Vroeger zou ik hem hebben weg geduwd, gesmeekt op te houden, ik zou gezegd hebben dat dit niet kan en we iets strafbaars deden. Nu duw ik mijn lichaam tegen de muur van het pashokje, mijn gezicht kijkt naar boven en mijn mond hangt open. Terwijl mijn handen in zijn haren klauwen en ik mijn benen voel trillen van genot.
Ik voel hoe zijn tong nu tergend langzaam beweegt, hierop duw ik automatisch mijn lichaam dichter naar hem toe, in stilte smekend voor meer.
"Kitty", mijn blik vliegt naar beneden, waar ik Harry aankijk. Zijn lippen zijn gezwollen, roze en nat. Door mij zit zijn haar woest en wild, wat hem een heerlijke wilde blik geeft. "Wat is er Kitty? Moet ik maar ophouden?" Terwijl hij dat zegt, voel ik hoe zijn duim de rol van zijn tong over neem en ik piep. "Antwoord mij, Katherina".

God, de manier hoe mijn naam over zijn lippen rolt.... rauw, langzaam, hees en vooral ontzettend geil.

"Nee, alsjeblieft, niet stoppen, niet nu". Als ik dit gezegd heb gaat hij staan, mijn ogen worden even groot als hij nongelant zijn broek laat zakken en onthuld hoe ontzettend hard hij is.
Uit zijn portemonnee vist hij een condoom, natuurlijk is hij de type jongen die dat bij zich draagt. Maar ik verbaas mij meer om het feit, dat hij überhaupt een condoom wilt gebruiken, dat hebben we nooit gedaan. "Zeg sinds wanneer ben jij zo voorzichtig Styles?"
Een glimlach speelt om zijn lippen, terwijl hij even opkijkt, als hij de condoom afrolt om zijn penis. "Je hebt die achterlijk dure jurk nog niet betaald, die willen wij niet besmeren, is het?"
Mijn wangen kleuren rood, terwijl hij mij terug sleept naar het hier en nu. Maar lang laat hij dat niet gebeuren, zijn handen vinden mijn billen, zijn lippen duwen op de mijne en ik weet precies wat ik moet doen. Als zoenend spring ik omhoog, terwijl hij mij zonder moeite omhoog tilt. Mijn benen klemmen zich om zijn midden, hij duwt mij voor de stevigheid tegen de muur. Dan laat hij 1 hand los en duwt zichzelf bij mij naar binnen, een kreet ontsnapt mij en ik kijk betrapt naar hem. Maar Harry heeft het ontzettend naar zijn zin, knijpt in mijn kont en begint te bewegen. Zijn bewegingen zijn eerst rustig, maar daar blijft als snel niks meer van over en hij stoot hard bij mij naar binnen. Hopeloos probeer ik stil te blijven, maar af en toe laat ik een kreet gaan.
Ik schrik als ik de stem van de verkoopster hoor, Harry legt zijn hand over mijn mond en kijkt mij uitdagend aan. "De jurk lijkt goed te zijn, we zijn nog in overleg of het wel de jurk is voor de gelegenheid". De verkoopster zegt dat ze het begrijpt, terwijl zij praat, stoot Harry weer in mij.
Als ze weg is, laat hij zijn hand zakken en versnelt meteen zijn tempo. Mijn armen klemmen zich stevig om zijn nek, terwijl zijn bewegingen slordiger worden en zweet druppels op zijn voorhoofd verschijnen. Niet veel later gromt hij en ik voel dat hij komt, hij duwt zijn gezicht tussen mijn borsten om zijn kreet te smoren. Hijgend laat hij mij zakken en leunt tegen me aan, langzaam hoor ik zijn ademhaling rustig worden en zodra dat gebeurd zakt hij weer op zijn knieën.
Gehoorzaam open ik mijn benen weer voor hem en hij laat ook mij tot mijn hoogte punt komen, wat niet lang duurt, want alles is zo ontzettend gevoelig. Trillend en piepend kom ik en ik duw Harry zijn hoofd weg, als hij nog een paar keer over mijn te gevoelige huid gaat.
Ik laat me naast Harry op de grond zakken en sluit even mijn ogen, "we moeten gaan. Anders denkt ze straks nog dat we hele andere dingen aan het doen zijn hier," met een knipoog gaat hij staan en trekt mij mee omhoog. Ik zie hoe hij de condoom in een hoekje smijt en zich aankleed. Snel volg ik zijn voorbeeld en kleed mijzelf, weer in mijn eigen kleding.

"Oké nu snel de winkel uit, jou gezicht verraad alles". Ik sla Harry tegen zijn arm, terwijl hij het pashokje uitloopt. Maar we doen precies wat hij gezegd heeft en ik vlucht uiteindelijk de winkel uit en zorg dat we ver weg zijn, zodat de vrouw ons niet kwaad achterna zou komen. "Je weet toch, dat ze dat niet zou doen? 1 blik van mij en ze kroop in een hoekje, die vrouw is een angsthaas, let it be, kitty".
Tevreden keren wij uiteindelijk terug naar huis en kleden ons daar om, vlak voor we weg gaan. Als we de kamer uit komen klapt Anna in haar handen, "jullie zien er echt uit als een stel uit hollywood ofzo, wauw!" Ik lach en kijk schuin omhoog naar Harry, die met zijn handen in zijn zakken naar Anna zijn hoofd schud. "Handen uit je zakken en rechtop, onthoud, vanaf nu, in deze kleding. Dus geen handen in je zakken, geen gebogen rug. Straal macht uit Harry, dat moet voor jou geen probleem zijn".
Ik krijg een zet en lachend laat ik mij aan de kant duwen, door een mopperende Harry. "Oké rij ik?"
"Nee, Sam haalt ons zo op. Hij zal hier precies om half zes zijn, want om 7 uur staat het eten klaar. Daarvoor word er gedronken, voor gekletst. De meid zegt om 7 uur precies dat het eten klaar staat en dan gaan wij eten, na het eten volgt er koffie of drank".
Harry trekt aan zijn onderlip, wrijft in zijn gezicht en knijpt met zijn vingers in de brug van zijn neus. "Jullie wereld is zo anders, zo ontzettend anders. Zo gecontroleerd, prefect uitgestippeld, hoe kun je zo leven?"
Eren triest gevoel over valt mij, want voor dat ik Harry had leren kennen, was de wereld voor mij heel anders. Zoals hij zegt, alles was uitgedacht, mijn toekomst, mijn plannen, mijn manier van kleden , mijn kapsel en zelfs mijn vrienden. Alles was goedkeur door mijn ouders, zodat alles perfect was.
"Je weet niet anders, pas als je eruit durft te stappen zie je hoe fucked die wereld is. Dus schatje, je hoeft niet onder de littekens te zitten om fucked up te zijn". Een vinger strijkt over mijn wang, Harry komt bij me staan en kust mij voorzichtig. "Die wereld mag dat zijn, maar onthoud Kitty, jij bent alles behalve fucked up".

Ons moment word verstoord door Sam die aan de deur klopt, we wensen Anna en Jess een fijne avond en Harry zwaait de deur open.
Sam recht meteen zijn rug en knikt beleeft. "Meneer, mevrouw, de auto staat klaar". We lopen achter Sam aan, de zwarte auto staat dichtbij geparkeerd en ziet er perfect glimmend uit.
Sam houd de deur open, zodat wij kunnen instappen, maar Harry aarzelt. "Wat is er?" Mijn ogen vinden de zijne en hij haalt zijn vingers een paar keer door zijn, nog steeds, kortere krullen. "Het is raar, dat is alles".

Dan schuiven wij samen de auto in, die snel hierna aanstalte maakt naar het buiten huis van mijn ouders, waar ons een diner staat te wachten.
Een diner die hopelijk goed, vredig en gezellig verloopt.
Als ik naast mij kijk, naar Harry, keurig aangekleed, weet ik dat dit een moeilijke avond voor hem gaat worden.

"Als er iets is of jij je onprettig voelt, zeg het he". Zijn grote hand geeft een kneepje in mijn knie, "Ik kan mij nooit onprettig voelen met jou aan mijn zijde Kitty".

Reacties (3)

 • AmorAmor

  O zo spannend nu dit!

  2 maanden geleden
 • LeLouisx3

  Spannend. Behave yourself Harry

  2 maanden geleden
 • Sunnyrainbow

  Ik ben zo benieuwd hoe dat gaat!!

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen