Katja

Terwijl Katja in alle rust haar broodje oppeuzeld trilt haar telefoon. Terwijl ze nog aan het eten is leest ze het berichtje van Sam. Ze heeft meteen een glimlach van oor tot oor op haar gezicht. Ze legt haar broodje even aan de kant op te antwoorden op zijn bericht.
“Geef die aapjes maar een dikke knuffel van mij. Doe maar rustig aan, ik zie je vanzelf verschijnen.” Stuurt ze terug.
Alvorens gaat ze weer verder met het eten van haar broodje. Dan zet ze nog wat thee. Misschien zou Sam ook een beetje willen dadelijk.

Blaine

De tijd die alleen heeft niet lang mogen duren. Snel genoeg voegt James zich bij Blaine. Hij rolt zijn ogen buiten zijn zicht. Hij mag James niet. Hij is veel te gemeen tegen anderen en heeft een enorm ego. Maar hij moet James maar een beetje te vriend houden voor zijn eigen bestwil.
“Hey Mccain” zegt Blaine met een geforceerde glimlach terug op James. Hij kan net een zucht onderdrukken als hij weer gevraagd wordt naar een meisje. Adam begroet ze later ook en richt ook zijn aandacht op Blaine.
“Nee, ik wacht nog altijd op het juiste... meisje” antwoordt hij. Hij probeert zo zeker mogelijk over te komen. “En jullie? Hebben jullie nog gescoord?”
Blaine slaat ondertussen zijn kluisje dicht terwijl hij wacht op een antwoord van de mannen. Hij begint juist over hunzelf omdat ze daar graag over praten en ze hem niet blijven lastig vallen met lastige vragen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen