Santana

Integenstelling tot Brittany heeft Santana helemaal geen zin om naar school te gaan en om iedereen weer te zien. Ze vraagt zich af welke drama zich nu weer gaan afspelen. Of Berry weer gaat zeuren om al haar solos en of mister Schue weer zijn stoffige journey platen naar boven haalt. Het kan ook nooit eens anders. Gelukkig heeft ze Britt aan haar zijde om het leuk te houden. Ze is sindskort out en als iemand daar ook maar een slecht woord over te zeggen heeft hebben ze een probleem. Ze heeft er geen moeite mee om ze de les de leren.
Als het bijna tijd is rijdt ze langs Britt om haar op te halen. Santana beltaan en zodra ze Britt doet krijgt ze een kus van Santana.
“Ben je klaar? Dan kunnen we vertrekken” zeg ik dan lief tegen haar.

Adam

School is het laatste wel waar ik aan denk als ik mijn bed uit rol. Ik ben zo moe en heb echt heen zin. Ik kijk er wel weer naar uit om losers te vernederen. Het voelt fijn om bovenaan te staan waar iedereen bang voor je is. Ik maak me klaar en vertrek dan ook naar school.
Langzaam word het iets drukker in de hal. Ik zie James staan met Blaine. James is mijn beste vriend en Blaine ook wel. Hij zit ook in de vechtclub.
“Hey guys” zeg ik. Maar ik hoor dan nog net de vraag van James. Daar ben ik ook wel benieuwd naar.
Blaine lijkt niet een womanizer te zijn zoals wij. Ik vraag me af of hij ooit wel een vriendin heeft gehad.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen