"Oké, ik heb even gecheckt, maar ik heb dus weer geld. Dat betekend dat we niet naar jou soort winkels gaan Harry", ik trek Harry weg bij de standaard winkels en sleep hem mee de andere kant op. "Dat jij geld heb, betekend niet dat ik dat automatisch ook heb". Ik sta stil, waardoor Harry tegen mij op botst. "Je hebt toegestemd Harry, je hebt toegestemd deel te nemen aan de wereld van mijn ouders, net zo als dat zei toegestemd hebben jou te accepteren. Dat betekend dat iedereen compromissen moet maken, dus jij bad boy, krijgt een perfect passend overhemd met een pantalon".
Ik kijk de jongen voor mij aan, zijn eerst nog zelfverzekerde houding ebt langzaam weg. "Ik zit onder de plak... Ik heb niks meer te vertellen... wat is er nog over van mij?" Ik schuif mijn kleine hand in zijn grote hand, terwijl ik hem aan kijk. "Jij hebt alle controle in de slaapkamer nog", hierdoor ontstaat er een gevaarlijke aantrekkelijke grijns op Harry zijn gezicht en trekt mij naar hem toe. "Dat is waar, dan ben jij geheel aan mij overgeleverd". Zij arm krult om mijn rug en drukt zijn lippen op de mijne, hij laat mij uiteindelijk naar adem snakkend los. "Oké, nu dat ook geregeld is, kleed mij maar aan dan". Ik kijk triomfelijk naar hem op en trek hem mee naar St Andrew's Street, waar zich mooie winkels bevinden, die mijn ouders zeker goed zouden keuren.

We stappen een winkel in, de winkel heeft sfeer lichten, hangt niet overvol en er is bijna niemand. Het moment dat we binnen lopen komt er een meneer naar ons toe, die ons even van onder tot boven aan kijkt. We zien er niet bepaald uit, alsof wij hier horen. Zelfs ik ben gekleed in een spijkerbroek met een gebreid topje erboven, niet bepaald style vol, zoals het hoort.
"Kan ik jullie helpen?" Ik hoor de argwaan en spot in zijn stem, Harry zijn grip om mijn middel verstijft, ik ben niet de enige die het hoort.

Oké Kathy, je bent een Evans, je moeder heeft je geleerd hoe je zulke mensen moet aanpakken. Neus omhoog, schouders naar achter en praat... zelf verzekerd, arrogant en laat zien dat je geld hebt.

"Jij kunt ons zeker helpen, voor mijn vriend wil ik een perfect op maat, wit, overhemd. Stijlvol maar sexy, we willen zijn lichaam niet verbergen in een hoop stof. Ik wil een pantalon, zwart, die los op zijn heupen ligt. Hij is geen oude man, ik wil zijn lichaamsbouw zien. Meet hem op, zodat jij daar geen fouten in kan maken, wij hebben een hekel aan fouten.
Ook een riem en schoenen, die er een mooi geheel van maken.

Duidelijk?"

Ik voel hoe Harry naar mij staart, terwijl de man hevig knikt en meteen aan de slag gaat, Harry met zich mee nemend. Ik blaas zenuwachtig mijn adem uit en zie Harry nog even om kijken, mij verbaasd aankijkend.
Mijn bezeten handen veeg ik af aan mijn broek en ga dankbaar op een luie stoel in de winkel zitten, waar mij koffie word aangeboden wat ik hebberig aanneem. Als ik mijn koffie op heb, komt niet veel later aanzetten. Mijn maag maakt een salto, hij ziet er uit als een filmster, als een model, hij is zo ontzettend knap.
Ik moet mijn rol vast houden en sta op, loop om Harry heen, bekijk de lengtes, schouders en billen, zoals ik mijn moeder vaak heb zien doen, bij mijn vader.
Dan knik ik, het bijzondere van de situatie is dat de 2 heren precies snappen wat mijn knikje betekend en gaan terug. Harry komt in zijn eigen kleding terug en loopt op mij af, ik ga staan uit de stoel waar ik weer in was gaan zitten. Zijn lange vingers sluiten zich om mijn kin en hij pakt deze zo vast, dat ik mij niet kan los trekken. "Wat had dit te betekenen?" Zijn ogen kijken met een nieuwsgierige blik naar mij, terwijl ik uitleg geef. "Hij nam ons niet serieus, mijn moeder heeft mij altijd duidelijk laten zien, hoe je zorgt dat zulke mensen, meteen voor je op hun knieën vallen".
"Ik was overdonderd door je lef, mijn complimenten Kitty".
We lopen samen naar de toonbank, waar Harry zijn spullen zorgvuldig worden in gepakt. "De riem en schoenen wil ik in aparte tassen", zeg ik voor de man de spullen in 1 tas kan doen. Ik zie de ergenis op zijn gezicht ontstaan, "de riem en schoenen kreuken de kleding, dat willen wij niet. Ook wil ik niet dat de kans ook maar bestaat dat de riem en schoenen zich kunnen beschadigen, dus nogmaals, in aparte tassen". Ik hoor Harry naast mij kuchen en hij draait zich even om, ik weet wel beter, hij moet zijn lach binnen houden.
Als ik alles heb, zoals mijn moeder dat had gedaan, hou ik mijn creditcard omhoog. "Alsjeblieft".

"Jij bent zo veranderd he, klein monster dat jij bent geworden". Lacht Harry, als we eenmaal uit zicht van de winkel zijn en wij beide weer durven te ontspannen. "Fuck hey, die man was ruim 40 jaar ouder en je had hem geheel in je macht".
Harry pakt mijn hand en trekt mij vervolgens mee een ijssalon in, hij zet mij neer aan een tafeltje en belooft zo terug te zijn. Ik zie hem naar de toonbank gaan en zie hem verschillende dingen aanwijzen, terwijl het meisje dat hem helpt, totaal betoverd door hem is. Ik kan het haar niet kwalijk nemen, dat is zijn macht, 1 blik en iemand is om.
Harry komt terug met in zijn handen 2 bakjes met ijs, naja bakjes.... "Oké, het zijn bijna alle smaken. Maar ik kon niet zo goed kiezen, dus alsjeblieft. Geen hoorntje, want ik kan mij heugen, dat je verteld hebt, dat je daar niet van houd. Klopt dat?" Dankbaar neem ik de lepel aan die hij aan mij geeft en ik steek hem in het eerste bolletje, "dat is cookie, eronder bevinden zich, vanille, tiramisu, chocolade, Kinder Bueno en brownie". Ik kreun bij elke nieuwe smaak, maar ik heb al snel mijn lievelings, "deze is echt het best, hier, proef de Bueno eens". Harry zijn lippen gaan om het lepeltje wat ik naar hem uitsteekt, hij geniet van het moment, dat is te zien. Dus vanaf dan voer ik hem steeds vaker, de verschillende smaken ijs. Uiteindelijk smak ik met mijn lippen, "hij is nu echt leeg. Het was heerlijk, dankjewel". Ik buig voorover en kus Harry, ik geniet van de ijzige en plakkende kus. Als ik mij terug trek, lik ik expres mijn lippen af, "jammie!"

"Dus, gaan we nu voor een jurk voor jou kijken?" We staan op en lopen de ijssalon uit, we lopen rond, tot dat ik een winkel gevonden heb. Er hangen prachtige jurken voor de etalage, ik sta er even naar te kijken. "Deze, dit is hem". Verbaast laat ik mij de winkel in trekken en Harry sleurt mij mee, de verkoopster negerend. Hij wijst naar een gebloemde jurk, de jurk is overladen met kleine gekleurde bloemetjes. Rood, geel en oranje. De jurk is een omslag model en laag uitgesneden, zo als Harry al zei, dit is hem.
"Voor mijn meisje zou ik graag deze jurk willen". Ik glimlach als Harry de leiding neemt en de rollen omdraait, maar in tegenstelling tot mij, ik wachten netjes op Harry, loopt hij mee naar de pashokjes. Daar snauwt hij dat we wat privacy willen en de verkoopster vertrekt, met rode wangen.
Als ik mijzelf uitgekleed heb, hoor ik het gordijn openen en Harry stapt naar binnen. "Wat een geluk dat deze hokjes zo ruim zijn", ik glimlach als ik de jurk aantrek. "Hij is perfect, echt perfect". Ik sla mijn armen blij om Harry zijn nek, als ik mij terug trek en mijzelf in de spiegel bekijk zie ik Harry in de spiegel dichterbij komen. Kippenvel verschijnt om mijn huid als hij mijn haar aan de kant schuift en zijn lippen in mijn nek drukt, ik hap naar adem en wil weg duiken als hij aan mijn huid knabbelt. Maar meteen zit ik gevangen in zijn armen, Harry draait mij om en duwt mij tegen de spiegel aan. "Ssst", hij legt zijn vinger op mijn lippen als ik wil protesteren. Dan glijd zijn vinger van mijn lippen over mijn nek, zo tussen mijn borsten. Zijn ander hand trekt de knoop in mijn zij los, waardoor de jurk open valt. Grijzend kijkt hij naar mij, terwijl zijn hand mijn borst pakt en hierin knijpt. Dit moment duurt niet lang, voor ik hem tegen kan houden zakt hij door zijn knieën. Hij haakt zijn vingers onder mijn slip en trekt deze naar beneden en trekt hem uit, duwt mijn benen uit elkaar en kijkt mij nog even aan, voordat hij zijn tong over mijn clit laat gaan.

Reacties (1)

  • Sunnyrainbow

    Haha ik vroeg me al af waar in het hoofdstuk Harry tegendraads werd

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen