Foto bij 9 - We found us, in this club

Het heeft jullie wat moeite gekost, maar uiteindelijk zijn Bill en Tom het water uit gekomen en zitten jullie nu allemaal gedoucht en omgekleed in een taxi richting het centrum. Omdat jullie met zijn vieren zijn, hebben ze een soort taxi-busje laten komen en zitten Tom en Heidi achter jou en Bill.
"Hm, I've been craving that vegan ratatouille," zucht Bill. Tom doet achter hem net alsof hij over zijn nek gaat en je moet je best doen om niet al te opzichtig in de lach te schieten.
"Well, I think their steak was to die for," antwoord je met een zo neutraal mogelijk gezicht. Tom schiet in de lach. Bill daarentegen lijkt niet helemaal mee te krijgen wat er gebeurt. In plaats van erop in te gaan, trekt hij je dicht naar zich toe.
"We deserve a 'to be continued'," fluistert hij in je oor. Je grinnikt.
"Just not right now."
Hij rolt zijn ogen en drukt een kus op je wang. Je laat je hoofd tegen zijn schouder vallen en staart uit het raam. Het steeds beter te herkennen stadsleven in Los Angeles schiet aan jullie voorbij en en na een klein half uurtje rijden, stopt de taxi voor het restaurant.

Jullie besluiten om na het eten terug naar het uitgaansgedeelte van het centrum te lopen, in plaats van weer een taxi te pakken. Het is, zoals altijd, nog aangenaam warm buiten en ondanks de koffie bij het dessert, heb je verschrikkelijk last van een after-dinner-dip. Je hoopt dan ook dat deze wandeling je weer een beetje wakker zal schudden. Alsof Bill doorheeft wat er in je hoofd gaande is - of misschien dat hij je toch die gaap zag onderdrukken -, sprint hij de eerste de beste Starbucks in. Hij komt naar buiten met een Venti Caramel Machiato en kijkt je trots aan.
"That's the one you like, right?"
Je knikt en drukt een kus op zijn wang. "Thanks, honey."
Hij blijft je veel te trots en veel te blij aanstaren. Je zucht diep en trekt vragend je wenkbrauw op. "Look at the cup!"
Je draait de beker in je hand en ziet dan dat er <3 Bill op staat. Je grinnikt en besluit er een foto van te maken, zodat je die op Instagram kan zetten. Tom mompelt dat hij het veel te cheesy vindt, wat hem een duwtje van Heidi oplevert.
"Wann wirst du so etwas tun?" klaagt ze, en je herkent er genoeg Duits voor om door te hebben, dat ze Tom - al is het een tikkeltje plagend - kwalijk neemt, dat hij dat soort dingen nooit doet.
"Wir sind doch verheiratet," protesteert hij. "Du gehörst doch schon mir."
Je kijkt Bill vragend aan en hij schudt 'nee', alsof hij de woorden van zijn broer niet eens durft te herhalen. Heidi kijkt haar man verontwaardigd aan, maar besluit er niks van te zeggen. In plaats daarvan haakt ze haar arm door die van jou en trekt ze je mee bij de tweeling vandaan.
"Man.." klaagt ze en je lacht. "Trust me, babe. Think twice, before you get married."
"Not planning on getting married anytime soon," mompel je en je werpt een blik over je schouder. De Kaulitz-broers volgen jullie zwijgend. Uiteindelijk kiest Heidi een club uit, die zich ergens onder een winkelcentrum bevindt. Zodra de deuren openen, dreun je de ruimte binnen. Gelukkig hebben Tom en Heidi hun meningsverschil - na een paar cocktails - snel bijgelegd, en kunnen jullie alle vier genieten van een welverdiend avondje uit. Je kan je haast niet herinneren wanneer je voor het laatst op deze manier op stap bent geweest met Bill. De eerste paar keer dat hij bij jou was, zijn jullie samen veel gaan stappen, maar de laatste paar maanden zijn jullie zo bezig met elkaar, dat jullie amper de deur nog uitgaan. Nu sta je naast hem op de dansvloer en zie je hem de dansmoves maken, waar je als een blok voor gevallen bent.
"Yas, Bill!" moedig je hem aan. "Tanzen!"
Hij grijnst breed en pakt je hand vast, zodat hij je een rondje kan laten draaien. En nog één. En nog één. Een tikkeltje duizelig laat je je tegen hem aanvallen en hij slaat direct zijn armen om je heen. Je geniet van hoe erg deze avond weer als vanouds voelt - zonder gezeik van toeren, paparazzi en exen. Gewoon even een momentje voor jou en Bill. Hij pakt je handen vast en laat je over de vloer zwieren, wat er voor zorgt dat jullie beiden in lachen uitbarsten.
"I've missed this," geeft hij toe, waarna hij zijn lippen op die van jou drukt.
"So have I."

Reacties (2)

  • Pineapple20

    ❤️❤️

    9 maanden geleden
  • Luckey

    Bill is echt een schatje!!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen