James Ian Oliver Mccain

James knikte naar Adam zodra hij zich bij Blaine en hem voegde. Hij kon het al een stuk beter vinden met Adam maar hij was nog niet klaar met Blaine. Hij zag ook dat Adam zich wel leek te amuseren. Natuurlijk probeerde Blaine gelijk het onderwerp naar James en Adam te verplaatsen. Hoewel James er wel van hield om over zichzelf te praten was hij het nu niet van plan. 'Ik scoor altijd wel bij de dames,' grijnsde James. 'maar het gaat nu niet over ons' James raakte afgeleid omdat hij Brianna verderop naar de cafetaria zag lopen. Hij vond haar wel één van de mooiste cheerleaders op school. Maar James had nog wel meerdere lijntjes lopen met andere dames op school, al sloot hij niets uit met haar. 'Wat denk je van Brianna?' Glimlachte James naar Blaine. 'Waarom probeer je haar niet eens mee uit te vragen? Dat kan toch geen kwaad? Je hebt dan tenminste vast wel een goede nacht'
Dan keerde James zich tot Adam. 'Wij zouden er wel raad mee weten, toch?' zei hij tegen Adam. Serieus, als Blaine er niet voor zou gaan dan zou James weleens willen rotzooien met haar. Hij was niet van de vaste relaties.

Mercedes Jones

Ze had haar outfit eindelijk compleet en bekeek zichzelf trots in de spiegel. Ze wist precies wat haar goed stond, gelukkig had ze altijd Kurt als geweldige raadgever om zich heen. Hij was toch wel degene waar ze het altijd het beste mee kon vinden.Mercedes kamde haar haren en zag toen ze klaar was dat Kurt al antwoord had gegeven. Ze begon te glimlachen terwijl ze terug schreef.
'Bofferd! Maar alleen als we een extra rondje maken in je gloednieuwe auto. Ik kijk nu al uit naar car karaoke xx' stuurde ze terug. Ze at nog een appel en wachtte geduldig totdat Kurt haar kwam oppikken om zo naar school te vertrekken.

Brittany Pierce

Ze glimlachte verliefd naar haar vriendin in de deuropening en drukte nogmaals een kus op haar lippen. Ze kon daar geen genoeg van krijgen. 'Ik heb zin in school!' glimlachte ze terwijl ze vrolijk naar de auto van Santana huppelde. 'Eindelijk kunnen we al onze vrienden weer zien. En we kunnen weer lekker cheerleaden en zingen en dansen in de Glee club' Voor haar was de middelbare school een soort sprookjeswereld. Maar dat was het lang niet voor iedereen.
Ze ging op de bijrijdersstoel zitten en wachtte totdat Santana ze naar school reed.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen