Foto bij 11 - Right into my skin

Je volgt het spoor aan kledingstukken dat Bill achter zich heeft gelaten en bent net op tijd in de tuin om te zien hoe hij met een soort tarzan-achtige oerkreet het zwembad in springt. Je kijkt heel even achterom, half verwachtend dat er lichten in het huis aangaan, maar het blijft er stil en donker.
"Come on!" roept Bill, terwijl hij naar de rand van het zwembad zwemt. "Get in here!"
"Coming!" roep je terug. Je trekt snel je kleren uit en duikt dan het water in. Het water voelt aangenaam warm aan in de koelte van de nacht. Zodra je boven komt, drijft Bill je een hoek in.
"Finally," prevelt hij en hij drukt verlangend zijn lippen op die van jou. Je slaat je benen om zijn middel en begraaft je handen in zijn haar. Hij laat zijn handen over je rug glijden en laat ze dan op je billen rusten. Hij rondt de zoen af en kust je wang, je oor en dan je nek.
"Hm, I've missed you," zucht je.
"I've missed you, too."
Je laat één hand over zijn borst, via zijn buik, richting zijn erectie glijden. Zijn ademhaling versnelt licht en hij sluit zijn ogen, als je zijn erectie vastpakt. Hij laat zelf één hand over je rug terug omhoog gaan en plaatst die in je nek, zodat hij je dichter naar zich toe kan trekken. Hij plaatst zijn lippen op die van jou en bijt zacht in je onderlip. Je glimlacht en beweegt langzaam je hand op en neer. Hij gromt zacht en stapt dan naar voren, waardoor je klem komt te zitten tussen hem en de muur.
"I want you," mompelt hij, terwijl hij zacht je hand van zijn erectie afduwt. "Now."
"Then take me," prevel je en je slaat je benen nog strakker op zijn middel. Hij probeert zijn trots bij je naar binnen te duwen, maar met al dat water is dat zo makkelijk nog niet. Na even klooien in het water, lijkt Bill er genoeg van te hebben dat het niet helemaal lukt zo en hij tilt je met gemak op de rand van het zwembad. Hij plaatst plagend wat kusjes aan de binnenkant van je dijbeen, voordat hij zichzelf ook het water uit hijst. Hij buigt langzaam over je heen, waardoor jij je op je rug laat zakken. Dan schuift hij je met wat meer kracht opzij, waardoor je benen ook op de kant komen te liggen. Je trekt zacht aan zijn haar, zodat hij naar je toe buigt, en drukt je lippen op die van hem. Een gesmoorde kreun verlaat je lippen als hij in je glijdt en je trekt opnieuw zacht aan zijn haar. Hij gromt en pakt je stevig vast. Je voelt hoe de tegels waar je op ligt krassen achterlaten op je rug, maar dat kan je niet interesseren. Je haalt je handen uit zijn haar en laat ze naar zijn rug zakken, waar je je nagels in zet. Hij gromt opnieuw en zet zijn tanden in je lip. Hij verplaatst zijn gewicht en pakt je heupen stevig vast. Een luide kreun ontsnapt je als hij de juiste plek raakt. Jouw blik kruist de zijne en een sneaky grijns glijdt over zijn gezicht, als hij opnieuw diezelfde plek raakt, maar met meer kracht deze keer.
"Hm, Bill," kreun je, voordat je er zelf erg in hebt. Dit lijkt hem alleen maar aan te sporen om het opnieuw te doen en zijn naam rolt weer over je lippen. "Faster, Bill."
Hij kijkt je even verbaasd aan, maar dan verschijnt opnieuw die sneaky glimlach op zijn gezicht. "What did you say?"
Hij blijft dood- en doodstil zitten en je kreunt verslagen. Je probeert wat beweging in zijn heupen te krijgen, door je been om zijn middel te slaan, maar hij verroert zich niet. In plaats daarvan buigt hij naar je toe en hij houdt zijn lippen vlak voor die van jou. "What did you say?"
Je bijt zacht op je onderlip. "I said faster."
"I thought so," mompelt hij. Hij blijft nog even stil hangen, maar schiet dan overeind. Hij grijpt je heupen vast en begint opnieuw te stoten, met wat meer snelheid. De ene kreun na de andere verlaat jullie lippen en je staat er even niet bij stil dat je in de tuin op de tegels ligt. Wanneer hij hard zijn lippen op die van jou drukt en schokkend klaarkomt, voel je je buik samentrekken. Bill rolt licht hijgend van je af, maar lijkt er ook even niet bij stil te staan dat jullie naast het zwembad lagen. Hij komt proestend boven water en kijkt je vernietigend aan, terwijl je over de grond rolt van het lachen. Je helpt hem het water uit en staat dan licht giechelend op.
"Oops," klinkt het dan achter je. "You might wanna stear clear from any clothing that shows your back for a while."
Oeps...

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Heeft Tom nu een trauma op gelopenxD

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen