James Ian Oliver Mccain

James was altijd al een vroege vogel geweest. Het was niets voor hem om tot het laatste moment in bed te blijven liggen en er als een zoutzak uit te zien. Hij was wel ijdel en hield ervan om goed voor de dag te komen. Hij was een ware rokjesjager dus hij deed altijd zijn best om er goed uit te zien voor de dames. Hij heeft meerdere vrouwen gehad maar kan zich nooit settelen voor een vaste relatie. Het was toch saai om telkens maar dezelfde vrouw te hebben?
Er waren zoveel verschillende “smaken” op de markt en James wilde het liefst van alle smaken een beetje proeven.

Nadat hij al een rondje gejogd had, sprong hij onder douche, waarna hij zich aankleedt en naar school vertrok. Zijn rode letterman jacket pronkt trots aan zijn lichaam. Hij vond zichzelf de ster can het hockeyteam en daar was hij niet bescheiden over. Hij had er wel zin in om iedereen te laten zien hoe goed hij wel niet was. En hij had er ook zin in om Gleeks naar beneden te halen, dan voelde hij zich een echte stoere vent.
James was al vroeg op school aangekomen. Hij keek om zich heen of hij één van zijn vrienden al ergens zag lopen. Maar zij waren nooit echt allemaal zo vroeg als hij.
James zag wel Blaine bij zijn locker staan. Hij was niet zijn meest favoriete persoon om mee om te gaan maar hij was wel oké. En nu was er toch niemand anders waarmee hij zou kunnen praten, dus hij stapte zonder te twijfelen op hem af.
‘Ha Anderson,’ grijnsde James, hij ging tegen de locker naast die van Blaine leunen. James toonde nooit echt interesse in anderen en vond dat anderen juist interesse in hem moesten tonen. Hij verwachtte dan ook dat Blaine hem zo naar zijn zomer zou vragen. Maar wanneer het James goed uitkwam, vroeg hij wel ergens naar. Hij was slechts erg nieuwsgierig. ‘heb je nu eindelijk eens een leuk grietje aan de haak geslagen?’ Geamuseerd keek James hem aan, want het viel hem wel op dat Blaine een beetje verlegen was bij de meisjes want hij had nog nooit een vriendin gehad tot zover James wist.

Mercedes Jones

Vermoeid en met de enige tegenzin kroop ze uit haar bed. Na een zomervakantie te hebben gehad zonder enige ritme, was het voor Mercedes weer erg wennen om vroeg op te staan voor school. Ze had er zin in om haar vrienden weer te zien, maar minder in de pesterijen die haar en haar vrienden vast wel weer te wachten zouden staan.
Maar ze zou zich niet uit het veld laten slaan, ze zou de school met opgeheven hoofd betreden met haar allerbeste vriend naast haar zijde. Ze zou hem ook proberen te beschermen waar ze kon. Ze wist dat de jocks wel erg naar tegen hem konden doen.
Ze pakte haar telefoon om Kurt een berichtje te sturen. ‘Goedemorgen schat, het is weer zo ver, help. Zal ik je zo oppikken? X - M’ tevreden legde ze haar telefoon weer op het nachtkastje en dook ze haar kledingkast in om eens te zoeken wat ze aan zou trekken.
Deze keer zou ze voor een stoer jasje gaan en de zwarte broek die haar zo goed stond.

Brittany Pierce

Het had niet lang geduurd voordat Brittany met een klap haar wekker uitdeed en uit bed kwam. Ze deed haar ochtendritueel en knuffelde haar kat voordat ze aangekleed en al de keuken in liep. Ze maakte ontbijt voor zichzelf en danste ondertussen vrolijk de keuken door. Ze ging vandaag iedereen weer zien! Voor haar was de zomervakantie niet eens zo belangrijk, want ze wilde het liefst het hele jaar door doorbrengen met haar vrienden.
Ondanks dat ze een geweldige zomer had samen met Santana. Ze hadden zoveel samen gezien en gedaan. Ze hield echt ontzettend veel van haar en was zo trots dat Santana haar vriendin was.
Ze was de mooiste vrouw ooit en ze wilde het wel van de daken schreeuwen! Ze kon dan ook niet wachten tot Santana haar zou ophalen om naar school te gaan.
Maar eerst moest ze nog eten. Ze pakte een doos fruity loops uit het keukenkastje en at ze met een beetje melk. Dat was haar favoriete ontbijt en aangezien het vandaag de eerste dag op school was mocht ze zichzelf heus wel trakteren op deze zoetigheid.

Reacties (1)

  • Assy

    Nee hoor. Hij is nief verlegen😂

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen