trekt hem tegen zich aan, voor iedereen, barst Harry fucking Styles in tranen uit.

Reacties (4)

  • AmorAmor

    Nou met als de andere... ahw! Je schrijft zo perfect(H)

    1 jaar geleden
  • gothicpop

    Ahhhhwww. Niks anders te zeggen(flower)

    1 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Awh zo lief!

    1 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Awh zo lief!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen