noam tijdens het bekijken van de boetes is een mood

Hoewel Vier lang niet altijd Beroeps zijn , was het bij deze twee duidelijk geen twijfelen. Zowel Ocean als Mystee kwamen onder Luke te staan in het rijtje van mensen die me best tegen een muur aan konden rammen, al leek Mystee aan de manier waarop ze uitgebreid een ander meisje zoende behoorlijk bezet. In andere situaties zou ik achter de televisie hebben geklapt, namelijk in situaties waar het geen optie is dat ik over een week aan haar wapen wordt gespiest - gezien ze aan haar houding, uitstraling, en spiermassa in mijn boekje absoluut bedreiging nummer Eén was.
      Het meisje uit Vijf ziet er eveneens uit als een schat, en ik wil haar eigenlijk heel graag troosten omdat ze op het punt staat om te huilen. Haar naam vergeet ik, vooral omdat ik afgeleid ben door de naam van de escort, want wat is voor vage naam Troy Blikseminslag nou weer? Ik bedoel, het is het Capitool, dus ik doe mijn best om niet te oordelen, maar met zo’n naam wordt dat erg lastig.
      Sebastian Saunders, zoals de jongen heet, is de eerste persoon die ik mag noteren als potentiële bondgenoot, omdat hij eruit ziet alsof Siraxta hem ‘nuttig genoeg’ gaat vinden in de arena. Zijn naam onthoud ik absoluut, misschien omdat hij naast sterk ook nog best knap is. Hij is redelijk gespierd, heeft sproetjes - iets wat altijd een plus is in mijn boek - en volgens mij is zijn kaaklijn scherp genoeg om als wapen te functioneren.
      De jongen uit Zes is een vrijwilliger, wat best ongebruikelijk is, maar mijn gedachten zijn bij zijn boete nog compleet doorgeslagen van het moment dat het getrokken meisje een kazoo tevoorschijn haalde. Ik weet meteen wie mijn favoriet geweest zou zijn als ik thuis had gezeten en na haar demonstratie kan ik mezelf niet inhouden om te applaudisseren. Babette Gerardus, het meisje met de kazoo, is een legende waarvan ik hoop dat ze voortleeft in de Spelen die vanaf dit moment nog zullen komen.
      Zeven komt voor Acht, en om mezelf mentaal voor te bereiden op mijn eigen boete besluit ik een slok te nemen uit de glazen water die Siraxta voor Nora en mij op tafel heeft gezet. Dat was een slechte keuze, want net als mijn mond zich gevuld heeft met water doe ik mijn ogen open om het meisje uit Zeven te zien en spuug ik de hele slok in één keer weer uit.
      Siraxta roept iets over dat de tapijten hier een fortuin kosten, maar ik hoor hem niet want… hot damn.
      Ik ben eerlijk als ik zeg dat het meisje uit Zeven de knapste persoon is die ik in mijn hele leven heb gezien. Dat meen ik. Er is niemand in Acht die ook maar in de buurt komt van… ik ga mijn best niet eens doen om het te beschrijven. Het enige wat ik je kan verzekeren is dat Lyss, een heteroseksueel meisje, op het moment net als ik met open mond naar de tv aan het staren is, en haar seksualiteit opnieuw aan het overwegen is.
      Volgens mij weten we ook weer waar alle sponsors heengaan. Kom op, Catherine, geef ons alsjeblieft ook gewoon een kans? Tot net toe dacht ik dat ik gewoon nog een redelijke kans had bij het Capitool, maar dan-
      Oh, wacht zijn we al bij Negen? Ja, we zijn al bij Negen. Ik voel me onmiddellijk schuldig dat ik de naam van het meisje heb gemist, vooral omdat ze sproetjes heeft en dus automatisch op de lijst terecht komt van tributen waar ik in de buurt hoogstwaarschijnlijk stop met functioneren omdat ze knap zijn. De jongen, Favian, ziet er voor een niet-Beroeps verrassend uit als een Beroeps, wat me aan de ene kant bang maakt maar toch ook wel intrigeert.
      De tributen van Tien ben ik snel genoeg vergeten, omdat ik ze op geen van mijn drie lijstjes kan zetten - qua uiterlijk noch aanwezigheid zijn ze niet enorm bijzonder, geen van hen ziet eruit alsof ze een handige bondgenoot zouden kunnen zijn en ze zijn absoluut niet oud genoeg om me tegen een muur te kunnen slaan. Ik zou persoonlijk sorry tegen ze gaan zeggen, als ik hun namen had onthouden.
      Katherine uit Elf geeft me de rillingen. Niet eens meer op een intrigerende manier, ze geeft me het gevoel dat blikken daadwerkelijk kunnen doden, en dat ik hier en nu neer kan vallen als ze net te recht de camera inkijkt. Toch vind ik het grappig dat zij ook Katherine heet, en weet ik gewoon al dat ik haar en Catherine, ms. Hot Damn, uit elkaar gaan halen. In mijn hoofd dub ik ze Drop Dead (Katherine) en Gorgeous (Catherine).
      Twaalf ben ik al snel genoeg vergeten, en dan ga ik in mijn hoofd langs wie ik op welk lijstje had gezet. Mensen die me tegen een muur mochten rammen: Luke, Ocean en Mystee. Mensen die knap zijn of me anderszins een reden geven dat ik graag met ze wil praten: Persephone, Casio, SEBASTIAN, Babette, CATHERINE (Gorgeous), en het meisje uit Negen waarvan ik de naam heb gemist en op dit punt ben ik te bang om hem nog te vragen. En ten slotte, potentiële bondgenoten: Sebastian, misschien Catherine en het meisje uit Negen?
      Hoewel het laatste lijstje redelijk leeg blijft, voel ik me toch wel redelijk voorbereid op de bespreking met Siraxta. Nou ja, ik heb mijn best gedaan, en ik hoop dat het genoeg is.

Reacties (4)

 • Duendes

  en volgens mij is zijn kaaklijn scherp genoeg om als wapen te functioneren.

  Goede openingszin om een gesprek te beginnen tijdens de trainingen tbh

  Babette Gerardus, het meisje met de kazoo, is een legende waarvan ik hoop dat ze voortleeft in de Spelen die vanaf dit moment nog zullen komen.

  BABS BABS BABS

  Dat was een slechte keuze, want net als mijn mond zich gevuld heeft met water doe ik mijn ogen open om het meisje uit Zeven te zien en spuug ik de hele slok in één keer weer uit.

  HAHAHA NICE love it dat dit het effect is dat Cathy op hem heeft awh dat is kinda cute

  In mijn hoofd dub ik ze Drop Dead (Katherine) en Gorgeous (Catherine).

  Noam die in het Capitool daar is like "Hi Gorgeous- IK BEDOEL CATHERINE, nou ja opzich ook Gorgeous want hot damn maar het was niet per se de bedoeling want ik wilde je gewoon begroeten yknow"

  4 maanden geleden
 • Megaeraaa

  De tributen van Tien ben ik snel genoeg vergeten, omdat ik ze op geen van mijn drie lijstjes kan zetten - qua uiterlijk noch aanwezigheid zijn ze niet enorm bijzonder, geen van hen ziet eruit alsof ze een handige bondgenoot zouden kunnen zijn en ze zijn absoluut niet oud genoeg om me tegen een muur te kunnen slaan. Ik zou persoonlijk sorry tegen ze gaan zeggen, als ik hun namen had onthouden.
  (huil)Hij vergeet mijn kindjes!
  Dit ga ik onthouden, Noam

  gezien ze aan haar houding, uitstraling, en spiermassa in mijn boekje absoluut bedreiging nummer Eén was.
  En dat was ze waarschijnlijk ook geweest...

  1 jaar geleden
 • Wilbur

  Troy Blikseminslag
  *spits out water* wHAT

  In mijn hoofd dub ik ze Drop Dead (Katherine) en Gorgeous (Catherine).
  rsknjfbs oh fair

  god waarom is noam zo'n mood

  1 jaar geleden
 • Samanthablaze

  Zowel Ocean als Mystee kwamen onder Luke te staan in het rijtje van mensen die me best tegen een muur aan konden rammen, al leek Mystee aan de manier waarop ze uitgebreid een ander meisje zoende behoorlijk bezet.
  Noam stop eens even heel snel met mama Luna en Kate teleurstellen

  Het meisje uit Vijf ziet er eveneens uit als een schat, en ik wil haar eigenlijk heel graag troosten omdat ze op het punt staat om te huilen.
  Dat is al beter. Carry is een schatje, Noam moet haar echt even een keer gaan troosten

  maar mijn gedachten zijn bij zijn boete nog compleet doorgeslagen van het moment dat het getrokken meisje een kazoo tevoorschijn haalde
  god bless our queen, her royal kazoo highness, Babs

  Het enige wat ik je kan verzekeren is dat Lyss, een heteroseksueel meisje, op het moment net als ik met open mond naar de tv aan het staren is, en haar seksualiteit opnieuw aan het overwegen is.
  freaking mood

  Hot Damn, uit elkaar gaan halen. In mijn hoofd dub ik ze Drop Dead (Katherine) en Gorgeous (Catherine).
  Noam jij legend

  misschien Catherine
  geen kans, mr. Twinkle Toes

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen