Adam

Het valt Adam wel op dat James veel meer interesse toont in Blaine dan normaal. Maar hij gaat er geen opmerking over maken want hij weet hoe kribbig James soms kan zijn. Daarom gaat hij er eerder toch in mee dan dat hij James ooit zou ontmoedigen. Hij probeert Blaine over te halen om Brianna aan te spreken. Dat was zeker een mooie dame waar alle mannen wel geïnteresseerd in zouden zijn.
''Absoluut'' Antwoordt Adam een tikje onverschillig. ''Zij is perfect om je maagdelijkheid aan te verliezen'' Dat laatste zei adam een beetje om te klooien met hem. ''Als je zo bescheiden blijft tegenover de meisjes gebeurt dat nooit namelijk. Ik neem aan dat je wel een meisje wilt of niet?'' Dat het voor Adam niet per sé een meisje hoeft te zijn heeft hij nooit eerder verteld aan anderen. Dat is een groot geheim.

Santana

Santana glimlacht meteen als Brittany zo enthousiast is over school. Zij is dan waarschijnlijk de enigste die er zo over denkt. Eerder dan zijzelf is Brittany al in de auto gestapt. Santana neemt plaats achter het stuur en geeft haar vriendin nog een kus. ''Fijn dat je er zo naar uitkijkt, schat'' glimlacht ze lief voor ze begint te rijden naar school. Daar zoekt ze een goede parkeerplek.
''Gaan we nog wat koffie scoren in de cafetaria?'' Stelde Santana voor zodra ze stonden.

Noah ''Puck''

Puck opent met een zucht zijn ogen, hij is wakker geworden door zijn jongere zusje die op zijn deur zit te bonken. ''Noah, mam wordt weer eens niet wakker!'' gilt ze vanachter de deur. ''En ze zou me naar school brengen''
Hij zucht chagrijnig voor hij de dekens van zich af slaat. ''Ga m'n sleutels maar halen'' Roept hij terug naar haar. Hun moeder was weer aan de drank gegaan en keek niet om naar ze.
Hij kleedt zich aan en loopt zijn moeders kamer in waar ze inderdaad in slaap ligt en de geur van wodka hem tegemoet komt. Hij zou vandaag wel weer te laat komen omdat hij eerst zijn zusje moet afzetten. En natuurlijk is hij veel te laat wakker.
''We gaan'' mompelt hij tegen zijn zusje en laat hun moeder maar liggen. Ze hebben toch niets aan haar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen