Foto bij 4 - Let me interact

De dagen daarna zijn in ieder geval wat minder eenzaam, nu Heidi ook in het huis van de twins verblijft. Je vertrekt 's ochtends naar stage, uh, werk, en als je terug komt, spenderen jullie wat tijd samen in de tuin, gaan jullie met de honden wandelen, winkelen.. Als je nadenkt over de afgelopen dagen, ben je eigenlijk best verbaasd dat jullie zo veel hebben gedaan, maar ach, dat is leven in Los Angeles - daar gaat het leven 24/7 door. In een stad die 24/7 doorgaat, krijg je nu eenmaal veel meer gedaan in een dag. En als je meer doet op een dag, gaat de tijd sneller. Zo is het alweer vrijdag en kan je niet wachtend om vanmiddag naar huis te gaan. Je hebt al een appje gekregen vanochtend van Bill dat hij thuis gekomen is en met Tom en de honden naar het strand is. Niet helemaal hoe je voor je had gezien om hem weer te zien, maar dingen zijn nu eenmaal anders nu jullie samenwonen - tenminste, daar probeer je jezelf van te overtuigen.
"Miss?" Een zachte klop op de deur wordt gevolgd door één van je leerlingen, Jenna, die binnenkomt. "Can I ask you something?"
Je draait je bureaustoel een stukje en gebaart naar de stoel die ernaast staan. "Come on in."
"Thanks. It won't take long." Ze gaat op de stoel zitten en haalt haar Engels schrift uit haar tas. Je bent ergens stiekem wel opgelucht dat ze voor hulp met school komt en niks privé's. Niet dat je haar dan niet zou willen helpen, maar dat is toch iets waar je nog aan moet wennen. "See, you gave us the assignment to write a practise college essay, but these questions are just too hard."
"Oh." Te vroeg gejuicht - college essays staan erom bekend dat ze véél te persoonlijke vragen stellen en verwachten dat leerlingen die beantwoorden. "All right. Which questions did you get?"

Jenna was de eerste van een peloton aan leerlingen, die één voor één je lokaal inliepen om te vragen of je ze kon helpen met hun college essay opdracht. Je hebt er inmiddels spijt van dat je ze überhaupt die opdracht hebt gegeven, maar aan de andere kant vind je het wel fijn dat je nu toch op een bepaalde manier hebt kunnen praten met ze over hun privé situaties, zonder je er super ongemakkelijk bij te voelen. Bijna een uur na je laatste les, draai je eindelijk je lokaal op slot. Op de deur heb je een briefje geplakt, dat leerlingen die hulp willen bij deze opdracht, een mailtje naar je kunnen sturen om een afspraak in te plannen. Je loopt nu even langs de docentenruimte om te kijken of Ashley er nog is, maar die is zo te zien al richting huis. Je kijkt in je postvakje, haalt de stapel met ingeleverde opdrachten eruit en propt ze in je tas. Dat wordt een leuk weekend, bedenk je met een zucht, terwijl je de tas over je schouder hangt. Je haalt je zonnebril uit je haar en zet die vast op, terwijl je je richting de uitgang begeeft. Je loopt de parkeerplaats op en je klemt je telefoon tussen je oor en schouder om Bill te bellen, zodat je hem kan laten weten dat je naar huis komt, terwijl je door de tas rommelt om de autosleutels te vinden.
"Hey!" roep je als je opkijkt en ziet dat er iemand tegen de Cadillac aangeleund staat. Het is duidelijk een jongen en hij draagt een pet en ripped jeans - duidelijk niet een van de docenten."This is the teacher's parking."
Je krijgt niet direct een reactie en je haalt geïrriteerd je telefoon tussen je oor en schouder vandaan, zodat je op kan hangen. Je belt wel vanuit de auto, bedenk je, terwijl je de auto eindelijk open klikt. "Hello? I kinda want to get in my car."
"Your car?" De jongen klinkt niet erg onder de indruk, maar als hij opkijkt, zie je direct waarom. "I'm pretty sure it's mine."
"Bill!"
Hij haalt de pet van zijn hoofd en laat je je favoriete grijns zien. "Hey babe."
Je laat de tas van je schouder vallen en vliegt op hem af. "Oh my god, I thought you were home or still at the beach or-"
"You really thought I could wait for you that long? I've missed you, idiot." Hij sluit je in zijn armen en tilt je een stukje van de grond, terwijl hij zijn lippen op die van jou plaatst. "Now, let's get you home. There's something else I can't wait for any longer."

Reacties (2)

 • Pineapple20

  🙈🙈

  9 maanden geleden
 • Luckey

  Dat is zo lief van Bill!!!
  Hahaha die gaan seks hebben!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen