Ik worstel mijzelf van hem los, ondanks zijn woorden die mij raken, mag ik niet het hele punt van mijn boosheid negeren. Hij kijkt wat gekweld als ik niet wil dat hij mij opnieuw vast pakt en ik zijn hand weg duw, als hij mijn arm wil pakken. "Nee Harry, ik wil dat je snapt, hoe stom je bent". Zijn gezicht word weer iets donkerder, hij spant zijn lichaam weer aan en is klaar voor het volgende gevecht. "Nog 1 keer de opmerking dat ik stom ben en ik zal je dat hier ter plekke afleren Katherina, denk erom". Mijn ogen vergroten zich, hoe durft hij?! "Jij bent hier nu niet de gene die mij op mijn plek gaat zetten 'Styles', je hebt zonder toestemming een idioot bedrag voor mij neer gelegd, zonder overleg". Tot mijn grote ergernis zucht hij en slaat zijn armen over elkaar en leunt tegen de muur, boeit het hem niet? "Hallo? Aarde aan Harry, je kunt zoiets niet maken, snap dat nou eens". Maar hij kijkt mij alleen maar aan, hij kauwt op zijn onderlip en zegt niks.
"Je maakt het mij onmogelijk, waarom zou je zo iets doen? Geef eens antwoord en sta daar niet zo stom". Nu laat hij een lach over zijn lippen glijden, hij loopt op mij af en pakt hard mijn arm vast en duwt mij tegen de deur van de bibliotheek. Ik ben zijn ruwheid gewend, maar in deze situatie voel ik mij hierdoor erg geïntimideerd en probeer ik los te komen.

"Laat mij los, alsjeblieft".

Met zijn vrije arm schuift hij mijn krullen achter mijn oor, terwijl hij mijn blik vasthoud. Dan hap ik naar adem als hij praat, zijn woorden raken mij en ik voel mij even terug gezogen in de tijd, want dat moment zal ik nooit meer vergeten.

"Je bent zo fucking onschuldig he".

Hij zet een stap dichterbij en onze lichamen komen nu tegen elkaar aan, maar ik verzet me niet. "Dit is ongeveer de zelfde positie, hoe ik jou maanden geleden voor het eerst aanraakte. Jij zei de zelfde woorden tegen mij, die grote blauwe ogen keken mij met de zelfde angstige en tegelijkertijd zo onschuldige blik aan. Terwijl je al jou gevoelens waarschijnlijk niet kon plaatsen, niet wist dat jij mij zo graag zou willen hebben. Zelf deed ik het omdat ik wist dat ik je moest aanraken, ik wist dat ik jou op heel veel manieren wilde. Maar ik deed het voor lust, wraak en niet voor liefde. Maar jij met je irritante doorzettingsvermogen en koppigheid heeft mij in een andere positie gebracht. Ik zou alles nu voor je doen, ik wil dat je dat begrijpt. Als ik zie dat je pijn heb, probeer ik dat op te lossen. Als ik zie dat iemand jou pijn doet, zorg ik ervoor dat die persoon daar niet mee weg komt. Als iemand jou droom in handen neemt en deze voor jou ogen verbrijzeld, zorg ik ervoor dat ik elk stukje bij elkaar pak en deze lijm. Zodat jij je droom weer kan na leven, zolang jij van mij houd en mij accepteert zoals ik ben, kan het mij niks schelen hoeveel dat kost. Dit heeft mij mijn studie gekost, so what? Katherina, voor mij is dat nu ook weer niet zo belangrijk, jij bent het enige wat belangrijk is. Jij bent alles voor mij, ik wil dat je dat begrijpt. Ik wist als ik je het zou vertellen, jij het nooit zou accepteren. Dus ik heb het gedaan, zonder jou toestemming. Er is niks wat je er aan kunt doen, het is betaald en jij moet dat accepteren.
Om er nog even een schepje boven op te doen, het geld wat je nu hebt gespaard, het geld wat je straks verdient, stop dat in onze toekomst samen. Dan maak jij mij de gelukkigste op aarde, want het enige wat ik wil, is bij je zijn".

Ik heb naar hem geluisterd, zonder er een woord tussen te brengen. Ik zie aan zijn blik, dat hij weet dat hij gewonnen heeft. Ik draai met mijn ogen en trek hem dichter naar mij toe, zover dat mogelijk is. "Ik had het inderdaad niet aangenomen nee, daar heb je gelijk in". Hij dwingt met zijn blik meer uit mij, "ik weet ook wel dat het heel lief is, maar ik wil niet de gene zijn die jou dromen afpakt". Hij glimlacht en drukt zijn lippen op mijn voorhoofd, "dat doe je niet. Zolang je niet bij mij weg gaat, kun jij mijn dromen nooit afpakken". Ik voel hoe mijn wangen branden door zijn woorden, hij raakt me er zo mee. "Jezus Styles, hoe sentimenteel kun je doen?" Door mijn opmerking gooit hij zijn hoofd in zijn nek en lacht, hij lacht hard. Als hij uitgelachen is kijkt hij mij weer aan, met twinkelende ogen. "Dus, ben je nog steeds boos of vergeef jij mij het?" Ik denk even na, maar ik zie geen rede om langer boos te zijn. Ik zal doen wat hij wil, ik zal het geld wat ik verdien in onze toekomst stoppen, dat betekend dat ik nu ga sparen voor zijn opleiding. Want dat zal een onderdeel zijn van onze toekomst en net als Harry, zal ik daar geen woord over kwijt aan hem.

"Ik vergeef je, hoe kan ik nu ook? Ik zou harteloos zijn als ik boos op je blijf, na alles wat je hebt verteld". Ik prik hem in zijn buik, hij kijkt mij speels aan en houd zijn hoofd een heel klein beetje scheef. Zijn groene ogen vonkelen en kijken mij brutaal aan.
"Ren Kitty, zodra ik je heb, kan ik je niet beloven dat jij je kleding aanhoud". Mijn ogen vergroten zich, maar ik zie aan zijn speelse blik, dat hij het meent. Dus ik begin te rennen, de campus is verlaten en ik ren over het besneeuwde gras heen. Als ik achterom kijk, zie ik Harry naar mij kijken, hij wacht blijkbaar tot ik een eerlijke voorsprong heb. Ik bedenk haastig een plek waar ik veilig zonder kleren zou kunnen zijn en dat is alleen alleen maar mijn slaapkamer. Dus ik ren zo hard ik kan naar mijn appartement, maar al snel hoor ik de zware voetstappen van Harry. Lachend en gillend weet ik uiteindelijk het trappenhuis te halen, maar ik word halve wegen vast gegrepen op de trap en Harry drukt zijn lippen hard op die van mij. Wild zoenend staan we op de trap, als hij mijn jas open knoopt hou ik hem geschrokken tegen.
"Wat doe je?"
Harry kijkt me nog steeds speels aan, maar de lust in zijn ogen is niet te negeren. "Ik trek je jas uit, kom op, wees eens stout", opnieuw hou ik zijn handen tegen en zodra ik vrij kom ren ik terug naar boven. Als ik in het appartement aankom zijn er nog een paar mensen, Anna ligt blijkbaar te slapen op de bank. Ze is niet de enige, op de grond naast haar ligt Daisy. Ben en Jace zitten op de grond en kijken opgelucht als ze mij zien met Harry, "oké, ik ben blij dat jullie er zijn. Harry god dank dat je bij haar bent, we maakten ons zorgen". Jace mompelt wat en probeert ons vooral niet aan te kijken, "wat zeg je Jace?" Harry kijkt Jace uitdagend aan, ze accepteren elkaar. Maar het moment dat Jace ook maar een beetje laat blijken dat hij om mij geeft, is Harry een jaloerse puber. Ik trek hem dan ook aan zijn jas, als Jace snauwt dat er niks is en hij blij is dat dat Harry het fatsoen had het met mij bij te leggen.
"We gaan, bedankt voor het feest, het was een goed feest, klein zwart puntje weg te laten". Ik schuif met mijn schoen over de vloer en mompel mijn excuses, maar Ben trekt mij in zijn armen. Dan tilt hij de slapende Daisy op en Harry houd de deur voor hem open, Jace loopt achter hem aan en kijkt stug voor zich uit.
"Zo en nu?" Ik kijk naar Harry die met zijn handen in zijn zakken naar mij kijkt, "mijn kamer?"
"Nee, daar is Jessie". Ik slaak een zucht en kijk naar Anna, als een duivels plan door mijn hoofd schiet. "Ik moest stout zijn toch?" Ik pak Harry zijn hand en trek hem mee naar de kamer van Anna, waar niemand is en als we binnen zijn schuif ik een stoel voor de deur. "Laten we dit payback noemen", dan druk ik mijn lippen hard op die van Harry, die verrast word door deze wending. "Zeg, gaan we doen wat ik denk dat we gaan doen?" Hij trekt zich terug en kijkt mij vragend aan, ik knik terwijl ik mijn jas uittrek en deze op de grond gooi. Harry lacht en trekt zijn schoenen uit, hij trekt ook zijn sokken uit en loopt hiermee naar de deur. Hij schuift de stoel opzij en hangt zijn sok aan de deur, ik giechel als hij zegt, dat Anna nu echt niet zal binnen komen. "Ze stormt waarschijnlijk binnen, het moment dat ze jouw vieze sok ziet hangen".

Onze lippen smelten al weer samen en al zoenend belanden we op het bed, Harry is behendig en weet tussen een adem pauze zijn trui uit te trekken en duwt zijn kruis tegen die van mij. Kreunend duw ik mijn lichaam harder tegen die van hem aan en beweeg heen en weer, Harry grijnst en rolt van mij af de lakens op. "Kleed je uit", hij kijkt me serieus maar opgewonden aan. Ik zelf lig bevroren op bed, een gevoel van schaamte overvalt mij en ik voel mijn wagen blozen. "Kom op Kitty, voor mij". Hij fluistert het in mijn oor, terwijl hij met zijn vingers over mijn borsten gaat. Ondanks dat de trui dik is, heeft zijn aanraking een enorm effect. Blijkbaar ziet Harry dat ook en schuift dichter bij, nu gaan zijn vingers naar mijn broek en strelen voor mijn broekband heen en weer. "Ik wil zien hoe jij je uitkleed, ik wil je langzaam naakt zien". De gedachten die ik eerst schamend vond, word langzaam steeds geiler. Een kreun ontsnapt als zijn vingers niet langer bij mijn broekband strelen, maar over mijn kruis gaan. "Ik wil je naakt Kitty", een kleine tik tussen mijn benen, terwijl zijn lippen tegen mijn wangen komen en ik zijn stoppels over mijn huid voel gaan. Opnieuw kreun ik en nu met zelfs een beetje zelf vertrouwen ga ik voor het bed staan, terwijl Harry er goed voor gaat liggen.
Ik ontdoe mij van mijn trui en hemd, dat ging nog redelijk soepel. Maar mijn schoenen sexy uitkrijgen lukt niet en ik begin te giechelen, als ik uiteindelijk mijn schoenen en sokken uit heb, kijk ik op. Harry ligt grijnzend naar mij te kijken, hij heeft zijn armen achter zijn hoofd en geniet blijkbaar van het beeld voor zich, mij.
Ik knoop mijn broek los en als ik hem laat zakken draai ik mij om, zodat hij vol zicht heeft op mijn billen. Een soort grom hoor ik achter mij en ik hoor hoe hij beweegt. Als ik mijn broek uit heb en mij terug naar Harry draai, zie ik dat hij zich ontdaan heeft van zijn broek en boxer.
Even overvalt mij een vreemd gevoel, alsof ik dit wezen, wat zo perfect lijkt, niet verdien. Maar lang kan ik er niet in opgaan, want hij pakt zijn penis vast en kreunt, wat mij helemaal afleid en erg opgewonden maakt. Ik voel mijn lichaam tintelen en haal mijn hand naar achter en klik het haakje van mijn bh los, Harry zijn mond staat een stukje open, terwijl ik de handeling doe. Tergend langzaam laat ik de bh zakken en uiteindelijk afgeleiden en op de grond vallen, terwijl ik haast hijgend kijk, naar hoe Harry met zichzelf speelt.
"Wil je meer?" Ik vraag het, fluisterend en een beetje buiten adem, terwijl ik nog niks gedaan heb. Harry knikt en gromt als ik mijn string laat zakken, ik stap er van weg en ga even met mijn handen door mijn haren. Harry zijn blik is op mij gefocust, terwijl mijn handen langzaam over mijn bosten glijden, ik knijp mijzelf in mijn tepels en kreun even. Ik laat mijn vingers verder glijden en stop ze uiteindelijk, schaamteloos, tussen mijn benen. "Shit Kitty", ik kijk met grote ogen naar de sexy, naakte man op het bed. "Harry, ik ben nat, drijf nat".

Mijn roofdier komt op mij af gesprongen en grijpt mij bij mijn heupen, hij duwt mij naar het bed en laat mij erop vallen. Hij trekt mij met mijn billen bij de rand van het bed en gaat op zijn knieën voor mij zitten, voor ik iets kan doen, glijden zijn vingers naar binnen en likt zijn tong over mijn clitoris.
Ik grijp met mijn handen het dekbed en geniet van dit moment, terwijl ik voel hoe hij mij likt, zuigt en zelfs heel even bijt. Dan voor ik mijzelf kan tegen houden kom ik overeind en pak zijn gezicht vast en druk mijn lippen op die van hem, terwijl ik mijzelf proef in deze kus. Hij is totaal verrast en ik zelf ook, als ik de situatie omdraai. Zonder veel woorden klimt Harry op het bed en ga ik tussen zijn benen zitten, hij pakt mijn haren terwijl ik hem in mijn mond neem. Zijn penis is hard en kan niet geheel in mijn mond, maar ik doe mijn uiterste best. Ik merk dat ik er steeds behendiger in word en hij kreunt als ik mijn tong rondjes laat gaan over zijn eikel. "Fucking hell, Kitty".
Dan voel ik hoe hij zijn heupen mee beweegt en mijn hoofd, terwijl hij mij bij mijn haren vast heeft. Ik hou mijn mond goed open, terwijl hij in en uit beweegt. Hij kreunt en gromt, tot hij stopt en mij wil wegtrekken. Maar dat negeer ik, ik pak hem vast en ga zo goed als ik kan op en neer. Harry kreunt en stamelt dat hij zo gaat komen, als ik zo door ga. Ergens wint mij dit op en ik kan er niks aan doen, maar ik speel met mijzelf, terwijl ik hem pijp. Dan voel ik hem aanspannen, terwijl hij mijn naam roept. Niet veel later voel ik dat hij in mij spuit, het warme goedje komt achter in mijn keel. Gelukkig ben ik er op voor bereid en ik zuig zelfs nog even aan hem, voor ik mij weg trek en slik. Harry kijkt mij hijgend aan, als ik met de rug van mijn hand, mijn lippen afveeg, terwijl mijn vingers nog steeds tussen mijn benen liggen. Harry ziet het en legt mij neer, hij duwt mijn vingers weg en speelt met mij, terwijl hij aan mijn tepels zuigt. Kreunend en trillend lig ik op het bed, terwijl hij zacht zijn tanden in mijn tepel zet. Hij buigt zich over mij heen, "kom voor me". Dit duwt mij zo snel tot het randje, dat ik mijn eigen lichaam amper kan bijhouden en ik kom kreunend en rillend klaar.

Als ik ben bijgekomen nestel ik mij tegen Harry aan die mij in zijn armen neemt en mijn haren streelt, "goede morgen schatje". Lachend kijk ik hem aan, "goede morgen, hoe laat is het? ". Harry kijkt op zijn mobiel, "het is net 6 uur geweest". Ik lach, "dit was een heel interessante avond. Maar ik ben wel heel blij, dat het zo geëindigd is". Dan sluit ik mijn ogen, terwijl ik voel hoe hij de dekens over ons heen trekt. "Slaap lekker, ik hou van je Katy".
Ik glimlach en fluister dat ik ook van hem hou.

Reacties (2)

  • AmorAmor

    Zo leuk dat het stukje terug komt!

    1 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    awh wat lief!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen