Foto bij 20 - Too tired of goodbyes

Sorry voor de stilte - paar drukke dagen/weken zo aan het eind van het collegejaar.

"Kinda figured that out," geef je toe. Bill kijkt je fronsend aan.
"Because your mom texted me," zegt Heidi snel, terwijl ze haar telefoon aan Tom laat zien. "She wants to come over and talk."
"Ugh," zucht Tom, terwijl hij zich in de stoel naast haar laat zakken. "What did you tell her?"
"Nothing yet. I wanted to ask you two what to do, but it took you forever to get back out here."
"Tut mir leid, Babe." Tom buigt naar zijn vrouw toe en drukt een kus op haar wang. "You know how we always forget about one important thing when we're about to go on tour?"
"Yes." Heidi kijkt hem een tikkeltje argwanend aan. "What did you do this time?"
"A man forgets to inform his wife he's going on tour once and-"
"You forgot to tell Heidi you were going on tour?!" herhaal je verbaasd. Tom en Heidi knikken met een zelfde soort geïrriteerde blik.
"It's not like I left without telling her, I just didn't think about it until we were-"
"Picking up Georg and Gustav from the airport," vult Heidi hem aan. "It was like a week before you guys were leaving."
"Two weeks," protesteert Tom.
"Ten days," komt Bill tussen beiden. "It is not that I forgot now though. I just didn't think about it."
"You should have!"
"And you should have told your wife you were going on tour last year!"
"That's different."
"Different how?"
"Well, I did tell her eventually."
"I can still tell her!"
"Tell me what?" onderbreek je de bekvechtende tweeling. Ze werpen heel even een blik jouw kant op, maar zetten hun discussie, die inmiddels op Duits overgegaan is, voort. Je fronst en kijkt Heidi aan, die heen en weer kijkt tussen de jongens, alsof ze een tenniswedstrijd probeert te volgen.
"Hellooo?" Je zwaait ongeduldig met je hand voor Bill's gezicht. "What's going on?"
"Warte mal," snauwt hij je toe en hij ratelt verder tegen zijn broer. Je trekt beledigd je wenkbrauw op. Dit gedrag is niks voor Bill... Daarbij komt, dat hij nog nooit zo maar in het Duits tegen je gesproken heeft. Nu kan je dit nog wel uitvogelen, maar het gaat om het principe. Je steekt een sigaret op en trommelt ongeduldig met je vingers op de tafel. Wat is er toch met Bill aan de hand vandaag?!
"Sie braucht Schutz, Bill. Du kannst sie nicht einfach so hier lassen!"
"Genau!"
Heidi knijpt haar ogen fijn en lijkt dan ineens door te hebben wat er gaande is. "Bill, du schaffst es nicht, dich von ihr zu trennen, stimmt's?"
"Um ehrlich zu sein, ich will auch nicht-"
"Wir sind nur zwei Monate weg!" onderbreekt Tom zijn broer.
"And when we come back, she'll be gone," protesteert Bill, plotseling terug wisselend naar Engels. Je hoort een trilling in zijn stem waaruit je op kan maken dat hij verdrietig is. Hoewel je nog steeds geïrriteerd bent, leg je je hand op zijn hand en knijp je er zachtjes in.
"It will be okay," mompel je hem toe. In gedachten ben je nog druk bezig met proberen uit te vogelen waar ze het überhaupt over hadden.
"It's not, though." Hij schenkt je een gepijnigd glimlachje. "It was not fair of me to switch to German when we're talking about you."
"I am trying to learn German," antwoord je luchtig. "Just not there yet."
Tom wisselt een blik met zijn broer en besluit dan het woord van hem over te nemen. Het blijkt dat ze gebeld zijn door hun manager, David, en dat die wat vragen had over of nog iets geregeld moest worden voor de honden. Bill had laten vallen dat jij gewoon thuis was, dus dat jij voor Stitch kon zorgen, net als de afgelopen dagen en daar was David een beetje van geschrokken. Nu het wat algemener bekend is dat jij bij de tweeling woont en dat je nog altijd een relatie hebt met Bill, moet jij ook extra uitkijken hoe en met wie je over straat loopt. David was alles behalve blij dat Bill dit niet eerder benoemd had, omdat hij nu in nog geen week tijd moet regelen dat er iemand is die jou onder zijn hoede neemt. "However, he mentioned that we even might have to postpone one or two shows, if he can't get you security on time. That is why I am so annoyed with Bill right now because he should have thought of this before."
Je kijkt ze verbaasd aan. "Postpone the tour? Don't be ridiculous! I'll be fine on my own."
"That's not all though," voegt Heidi zachtjes toe. "It's not just the fact that you'll be on your own. It's that Bill doesn't want to leave you, in general."
"I just don't want to say goodbye... Again."


Hello!
Ik wilde na het posten van dit hoofdstuk verder met het volgende hoofdstuk, maar ik krijg een foutmelding als ik naar 'mijn creaties' probeer te gaan. Ze zijn natuurlijk bezig met de website vernieuwen nu etc. dus ik hoop dat dat niet al te lang duurt. Ik ben in ieder geval voor de zekerheid alles wat ik al gepost heb nu aan het copy-pasten naar een worddocumentje, zodat ik altijd een backup heb. Ik schrijf dan in het documentje verder en zodra ik weer kan posten, komen er meer hoofdstukken aan! :-)

Reacties (2)

 • Pineapple20

  Billi toch, it will be fine

  9 maanden geleden
 • Luckey

  Bill het is geen goodbye forever
  Is maar een tour en ze woont nu bij je
  Je kan nu makkelijker heen en weer

  Ja de site werkt soms niet heb dat probleem altijd al
  Ik schrijft altijd in word, mocht de site gek doen heb ik altijd back up

  1 jaar geleden
  • MaudMurder

   Slim! Ik heb nu ook een backup van beide verhalen, just in case.

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen