#Katja

Vrolijk stapt ze uit bed. Ze had een geweldige en magische zomer gehad en compleet tot over haar oren verliefd op Sam Evans.
Ze hadden elkaar leren kennen en het was voor haar echt liefde op het eerste gezicht. Ze vindt Sam een ware gentleman. Ze was echt een geluksvogel dat ze zo een leuke en lieve man aan de haak heeft geslagen. Hun uitstapjes met Sam’s broertje en zusje waren ook heel leuk geweest.
Ze heeft Sam nog niet voorgesteld aan haar ouders omdat ze toch een beetje op haar hoede is. Ze weet van Sam’s situatie af en ze weet ook dat haar ouders het liefst zouden willen dat ze een jongen zag met status en geld. Maar dat was iets waar Katja totaal niet naar keek.

Katja heeft wel zin om weer naar school te gaan. Ze zou vandaag auditie doen voor de Glee club. De verhalen van Sam hadden haar wel nieuwsgierig gemaakt. Ze vindt het wel erg spannend om auditie te doen. Maar ze heeft al het perfecte lied in haar hoofd om te doen.
Ze trekt haar witte jurk aan en laat haar lange rode krullen los over haar schouders vallen. Ze brengt een klein beetje make up op en eet dan een boterham.
Sam zou haar zo komen ophalen zodat ze samen naar school zouden wandelen. Haar ouders zijn al vertrokken naar hun werk.

#Blaine

Blaine is al vroeg op school om een paar dingen te reageren. Hij heeft een donkerblauwe polo aan en draagt wen simpele spijkerbroek. Normaal houdt hij van andere kleding maar hij wilt niet te veel opvallen.
Niemand hoeft te weten dat hij voor de jongens is. Hij wilt ook geen vermoedens uitlokken dus kleed zich zo neutraal en sportief mogelijk. In de vechtclub na school heeft hij wel een paar oppervlakkige vrienden gemaakt. Maar hij heeft moeite met het gedrag van de jocks.
Blaine gaat naar zijn kluisje en propt daar een paar spullen in die hij later pas nodig heeft. Hij hoopt niet dat hij iemand tegen komt. Hij heeft geen zin in de vragen of hij dan eindelijk een leuk meisje heeft leren kennen..

Reacties (1)

  • Watermelon

    Okay nu gaat James juist Blaine benaderen daarover hehe

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen