James Ian Oliver Mccain

James had niet anders verwacht dan dat Adam het vuurtje een beetje begon op te stoken. Blaine kon er overduidelijk niet tegen. Waarschijnlijk was hij nog niet op dat niveau. Maar James hield er nou eenmaal van om anderen een harde tijd te geven. En Blaine was niet echt een vriend van hem, maar ook geen vijand. Hun relatie was vrij neutraal, dus James had wel wat speelruimte met hem. Als geroepen voegde Brianna zich bij het groepje met een slushie die in haar handen pronkte. Daardoor ontstond er een gemene grijns op zijn gezicht, want ze bracht hem zeker op een plan. Ondertussen begon ze een gesprekje met Blaine waar hij ongemakkelijk op in ging. James keek even verbaasd toen hij zelfs flirtte met haar. Misschien was Blaine wel niet zo onschuldig als hij dacht bij de meisjes en was hij een stille veroveraar. Het zou zomaar kunnen.
‘Zullen wij ook maar eens een slushie halen voor de losers?’ Stelde James aan Adam voor. Dat vond hij vast ook een goed idee. ‘Dan kunnen we deze twee even wat ruimte geven. Misschien is het je geluksdag vandaag, Anderson’ grijnsde hij. Maar buiten het zicht van Blaine gaf hij Brianna wel een knipoog. Ookal zou Blaine een oogje op haar krijgen, het zou hem niet tegenhouden om te blijven flirten met haar. Brianna was een catch en het zou zonde zijn als maar één jongen daar van zou mogen genieten. James liet Blaine en Brianna daarna ook werkelijk alleen en wenkte Adam dat hij mee moest lopen.

Mercedes Jones

Mercedes bracht nog een klein beetje make up op toen haar telefoon weer trilde. Ze grijnsde breed om zijn eerste bericht. Want oh, wat was het toch weer fijn om te kunnen bijkletsen met Kurt. Hij leek soms echt de enige te zijn die haar echt compleet begreep. Hij betekende heel veel voor haar en ze was ervan overtuigd dat Kurt en zij vrienden zouden blijven voor het leven. Er volgde al snel een tweede bericht van hem die haar iets meer liet fronsen. Want ja - ze zag ook ontzettend op tegen school. Het enige goede was Glee club en Kurt en de rest van hun vrienden. Ze hadden niet de meest geweldige tijd op school. Toch wilde ze Kurt iets beter laten voelen en besloot ze om haar slechte gevoelens niet te delen met hem. ‘Je bent niet alleen, lieverd. Ik sta naast je. Altijd. Samen zijn we sterk. ❤️💪🏼‘ stuurde ze terug. Ze wist hoe zwaar Kurt het had op school en ze deed er alles aan om hem te helpen.

Brittany Pierce

Santana en zij kwamen aan op school en op het voorstel van Santana knikte ze enthousiast. Ze lustte wel een cappuccino en misschien nam ze ook zo’n heerlijke chocolade koek erbij. Ze dacht erover na terwijl ze samen met Santana door de gang liep. Ze begroetten een paar meiden uit hun team en liepen langs Brianna en een jongen uit het vechtteam. ‘Zo te zien heeft Bri een nieuw vriendje’ fluisterde Brittany opgewekt in Santana’s oor. Daarna kwamen ze aan in de cafetaria en zagen ze twee jocks slushies halen. Zelfs Brittany begreep dat het nog veel te vroeg was voor deze koude zoetigheid. Ze snapte het slushie geweld niet en ze hoopte maar dat haar vrienden ongedeerd bleven. ‘Ik wil niet dat ze onze vrienden slushen’ zei Brittany zacht met een pruillip tegen haar vriendin. Ze hield de jongens nauwlettend in de gaten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen