People, let me tell you somethin'
If you didn't come to party, don't bother knockin' on my door, oww
I got a lion in my pocket and baby he's ready to roar, yeah hey
Everybody's got a bomb, we could all die any day, oh
But before I let that happen, I'll dance my life away, oh ho

They say two thousand zero zero party over, oops, out of time
(We're runnin' out of time)
So tonight I'm gonna party like it's nineteen ninety-nine
(We gonna, we gonna, oh)

~ Prince

Het is zo aandoenlijk om te zien, Jessie en Harry staan huilend midden in de kamer in elkaars armen. De twee broers klampen zich aan elkaar vast, Jessie zijn handen grijpen Harry zijn shirt en Harry zijn arm ligt om zijn rug en 1 arm in zijn nek.
Uiteindelijk is het Harry die zich terug trekt en zijn wangen droog veegt met zijn shirt, hij vloekt en probeert zichzelf te herpakken. Jessie staat nog wat na te snikken voor Harry, terwijl hij zijn broer bekijkt.
"Godver, dit is een fucking feest mensen... sorry voor mijn gejank. Muziek alsjeblieft, Anna". Ze snapt de boodschap, Harry wil de starende ogen van hem af, wat niemand hem kwalijk kan nemen denk ik. Iedereen lijkt zich te herstellen en gaan richting de drank tafel, ik zie Harry iets tegen Jessie zeggen en loopt dan naar mij toe. Zonder iets te zeggen pakt hij mij bij mijn arm en trekt mij door de mensen heen naar mijn kamer, daar aangekomen smijt hij de deur dicht en de seconde dat ik hem nog aan kan kijken, zie ik nieuwe tranen glimmen. Hij pint mij tegen de deur en duwt hard en vurig zijn lippen op de mijne, mijn handen grijpen zijn haast automatisch in zijn haren en hij gromt als mijn handen iets te ruw aan zijn haren trekken.
Zijn tong dringt mijn mond in en de vertrouwde smaak van munt komt mij tegemoet, een kreun ontsnapt als zijn handen onder mijn trui glijden en zijn grote handen mijn borsten vast pakken. Maar daar blijven ze niet, ze gaan door naar mijn rug en trekken mij van de deur af. Ik hap naar adem als hij hard in mijn billen knijpt, zijn handen duwen onze lichamen harder tegen elkaar aan.
Ik trek mijn hoofd naar achteren om op adem te komen na de kus, "Harry, er zijn gasten, we moeten terug". Hij knikt, maar zijn handen sluiten zich nu om mijn gezicht en hij drukt weer zijn lippen op de mijne. Terwijl hij mij kust, mompelt hij tussen elke kus. "Ik hou zo godverdomme veel van je, je bent zo perfect, dankjewel Katherina". Mijn armen slaan zich weer om zijn nek en ik voel hem lachen tegen mijn lippen, "de gasten", ik pak hem steviger vast, "die wachten nog maar even".

Maar uiteindelijk laten we elkaar los en Harry fatsoeneert mijn haar, terwijl hij mij nog geregeld een vlinderzoen geeft, voor hij mij uiteindelijk de kamer uit laat gaan. Het moment dat wij naar buiten komen word er gevloten en Harry steekt zijn middelvinger op, terwijl hij zijn andere arm om mijn schouders legt en mij tegen zich aandrukt. Dan komt Anna met Archie tussen de mensen en beginnen luid te zingen, terwijl Archie een taart met 29 kaarsjes vast houd. Ik maak mij los van Harry en trek de verlegen Jessie tussen de mensen vandaag en trek hem mee naar Harry, dan begint iedereen mee te zingen, iedereen komt los en luidkeels word er Happy Birthday gezongen, geschreeuwd en gebruld.

Als we Harry uiteindelijk zo ver hebben om de kaarsjes uit te blazen, juicht iedereen, terwijl Harry bromt dat het dikke bullshit is. "Je mag een wens doen", we kijken naar Jessie, die nu voor het eerst zijn mond echt open trekt tegen Harry. Meteen lacht Harry en is de kaarsjes onzin vergeten, "dat is zo". Even sluit hij zijn ogen en opent ze ook snel weer, "oke, mag ik nu drinken?" Ik begin te lachen en Archie duwt een drankje in zijn handen. Hij houd deze omhoog en iedereen volgt, "ik ben wel zo arrogant om op mijzelf te proosten". Meer zegt hij niet en zet de beker aan zijn lippen en drinkt hem snel leeg, hij veegt zijn lippen met de rug van zijn hand schoon en kijkt mij speelt aan. "Lets Party, Kitty Kat".
Harry ontfermd zich over Jessie, hij helpt hem aan drinken, stelt hem voor aan heel veel mensen en slaat hem af en toe op zijn schouder.

Ik zit met Anna in de hoek van de kamer, samen met nog 3 jongens die Harry hebben leren kennen. Door dit feestje ontmoeten we heel wat nieuwe mensen en ontdekken nieuwe verhalen over Harry. Hij zorgde ervoor dat de buurt waar hij woont veilig was, hij heeft de pub waar hij zo graag komt, gered van zijn ondergang en hij heeft heel wat verkrachtingen, berovingen en inbraken tegen weten te houden met zijn gang. Ik hang letterlijk aan de lippen van Adam, die Harry al een aantal jaren kent, en hij heeft hele sappige verhalen. Ik heb nog niet veel gedronken en dat ben ik ook niet van plan, ik wil mij alles nog herinneren van deze avond, dat laat ik de alcohol niet bederven.
Anna daar in tegen, gaat helemaal los. Ik moet haar tegen houden, als ze haar zoveelste beker leeg klokt en weer op wil staan. "Rustig even lieverd, easy, je hebt nog lang genoeg". Maar ze schut haar hoofd en klaagt dat het al na 1e is en ze meer wil, veel meer.
Ik zwaai naar een paar mensen die ik herken van mijn college, de deuren staan inmiddels open en er lopen veel mensen in en uit. "We hebben wel echt het perfecte feestje gegeven, we zijn zo goed hierin, we zijn partyplanners. Dat is wat we moeten worden, we moeten Partyplanners worden, kijk naar ons, iedereen zou ons willen inhuren". Ik lach terwijl ik Anna een glas water aangeeft, ze neemt een slokje en kiepert hem meteen leeg in de eerste en beste plant die ze tegen komt en trekt voor de verandering een biertje uit de koelkast. "Zeg ik wist niet dat jij van bier houd", ze haalt haar schouders op en snauwt dat ik me er niet mee moet bemoeien.

"Dankjewel Katherina, dit feestje is echt geweldig. Ik vind het een wonder dat je Jess hier heen gekregen hebt, je bent echt geweldig". Ik knuffel Harry en kijk de kamer rond, maar ik zie Jessie nergens. "Waar is Jessie eigenlijk?" Harry knikt naar mijn kamer, "ik heb hem naar jou kamer gebracht, hij was gesloopt. Ik moest je bedanken, hij heeft genoten". Ik glimlach, "hij blijft een paar dagen, dus je hebt de tijd om bij te praten". Harry heeft geen tijd om te antwoorden, hij word mee getrokken om mee te doen aan 1 of ander vaag spel. Hij moet kaarten van een glas zien af te blazen, samen met zijn tegenspeler. Het is grappig om te zien en natuurlijk, alsof het zo hoort te zijn, wint Harry het spelletje en drinkt in een paar tuigen het glas leeg en maakt een joelend geluid.

Ik voeg mij uiteindelijk na een spelletje bierpong weer bij Anna, ze zit naast Gido. Ik begroet hem en plof aan de andere kant van hem neer, "hou je het een beetje uit? Ze kan erg vervelend worden als ze zo dronken is", Gido lacht en kijkt naar Anna. "Ik vind haar wel leuk zo, ze is heel erg loslippig. Ik denk dat veel mensen nu dingen over jou weten, die je liever voor je zelf houd". Mijn wangen beginnen te branden en ik kijk geschokt naar Anna, "An, wat vertel jij ze allemaal?" Ze begint te lachen en buigt over Gido naar mij, "niks, niks bijzonders. Alleen heb ik er per ongeluk uitgeflapt dat Harry jou een luidruchtig meisje heeft gemaakt". Ze trekt zich lachend en giechelend terug, door mijn uitdrukking begint Gido te lachen en zegt dat ik mij het niet moet aantrekken.
"Maar wat geweldig dat je even goed je studie kan afmaken volgend jaar, Anna vertelde net wat er gebeurd was." Een koud gevoel bekruipt mij, ik kijk van de dronken Anna naar Gido. "Wat heeft ze je verteld? Dat mijn ouders mij hebben afgekapt? Bedankt An, dat hoeft niet iedereen te weten". IK snauw naar haar, als ik dat doe vergaat haar glimlach. "Wat nou? Wees blij dat Harry de eerste aanbetalingen geregeld heeft met de uni, zodat jij hier kan blijven, zeikwijf".

Ik voel mijzelf even misselijk worden, ik voel mijn hart bonzen in mijn keel en ik schut verwilderd mijn hoofd. "Wat? Hij heeft wat?!"
Anna slaat haar handen voor haar mond, ze kijkt mij geschokt aan. "O nee, het spijt mij, ik mocht het niet tegen je zeggen".
Maar ik negeer haar, "wat heeft Harry gedaan? Was dat het gene waar jullie over smoezen?" Met tranen kijkt Anna mij aan, "rustig even Kathy, het spijt mij, hij bedoeld het goed".
Maar ik sta op en luister niet naar haar, "ik ga". Met die woorden laat ik een jammerende Anna achter, ik grijp mijn jas ergens onder een stapel andere jassen vandaan en wil weg lopen. Maar ik hoor mijn naam, een blije Harry kijkt mij aan, maar zijn gezicht vertrekt als hij mijn uitdrukking ziet.
Ik draai mij om en loop weg, naja loop.... ik ren.

Hoe kan hij dit doen? Hij heeft het geld zelf hard nodig, dat weet ik ook wel. Ik had dit zelf gered, ik had nog een hele tijd om het eerste voorschot bij elkaar te krijgen, het was mij gelukt.
Ik ben zo kwaad over het feit dat hij zijn geld erin gestopt heeft, waarom zou hij dat doen? Zonder het maar met mij te overleggen? Vooral dat.... hij heeft het gedaan, zonder mijn toestemming.

Reacties (2)

  • Sunnyrainbow

    *zucht* Anna, zo dom..

    1 jaar geleden
  • AmorAmor

    Wow Harry! Anna had echt haar mond moeten houden.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen