Foto bij 6 - Now I'm hiding here

Bill P.O.V.
Je laat een tikkeltje teleurgesteld je blik over Maud's lichaam glijden, terwijl jullie gehurkt verstopt zitten voor wie er dan ook nu ineens de studio ingelopen komt.
"Ik dacht dat Bill hier ook zou zijn?" klinkt nu een vrouwenstem. Maud kijkt je verbaasd aan en vormt 'Heidi?' met haar lippen. Je haalt je schouders op.
"Ik ook," klinkt nu een mannelijke zucht - Tom! Jouw blik kruist opnieuw die van Maud en jullie beginnen geruisloos te lachen. Ze slaat haar handen voor haar mond en je ziet inmiddels de tranen over haar wangen lopen van het lachen. Ze pakt geruisloos je telefoon uit de broek die half de grond hangt en begint te typen.
'What are they even saying?'
Je pakt de telefoon van haar over.
'H: Thought Bill would be here'
T: Me too'

Maud begint opnieuw te lachen en pakt de telefoon van je terug.
'They're not wrong..'
Je schudt je hoofd en spitst je oren. Wat komen ze hier überhaupt doen? Er klinkt wat gerommel en zo te horen lopen ze door de studio rond. Je kijkt gespannen naar Maud en legt je vinger tegen je mond, als teken dat ze echt stil moet blijven. Ze rolt haar ogen en knikt. Je hoort na een tijdje niet zo veel meer en gaat voorzichtig een stukje omhoog om door het raampje te spieken. Zodra je ziet dat Tom en Heidi opgepakt hebben waar jij en Maud eerder mee bezig waren, laat je je geschrokken weer naar beneden zakken. Maud kijkt je vragend aan, maar het enige wat je voor elkaar krijgt is heel hard 'nee' schudden. Ze staat nu zelf ook op en spiekt door het raam. Ze slaat geschrokken haar hand voor haar mond en schiet terug naar beneden. Als je goed kijkt, zie je dat Maud helemaal niet geschrokken is, maar haar lachen probeert in te houden. Je kijkt haar geërgerd aan - zo grappig vind je dit helemaal niet. Toch is er iets in je wat even wil checken dat je wat je denkt gezien te hebben, echt is wat je gezien hebt. Tegen beter weten in, spiek je nog eens door het raampje, en je wordt getraumatiseerd door het beeld van Tom met zijn broek op zijn enkels. Je schiet opnieuw naar de grond en slaat je armen om je knieën heen. Dit heb je niet gezien, dit heb je niet gezien, probeer je jezelf wijs te maken. Maud rolt inmiddels praktisch over de vloer van het lachen en je ziet haar moeite doen om hierbij geen geluid te maken. Ze wil nog eens overeind gaan om door het raampje te spieken, maar je trekt haar terug naar beneden en schudt 'nee'. Ze kijkt je semi-teleurgesteld aan, maar blijft naast je op de grond zitten. Na wat voor je gevoel uren geduurd heeft, hoor je Tom en Heidi weer tegen elkaar praten en door de studio rondlopen. Je haalt opgelucht adem - ze zijn klaar.
"Hey Tom, je portemonnee ligt hier."
"Dat kan niet, die zit in mijn broekzak."
Je kijkt Maud in paniek aan en niet veel later komen Tom en Heidi tot dezelfde conclusie: dat is jouw portemonnee!
"Ik bel Bill wel," zegt Tom. "Als hij aangehouden wordt zonder rijbewijs, of ergens wil betalen, heeft hij een probleem. Als hij niet al in paniek aan het zoeken is naar zijn portemonnee."
Je blijft verstijfd zitten en hoort al snel je ringtone door de ruimte echoën. Fuck, fuck, fuck. Maud kijkt je verontwaardigd aan en grist je telefoon uit je handen, waarna ze snel op 'weigeren' drukt. Jullie blijven dood- en doodstil zitten, terwijl er voetstappen richting de deur klinken. Tergend langzaam gaat de deur open en je kijkt betrapt in het gezicht van je tweelingbroer, terwijl je je er iets te bewust van bent dat jouw broek op dit moment ook nog op je enkels hangt. Maud bedekt zo goed en kwaad als het kan haar lichaam, maar giert het inmiddels uit van het lachen.
"Dus, uh, je was wel hier," zegt Tom uiteindelijk. Je knikt heel langzaam. "En je wist ook dat wij hier waren." Je knikt opnieuw langzaam. "En je weet ook wat wij hier deden." Het beeld schiet voor je netvlies langs en je knikt. "En jij was hier om hetzelfde te doen?" Je knikt opnieuw, dit keer met een rood aangelopen gezicht. Het enige wat de stilte verbreekt, is het gelach van Maud, dat door de studio galmt.

Reacties (4)

 • EchelonSoul

  Net begonnen en omg.... Ik ga stuk!!!! 😂😂

  6 maanden geleden
 • Pineapple20

  Te grappig is dit 🤣

  9 maanden geleden
 • Raveness

  Heb me rot gelachen hierom, vooral omdat ik een beeld lezer ben. xDxD

  1 jaar geleden
 • Luckey

  Hahahah
  Geniaal is dit gewoon 😂😂

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen