Foto bij 22 - Don't you know?

Ondanks het feit dat het nog vrij laat geworden is, ben je de volgende ochtend al vroeg uit de veren - Georg en Gustav komen vandaag aan! Bill ligt nog in coma naast je, maar omdat je weet dat hij een wekker gezet heeft, laat je hem nog even liggen. Je drukt een kus op zijn wang, wat er voor zorgt dat er een klein glimlachje op zijn gezicht verschijnt, en sluip dan richting de badkamer. Je stapt nog licht gapend onder de douche en sluit genietend je ogen als het warme water over je heen stroomt. Na een snelle douche, sluip je terug de slaapkamer in en kleed je je aan. Een simpele trainingsbroek en shirtje zijn voor nu wel prima, echt aankleden komt straks wel, bedenk je je, terwijl je de broek over je heupen trekt. Eenmaal op de gang aangekomen hoor je de bekende klanken van Tom's gesnurk niet uit de slaapkamer komen - die zal ook wel al wakker zijn dan. Als je beneden komt, zie je inderdaad dat Tom al in de tuin zit met een kop koffie. Hij is druk in de weer met zijn telefoon en er bungelt een sigaret tussen zijn lippen. Je zet een kopje koffie voor jezelf en loopt dan de tuin in.
"Morning."
"Hey, good morning. You're up early," groet hij je, zonder op te kijken van zijn telefoon.
"So are you," stel je vast. Onopgemerkt laat je je blik over zijn ontblote bovenlichaam glijden. Een beetje vreemd voelt het wel, om naast hem te zitten nu hij in slechts een trainingsbroek gekleed is. Een klein glimlachje verschijnt op je gezicht als je ziet dat hij hetzelfde model trainingsbroek draagt als die je zelf aanhebt. Zo heel gek is dat eigenlijk niet, bedenk je, terwijl je een sigaret uit je pakje haalt. Vrijwel al jouw pyjamabroeken en trainingsbroeken komen van de herenafdeling. Terwijl Tom druk bezig met zijn telefoon, maar jij gebruik van de rust in de tuin om op je gemak een sigaretje te roken en je koffie te drinken. Je zet net de lege beker terug op tafel, als hij zijn telefoon neerlegt en vraagt of je nog een kop koffie lust.
"Sorry about that," glimlacht hij, als hij terug komt met de koffie. "I had to arrange some stuff before I forget about it."
"No problem."
"So, Bill's still asleep?"
"Yup. Heidi too?"
"Uhuh."
Hij haalt een sigaret uit zijn pakje en biedt jou er ook één aan. Jullie zitten even in stilte tegenover elkaar, waarbij Tom's blik geen moment van je wijkt en daar voel je je met de seconde ongemakkelijker bij. Je slaat je ogen neer en als je opkijkt, zie je dat hij nog altijd naar je kijkt. Je probeert je amper wakkere brein aan het werk te zetten en iets te bedenken waar jullie het over kunnen hebben.
"Oh, uh, Tom?"
"Yeah?"
"What time are Gus and Georg coming again?"
"Äh, their plane lands around twelve."
"So we'll leave here around eleven-thirty?"
Hij kijkt je verbaasd aan. "No? Bill and I will meet them at the studio. Didn't he tell you?"
"No." Je neemt fronsend nog een trekje van de sigaret. "I thought they were coming here."
"They are, just not straight away. We'll all be back here for dinner and maybe we can go clubbing tonight or something."
"Oh. Okay..." Een tikkeltje teleurgesteld druk je de sigaret uit in de asbak en je neemt nog een slok koffie.
Tom kijkt je puzzelend aan. "Maybe you and Heidi can do something together?"
"I guess. Was kinda looking forward to seeing the guys today, though."
"I mean, I'm sure you can come with us, if you'd like." Een ondeugende glinstering schiet voorbij in zijn ogen. "If you still dare show your face in the studio, that is."
Je grinnikt. "Watch it, Kaulitz. I was not the one getting it on on the mixing table."
"Fair enough." Hij kijkt betrapt weg, maar kijkt je dan met een trotse grijns aan. "Though I am pretty confident that if Heidi and I would have arrived a couple of minutes later, you and Bill would have-"
"Are we talking about this again?" onderbreekt Bill hem, terwijl hij gapend de tuin in stapt. "I just want to forget that ever happened, okay?"
"Good morning, honey," glimlach je onschuldig en je drukt een kus op zijn lippen. "We were just talking about how you are meeting Gustav and Georg at the studio instead of here."
"And I told her she can come with us if she wants to," vult Tom je aan.
"She can't," zegt Bill, iets te snel naar je zin. "Because of.. that thing, you know."
Hij wisselt een veelbetekenende blik met zijn tweelingbroer, maar die lijkt zich van geen kwaad bewust. "What thing?"

Reacties (2)

  • DreamMachine

    Oké ik ben weer helemaal bij. Sorry dat ik zo lang niet actief ben geweest maar er is veel gebeurd in m'n privé leven. Vanaf nu probeer ik weer wat vaker online te komen. Maar even complimenten over je stories! Ze zijn zo fijn om te lezen en het klopt gewoon allemaal! Abo erbij hoor!(flower)

    1 jaar geleden
  • Luckey

    Wat verbergen die twee!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen