is chrysa high op glitter? ja. neem ik herschrijven nog serieus? niet echt. doe ik het nog steeds omdat ik geen zin heb in biologie? absoluut. hotel? trivago

Terwijl de zaal binnenkwam (lees: rende) vormde er in mijn hoofd de Lijst met tips voor de Perfecte Parade. Tip één besloot ik compleet te negeren, omdat ‘er goed uitzien’ niet echt meer in mijn handen lag. Thanks, Athenus! Nou ja, ik mocht Elia, Breve en Cyle wel daadwerkelijk bedanken, want op zijn minst zat mijn haar goed.
      Tip twee: kom op tijd, zodat je je op je eigen wagen nog even tijd hebt op je klaar te maken.
      Toen ik merkte dat de wagen van Zeven al in beweging kwam terwijl ik mijn poging tot rennen deed op de doorzichtige naaldhakken die Athenus me had gegeven, realiseerde ik me dat ik daarin grandioos gefaald had. In zowel het ‘kom op tijd’-deel, als in het ‘je eigen wagen’-deel, aangezien ik in tegenstelling tot Simon niet op de wagen van Acht stond, maar de wagen van Negen.
      Ja, wat moest ik anders doen? In de hal blijven staan?
      Ik reed het publiek in tussen een verwarde achttienjarige en een klein kind dat zich duidelijk niet bepaald gemakkelijk voelde, al wist ik niet of dat lag aan mijn outfit, het publiek, of het algemene idee dat hij binnen een aantal weken dood zou zijn. Maar dat negeerde ik zo goed ik kon, en ik volgde tip drie op: wanneer al het andere fout gaat (wat het geval was, als je dat nog niet gemerkt had), lachen en zwaaien.

De paradewagen reed de stadscirkel binnen, en het moment dat de wagen halt hield sprong ik eraf om mijn weg te maken naar mijn eigen wagen. Mijn districtsgenoot gunde me geen blik waardig toen ik naast hem ging staan. Ik deed een snel schietgebedje dat Crystal of vooral River niet had gezien dat ik op de verkeerde wagen was gesprongen. President Snow keek al op ons neer toen we aankwamen, en nu ik toch al bezig was deed ik nog maar een keer hetzelfde schietgebedje.
      Ik dwaalde tijdens de welkomstspeech af met mijn gedachten naar de outfits om me heen. Hoewel Capitoolmode niet mijn smaak was, was ik dol op de kostuums die ze maakten, en dus ook de Paradeoutfits - zolang het maar niet één rode draad en een doorzichtige jurk betrof. Ik genoot van de diamanten huid van de tributen van District 1, van de spierwitte huiden van Vier, de bliksemflitsen van de wagen van Vijf. Die laatste was echter niet bepaald fijn voor mijn ogen, aangezien het reflecteerde op alle glitters die elke vierkante centimeter ruimte om ons heen leek te vullen, inclusief de lucht die ik ademde, waar ik wat licht in mijn hoofd van werd.
      Hoewel ik vogels voor een district dat transport vertegenwoordigde een beetje een stretch vond, was ik een enorme fan van hun outfits met vleugels was. Maar de kostuums uit Tien waren mijn favoriet, al waren ze niet heel bijzonder. De tributen droegen wolvenoren en staarten, maar hun heupen en ellebogen waren bedekt met een soort beschermers van wol. En ik moest hardop giechelen omdat ik het idee erachter snapte, en ik “wolf in schaapskleren” iets te grappig vond.
      Ja, volgens mij begon die glitter echt mijn brein aan te tasten.

Reacties (5)

 • groei

  Hoe wist ik niet dat ze op de verkeerde kar stond wth???
  Als ik het niet weet, dan Crystal en River vast ook niet. Punt.

  1 jaar geleden
 • Megaeraaa

  De paradewagen reed de stadscirkel binnen, en het moment dat de wagen halt hield sprong ik eraf om mijn weg te maken naar mijn eigen wagen.
  Subtiel

  Capitoolmode niet mijn smaak was, was ik dol op de kostuums die ze maakten, en dus ook de Paradeoutfits - zolang het maar niet één rode draad en een doorzichtige jurk betrof.
  Dus wel de seksueel getinte klimplant. Help. Ik ga dood.xD

  1 jaar geleden
 • Wilbur

  we love a chaotic icon

  1 jaar geleden
 • Duendes

  aangezien ik in tegenstelling tot Simon niet op de wagen van Acht stond, maar de wagen van Negen.


  DIT WAS IK DUS ZO HARD VERGETEN EN IK GENIET

  Stiekem vind ik Chrysa eigenlijk toch ook wel echt heel grappig wat een heerlijk kind gosh :')

  1 jaar geleden
 • Samanthablaze

  In zowel het ‘kom op tijd’-deel, als in het ‘je eigen wagen’-deel, aangezien ik in tegenstelling tot Simon niet op de wagen van Acht stond, maar de wagen van Negen.
  Ah yes ik weet weer waarom Chrysa zo snel zo hard en zo makkelijk het doelwit kon worden

  Ja, volgens mij begon die glitter echt mijn brein aan te tasten.
  mood

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen