Katja

Ze is net klaar met haar ontbijt en alles op te ruimen wanneer de deurbel ringt. Ze springt vrolijk op, want ze weet wie er dan eindelijk is.
Ze loopt zo gauw als ze kan naar de deur om het te openen. Wanneer ze in haar vriendje’s groenblauwe ogen kijkt drukt ze gelijk een kus op zijn zachte lippen. Ze kan het simpelweg niet weerstaan.
“Is het erg dat ik je gemist hebt? Het liefst zou ik ieder moment van de dag bij je blijven” glimlacht ze vrolijk. Ze is smoorverliefd op Sam en reuzeblij dat ze zo een geweldige jongeman aan de haak geslagen heeft.
Ze is echt een bofkont met hem. “Mijn ouders zijn trouwens niet thuis. Wil je nog snel een kopje thee drinken voor we vertrekken?” Vraagt ze hem terwijl ze haar slanke hand op zijn gespierde bovenarm legt.
Ze vindt het onbeleefd om hem niets aan te bieden terwijl hij zo attent is om haar op te halen.

Blaine

De jongens doen hun best om hem te koppelen aan Brianna. Ze lijken het maar vreemd te vinden dat Blaine nog nooit eerder achter de meisjes is aangegaan. Maar natuurlijk weten ze niet dat hij voor het andere team speelt en dus helemaal niet geïnteresseerd is in meiden.
Blaine begint helemaal te blozen wanneer Adam begint over zijn maagdelijkheid kwijtraken met haar. Hij zou dat niet kunnen omdat hij nooit opgewonden zou kunnen worden door een vrouw.
Alsof ze het hoorde, komt Brianna ze even later vergezellen. De kleur op Blaine’s wangen is nog steeds niet helemaal weggetrokken. Zijn ogen glijden naar de slushie in haar handen, die ze vast over de Gleeks wil gooien. Hij begrijpt nooit waarom ze dat doen maar hij doet ook nooit echt iets om het te stoppen, wat hij wel zou willen. Brianna spreekt hem nog aan ook.. Blaine voelt zich erg onder druk gezet door James en Adam. Zouden ze vermoedens krijgen dat hij gay is als hij niet met haar zou flirten? Dat moet hij niet hebben, hij weet hoe ze praten over gays. Erger nog, hij weet hoe erg het pesten dan zou worden.
“Dankje,” glimlacht Blaine een klein beetje nerveus. “ik ben Blaine en ik zit in de vechtclub, ik worstel en ik boks,” knoopt hij een gesprek met haar aan zodat de jongens denken dat hij het echt probeert. “en jij? Doe jij nog iets buiten het cheerleaden om?” Hij bedenkt zich dat hij eigenlijk ook iets flirterigs over haar zou moeten zeggen om het af te maken.
“Enneh.. Jij ziet er trouwens ook niet verkeerd uit..”

Reacties (1)

  • Everglow

    HAHAHAHAH ARME BLAINE

    & ik hou van Katja en Sam

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen