Rachel Berry

Vol energie was Rachel haar bed uitgekomen vanochtend. De zomervakantie was behoorlijk heftig geweest voor haar. Een veranderde thuissituatie had haar een hoop nieuwe inzichten gegeven. Ze had het haar vrienden, althans ze noemde ze graag vrienden, nog niet verteld over wat er afspeelde binnen de muren van de Berry's. Meerdere gesprekken met een coach hadden haar behoorlijk veranderd. Ze was meer opgegroeid en niet langer draaide alles om haar. Rachel trok een vrolijk zomerjurkje aan en liet haar haren los. Het was onwijs lekker weer en ze trok slippers aan en pakte haar tas met spullen. Één van de weinige echte vrienden Kurt en Mercedes wilde ze graag weer zien, daar kon ze niet op wachten. Haar vakantie was niet persé de leukste maar wel de leerzaamste geweest.

Rachel wandelt naar het schoolgebouw en gaat naar haar vaste lockertje en pakt spullen die ze nodig heeft en zet andere spullen terug en kijkt even rond en besloot Kurt een berichtje te sturen. 'Hey daar, ben jij al op school? x R' appte ze hem

Novan Dwight


Novan sloeg een diepe zucht toen hij liefdevol wakker gemaakt was door zijn moeder. Vandaag was de eerste schooldag op zijn nieuwe school. Hij zag er als een berg tegen op. Hij had tips gehad om proberen niet op te vallen, maar als je bijna twee meter bent is dat een zeer lastige taak. Hij had veel getraind deze zomer, hij hoopte om misschien wel een plaatsje te kunnen verdienen in één van de vele sportteams. Novan gaf het niet graag toe maar ergens leek de Glee club hem ook wel aantrekkelijk, echter had hij gehoord dat dat dé losers waren dus die viel dan maar af. Zijn muziek kon hij ook wel onderhouden met zijn gitaar, piano en douche concerten.

Hij knuffelde zijn moeder even die hem veel succes wenste en liep dan naar het schoolgebouw. Zoekend naar de ingang keek hij rond en hoopte vooral dat hij niet opviel en liep naar binnen. HIj zag een receptie en een kantine en besloot naar de receptie te gaan. Daar hielp een aardige oude vrouw hem met een rooster en sleutels voor een kluisje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen