#Kurt Hummel
Kurt maakte ontbijt voor zijn vader en zichzelf en kreeg een dankbare glimlach van zijn vader in ruil.
"Wat zorg je toch goed voor ons, knul." Glimlachte Burt zijn zoon trots toe.
"Ik help graag waar ik kan, pap." Glimlachte Kurt, terwijl hij voor zichzelf ook roerei met spek op een bord schepte. Hij had zijn vader niks verteld over de pesterijen.

Zijn gsm rinkelde en hij glimlachte op het smsje van Mercedes.
"Inderdaad. Gelukkig zie ik jou nu wel weer meer, en ik heb een nieuwe auto gekregen van m'n vader. Zal ik jou anders ophalen? Kunnen we nog car karaoke doen. X Kurt." Stuurde hij terug.
Thank god voor Mercedes, ze was zijn allerbeste vriendin.

#Sam Evans
Sam liep met de twee kleintjes naar beneden waar hun moeder al bezig was met het ontbijt. Hij
begroette gaat en pakte zijn mobiel, hij had er erg zin in om Katja te zien.
"Goedemorgen schoonheid. Net wakker gemaakt door twee kleine aapjes die op m'n bed sprongen. Ik haal je op binnen een halfuurtje. " Stuurde hij naar haar.

Hij was helemaal weg van Katja en kon niet wachten om haar officieel voor te stellen aan zijn ouders, maar die waren zo druk met hun baantjes dat niet altijd handig was. En ze hadden het geld hard nodig.

#Brianna Owens
Brianna ontbeet met een fruitsalade en trok toen even terug naar boven om de rest van haar make up nog te doen. Ze besloot wat vroeger te vertrekken, dan kon ze alvast een sluchie kopen voor die Losers.

Ze gunde zichzelf nog een laatste blik in de spiegel en grijnsde , ze zag er zo goed uit in haar Cheerios uniform. Ze kon niet wachten om Sue tegen de nieuwelingen tekeer te horen gaan. Toen stapte ze naar beneden.
"Ik ben weg." Glimlachte ze naar haar ouders en gaf hen nog een kus voor ze in de auto stapte en naar school reed. Daar liep ze meteen richting cafetaria voor een slushie.

Reacties (2)

  • Watermelon

    Sam en Katja zijn echt schattig samen! I ship.

    2 maanden geleden
  • Watermelon

    Sam en Katja zijn echt schattig samen! I ship.

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen