Foto bij Hoofdstuk 42.

Isabelle Hardy

Ik schrik wakker van het geluid van het deurslot wat geopend wordt. Mijn ogen zoeken de ruimte af, ik zicht diep als ik de playroom herken. Ik was vannacht steeds in slaap gevallen om vervolgens na wat slechts seconde gevoeld had, weer wakker te schrikken. Mijn armen ziten nog steeds vast, boven hoofd en voelen stram aan. Toch, gek genoeg, begint het te wennen en lijk ik het gevoel steeds langer en beter aan te kunnen.
Mijn lichaam voelt koud aan, Harry had gelijk gehad, over het afkoelen. Zonder deken of kleding is het snachts erg koud.

Ik til mijn hoofd op als Harry de kamer in gelopen komt. Hij loopt langzaam, zijn lichaam hangt nog steeds wat in elkaar. Van zijn trotse, zelfverzekerde loopje lijkt niks over te zijn, maar dat komt wel weer, bedenk ik mij.
In zijn hand houd hij een groot glas water, met een rietje. Ik had ook op eten gehoopt, maar water is ook welkom.

"Goedemorgen, Isabelle." Wat zijn loppje momenteel mist, is in overmate aanwezig in zijn blik. Ik geef hem een boze blik. Zijn blik wordt meteen donker, als reactie op mijn blik. "Je kan ook blij zijn dat je wat te drinken krijgt, trut." Gromt hij. Ik bijt op mijn lip om een opmerking tegen te houden. "Goedemorgen." Pers ik er uit, met moeite. "Goedemorgen, WIE?" Hij verheft zijn stem gefrustreerd.
Ik zuig mijn longen vol lucht. Ik ben niet van plan om mij zelf zo snel te laten verlagen tot zijn huisdier, zoals de vorige keer.
"Goedemorgen, Harry." Ik moet moeite doen niet te grijzen, bij het zien van zijn blik. "Bitch." Fluistert hij woedend, zijn kaken hard op elkaar bijtend. Ik verwacht dat hij zich om draait, mij weer achterlaat, deze gedachte lijkt in zijn hoofd te spelen, maar toch neemt hij plaats op de rand van het bed.
"Drink." Beveelt hij mij, als hij het glas naar me uit steekt. Ik zicht en neem het rietje in mijn mond. Gulzig drink ik een plaar slokken, als ik plots zo schrik dat ik mij verslik. Luid proestend spartel ik onder de plotse sensatie. Als ik uit geproest ben kijk ik met grote ogen naar Harry, die nog net niet lacht om mijn reactie. Tussen mijn benen houdt hij weer de vibrator. Ik weet niet wanneer hij het gepakt had, of het al die tijd al in zijn zak had zitten, maar hij heeft me er mee verrast.

De vibrator trilt onverstoord door, tegen mijn clitoris. Mijn lichaam trilt en schokt ongecontroleerd, mijn ademhaling is zwaar en ik moet vechten om een kreun binnen te houden.
"Toe maar, Belle, kreun voor je meester." Hij gromt de woorden. Boos om zijn woorden, zijn handelingen en de resptloze behandeling bijt ik mijn kiezen op elkaar. Vast besloten hem niet zijn pleziertje te gunnen. Ik laat mijn hoofd diep ik het kussen zakken en sluit mijn ogen. Mijn billen druk ik zo hard mogelijk in het matras, ookal weet ik dat ik niet aan de vibrator kan ontsnappen. Mijn handen bal ik tot vuisten, die steeds harder in elkaar knijpen, des te meer het gevoel in mijn buik zich opbouwt.

"Dit hou je nooit vol, Belle."

Zijn adem strijkt over mijn huid en laat kippenvel ontstaan. Ik voel zijn ademhaling verplaatsen en ik slaak een geschrokken gilletjes als ik plots zijn tanden in mijn tepel voel. Een sensatie van pijn en genot spoelt over mij heen, als mijn tepel tussen zijn lippen houdt en hard zucht. Ik piep, wat een ingehouden kreun vervangt. Zijn vingers krullen zich om mijn borst. De knedende beweging maakt me gek. Als zijn lippen hun plek vinden in mijn nek en daar zachtjes kust, zuigt en bijt, denk ik te ontploffen. Mijn lippen wijken uit een en ik vervloek mij zelf als er een kreun over mijn lippen rolt.

"Goed zo, schatje." Fluisterd hij tegen mijn huid. Ik voel mijn armen aan de leren boeien trekken, terwijl het genot zich opbouwt. Vechten heeft geen zin meer. Mijn spieren spannen zich aan. De vibrator wordt nog iets steviger tegen mij aan gedrukt en even ben ik verbaasd dat het nog harder kan. Een tweede kreun rolt over mijn lippen, ik haat me zelf, maar mijn rug kromt zich, zich klaar makend voor mijn orgasme.
"Open je ogen"Gromt hij opgewonden. Zonder enig tegenstribbelen, open ik mijn ogen en staar in zijn groene ogen. Zijn lippen vinden de mijne en gewillig laat ik het toe. Een luidde kreun smoort zich tussen onze lippen en lijkt het startsein van mijn orgasme, als hij wéér de vibrator weg trekt. Ik kijk hem met grote ogen aan.
Waarom deed hij dit nou?!

Mij borst gaat wild op en neer. Harry heeft een te vrede glimlach op zijn gezicht. Verdorrie! Ik had hem gehoorzaamt, al was het maar heel even. Harry's duim strijkt over mijn lippen en haalt mijn onderlip tussen mijn tanden vandaan, waar ik blijkbaar onbewust op was gaan bijten.
"Geef nou maar toe, zo erg vind je het niet om mij te gehoorzamen. Je wordt er bloedje geil van." Ik walg van zijn grijns en mijzelf, want ja, hij heeft gelijk. Zijn dominantie wind me op, het idee niet te kunnen ontsnappen van zijn aanraking en dat hij alles met me kan doen, wind me op!

Ik haat het! Ik haat hem!

En toch snakt mijn lichaam naar zijn aanraking. Ik voel mijzelf boos worden, boos op mij zelf en mijn stomme lichaam.
Mijn ogen volgen Harry, als hij zich over mij heen buigt en de leren riemen los maakt. Verrast laat ik mijn armen zakken, wat meer pijn dan verwacht doet. Ik wrijf mijn polsen, waar rode striemen in staan. Ik kom voorzichtig overeind, Harry nauwkeurig in de gaten houdend. Als ik mijn spieren gerekt heb, vestig ik mijn blik op Harry. Wat zou hij nu weer willen?
Het blijft enkele seconde stil in de ruimte, terwijl we elkaar aan blijven kijken.
"Daar is de badkamer, was je zelf." Hij wijst naar een zwarte deur, de enige deur, op de ingang na, in de ze ruimte.

Zonder iets te zeggen, sta ik op. Ik hoor hem gefrustreerd zuchten, maar hij zegt niks. Ik open de aangewezen deur en vind inderdaad een badkamer. Snel spring ik onder de douche. De warme stralen versoepelen mijn zere spieren. Genieten beweeg ik mijn nek en rol ik met mijn schouders, om iedere knoop los te krijgen. Ik blijf er zo lang mogelijk onder staan en strek iedere spier uitgebreid.
Als ik mij afgedroogt heb, besluit ik de lingerie van eerder niet aan te trekken, hij moest maar een schone set voor me regelen. In mijn blootje stap ik de badkamer uit. Veel schaamte had ik niet meer. Hij had me nu al op zo veel manieren naakt gezien. Zelfs Zayn en James hadden mij inmiddels in vrijwel niks verhullende lingerie gezien, schaamte had een nieuwe betekenis gekregen.

Als ik in de playroom sta, zit Harry nog op zijn plek, hij heeft een dienblad met eten naast zich op bed staan. Het lijkt me niet dat hij dit is gaan halen, hij heeft vast Alice de opdracht gegeven, dit te halen.
Ik zie Harry mijn lichaam in zich op nemen en hij pakt zijn onderlip vast. Ik zie hem zijn longen vol lucht zuigen, even speel ik met de gedachten om in een verleidende houding te gaan staan, maar het idee dat hij me dan vast bespringt en ik voorlopig nog niet kan eten, laat mij besluiten om mij te gedragen.

"Eet." Hij klopt naast zich op het bed. Ik loop langzaam naar hem toe en kan me zelf niet bedwingen om toch een beetje met mijn heupen te wiegen. Nog steeds naakt, neem ik plaats op het bed en pak ik een stuk banaan. Een tik van Harry's hand op mijn vingers, laat mij het stuk fruit terug in de kom vallen. Ik kijk hem fronzend aan, what the... Ik pak een aardbei, weer slaat hij mij op mijn hand.
"Zeg, wat ben je in hemelsnaam aan het doen." Zijn hand land in mijn gezicht en doet mij hem boos aan kijken.

"Toon me respect, Isabelle." Sist hij me toe. Mijn ogen worden groot, zelfs met eten blijft hij zijn zieke spelletje spelen. Ik bijt mijn kiezen op elkaar, ik zou hem weleens willen uitleggen wat respect is. Maar mijn maag knort zou luid, dat het Harry laat grijnzen. Ik had al sinds gistermiddag niks meer gegeten, ik heb honger. Ik adem diep in, tel tot 100 en pers dan de woorden tussen mijn lippen door.
"Mag ik alstublieft eten, meneer." Harry trekt zijn wenkbrauw op. Oh god, wat nu weer, vraag ik mij af, als ik zijn blik door de kamer volgt en mij beseft dat hij natuurlijk weer een andere regel had voor dit helhol. Ik tel nog eens tot 10, waarna ik mij verbeter. "Meester."
"Ga je gang, Isabelle." Hij kijkt mij afwachtend af, ik wil mijn hand weer uitsteken, maar bedenk mij op tijd. "Dank u, meester." Waarna ik eindelijk iets van voedsel in mijn mond kan stoppen.

Als ik mijn ontbijt op heb en nog een tweede glas water kreeg van Harry, haalt hij een lingeriesetje te voorschijn.
"Kleed je aan." Ik pak het aan en stap van het bed om mijzelf aan te kleden. De string ziet er een beetje vreemd uit, als of het een vakje heeft, maar ik trek het des al niet te min aan. Het zwarte kant siert mijn borsten en elke weer verbaas ik mij over de pasvorm.

"Ga liggen." Ik kijk hem fronzend aan, als ik de leren handboeien weer in zijn handen zie. "Wat?" Zeg ik beledigd dat ik als nog vast gebonden word, nadat ik toe gegeven heb aan zijn absuurde regels.
"Ga liggen, of ik roep James." Zijn ogen spuwen vuur, mijn lichaam kan hem nu niet helpen. Het maakt hem zwak en dat beseft hij zich zelf maar al te goed.
"Leg me even uit waar ik dit nu weer aan verdient heb, meester." Ik laat het woord meester spottend klinken, wat zijn handen tot vuisten doet ballen.
"Omdat je je nog steeds niet kan gedragen." Alles aan hem schreeuwt woede, maar hij kan er niets mee.
Uitdagend plaats ik mijn handen op mijn heupen. "Roep James maar." Ik daag hem tot het uiterste uit. Ik zie hoe ik hem gek drijf, maar dan doet hij iets wat ik niet verwacht had. Hij springt op, grijpt mij bij mijn haren en trekt mij op het bed. Ik probeer mij zelf van hem te bevrijden door te spartelen en hem weg te duwen, maar hij lijkt al zijn kracht bij een te bundelen voor dit moment. Hij drukt me op het bed, mijn zijn lichaam, weet mijn armen omhoog te trekken en bind mijn handen weer vast. Hij kijkt mij hijgend aan. Het koste hem duidelijk alles, maar de eforie is duidelijk aanwezig in zijn ogen.
"Zak." Noem ik hem, ik verwacht een klap in mijn gezicht, maar hij begint te lachen.

" Oh Belle, je moest eens weten."

Ik kijk hem niet begrijpend aan, maar een uitleg krijg ik niet. Hij klimt van me af, neemt de tijd om bij te komen en begint dan door de playroom te lopen. Uit een laatje haalt hij iets te voorschijn.
Hij neemt naast mijn heupen weer plaats op het bed en trek mijn string iets omhoog.
"Blijf van me af!" Roep ik en beweeg wild met mijn benen. Hij pakt mijn bovenbeen vast en knijpt zo hard, dat ik piepent tot stilstand kom.
Een zwart, siliconen voorwerp bevest hij in het gekke zakje van de string. Vragend kijk ik toe hoe hij de string omhoog trekt, en het aparaatje positioneerd. Ik hap even naar adem als ik een silicone uitsteksel op mijn clitoris voel. Dit lijkt voor Harry de bevestiging te zijn dat het goed zit.

"Tot vanavond." Verward kijk ik toe, hoe hij de kamer verlaat en deze op slot draaid. Wat is hij nu weer van plan?! En wat is dat ding in mijn string. Ik had verwacht dat het een of andere vibrator zou zijn, maar het deed niks. Ja, de aanraking met mijn clitoris liet mijn lichaam wel even reageren, maar nu het er even tegen aanligt, kan ik het gevoel wel weer uitschakelen.
Ik zucht diep. Ik probeer iets in het bed te woelen, waar ik iets omhoog kom en er minder spanning op mijn armen komt.
Aangezien ik vannacht weinig geslapen heb, sluit ik mijn ogen en hoop ik nog een uurtjw slaap te kunnen pakken.

Als ik mij weg voel zakken, schrik ik plots wakker. Het apparaatje begint plots te trillen in een onregelmatig ritme.
"Nee." Verzucht ik haast wanhopig. Waarom? Zelfs als hij er niet is, drijft hij me tot waanzin.
Mijn lichaam schokt en een kreun klinkt al snel uit mijn keel. Ik laat mijn hoofd achterover hangen, hoever dit gaat en laat het gevoel over mee heen komen. De intensiteit van de trilling neemt toe en het duurt niet lang voor ik ligt te kronkelen onder het genot van de vreemde vibrator.

Zo plots als het begon, eindigt het ook. Vloekend til ik mijn hoofd op en laat het weer in het kussen vallen.

Waarom? Waarom? Waarom?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen