Foto bij 26 - I don't need to fit in

De grijns op Georg's gezicht verraad dat hij het in ieder geval een fantastisch idee vindt, maar zelf begin je er nu toch een beetje aan te twijfelen.
"Je kan nog terug," mompelt Tom je toe, voordat hij op staat om Gustav en Georg te groeten. Je snuift, daar ben je veel te trots voor. Je tovert een brede glimlach te voorschijn en staat ook op om de jongens te begroeten.
"Hey guys!"
"Hey Bill," grijnst Georg. "Ready for the big day?"
"Born ready."
Gustav schudt lachend zijn hoofd, voordat hij je ook een knuffel geeft. "You're not actually going to do this, are you?"
"Why not?" Je haalt onverschillig je schouders op. "Seems fun."
"All of this for a promotion shoot," zucht je broer, terwijl hij een tikkeltje afkeurend zijn hoofd schudt.
"At least I'm willing to do whatever it takes for the band," protesteer je. Gustav en Georg schieten in de lach, als ze het verontwaardigde gezicht van Tom zien.
"You're only dying your hair," herinnert hij je. "You're not doing whatever it takes."
"Then why is everybody making such a big deal of it?"
"Because... You know what," Hij laat een sneaky grijns zien. "Let's just do this."
Je hebt aan Gustav gevraagd of hij de verf voor je op kon halen in Berlijn, voordat ze hierheen vlogen. Hij haalt het potje uit een tasje en Georg begint te gniffelen. "I can't wait to see how this turns out."

[Maud P.O.V.]
Het is al tegen half zeven, als je eindelijk een berichtje van Bill krijgt, waarin hij je laat weten dat de band onderweg is om jullie op te halen. Hij stelt voor om in de stad te eten, aangezien het al laat is. Je laat je scherm aan Heidi zien, zodat ze kan zien wat hij gestuurd heeft.
"Took them long enough," zucht ze. "But, yeah, let's have dinner in the city. I am getting kinda hungry and by the time we'd finally be home..."
"I know right?" Je tikt snel een berichtje terug, waarin je laat weten op welk terras jullie zitten en dat het jullie een goed idee lijkt om in de stad te eten. Als de serveerster langs komt om te vragen of jullie nog wat willen drinken, besluit je voor een cola te gaan. De afgelopen uren hebben jullie heerlijk zitten wijnen, maar je voelt dat het een beter idee is om op de frisdrank over te gaan. Heidi lijkt dezelfde gedachte te hebben, want zij bestelt een ice tea.
"So, what do you think the guys have been up to?" vraag je haar, als de serveerster wegloopt om jullie drankjes te halen.
"Hm, no idea. They were acting a bit strange this morning, weren't they."
Je grinnikt. "That's an understatement."
"I'm sure it's just boys being boys, though. Or maybe Bill was planning something special for you. Got any anniversaries or something like that coming up?"
Je denkt even na en schudt dan langzaam 'nee'. "We only started dating in July, so not really. Maybe it was just some weird tour shit."
"Probably."
De serveerster komt terug met de drankjes en zet ze voor jullie op tafel. Ze blijft heel even hangen, maar inmiddels heb je door dat je daar beter niet op kan reageren. Uiteindelijk loopt ze weer weg en je kan vanuit je ooghoeken zien dat ze met een collega staat te smoezen. Heidi lijkt er niet eens echt aandacht meer aan te schenken en je besluit dat dat misschien ook wel beter is. In het begin dacht je dat mensen vooral zo reageerden, als je met Heidi, Bill of Tom op stap was, omdat zij herkend werden, maar inmiddels begin je door te krijgen dat ook jij tegenwoordig niet zomaar over straat kan gaan, zonder herkend te worden. Vanaf dat moment, vind je het een stuk minder grappig en eigenlijk alleen maar vervelend, als mensen aan je tafel blijven hangen, je na staren of zelfs foto's van je proberen te maken. Je zucht diep als je terugdenkt aan het gesprek met de tweeling, over de bodyguard die ze voor je willen regelen als ze op toer gaan. Misschien hebben ze ook wel gelijk, bedenk je, terwijl je afwezig je rietje in je glas beweegt.
"Well, cheers to boys and their stupid behaviour," grinnikt Heidi en ze heft haar glas. Je tikt je glas glimlachend tegen dat van haar en neemt een flinke slok. Dan zie je Tom en Georg aan komen lopen, gevolgd door Gustav en-
"Oh my god," stamelt Heidi naast je, terwijl bij jou de cola uit je neus komt zetten van het lachen.
"Oh my god, Bill! What have you done?!"

Reacties (2)

 • gothicpop

  XD
  Ik had iets heeeel anders verwacht

  2 maanden geleden
  • MaudMurder

   Wat had je verwacht dan?🙃

   2 maanden geleden
  • gothicpop

   Een verrassings date ofzo 😅

   2 maanden geleden
 • Luckey

  Hahahaha
  Heeft die roze haren?!

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen