#Kurt Hummel
Het was de eerste schooldag en Kurt keek er enorm tegen op. Het gepest was de laatste tijd erger geweest en hij was blij om twee maanden verlost te zijn van de hel.

Hij had Madonna op staan terwijl hij de crèmes op zijn gezicht smeerde. Hij liet alles even drogen voor hij zijn kleren aan trok die al een week klaar lagen (hey hij moest toch iets hebben om naar uit te kijken?) en ontbijt ging maken.

#Sam Evans
Sam werd gewekt door zijn broertje en zusje, die nu op dezelfde kamer sliepen. Ze waren moeten verhuizen naar een kleiner huis nu alles wat moeilijker ging. Dat was tijdens de zomer gebeurd.

Toch was de zomer niet slecht geweest. Tijdens een uitstapje naar het meer had hij een lieftallige dame leren kennen en nu kon Sam trots zeggen dat hij een vriendin had. Zijn broertje en zusje vonden het totaal niet erg dat hij ze vaker mee naar het meer nam om haar te zien en even aan het kleine huis te ontsnappen.

En vandaag zouden ze samen naar school wandelen, zou hij misschien haar ouders ontmoeten.

#Brianna Owens
Brianna sloeg de wekker van haar nachtkastje en gromde geïrriteerd. Waarom begon school ook altijd zo vroeg?
Aan de andere kant, school betekende cheerleader, lekkere football en hockey speakers en de gleeks pesten. Dat was wel weer leuk.

Ze liep naar de badkamer en kamer haar lange , bruine haar, wat ze in een hoge paardenstaart deed. Door de zon deze zomer kwamen haar sproetjes extra uit. Ze deed alvast de make up aan haar ogen. De rest zou ze na het ontbijt wel doen.

Reacties (2)

 • Watermelon

  Oeh, James gaat Brianna ook wel heel leuk vinden ^^

  2 maanden geleden
  • BOOKWURM

   Hehe mag ook, en misschien geeft ze hem ook wel aandacht. Ze kunnen ook hook up zijn als Brianna en Puck uit elkaar zijn (of zoals nu nog niet bij elkaar )

   2 maanden geleden
  • Watermelon

   Altijd gezellig hehe

   2 maanden geleden
 • Assy

  Aaww baby Kurt en lieve Sam<3,

  I like Brianna

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen