Santana Lopez

Koffie is het enige waar Santana nog aan kan denken als ze de kantine binnen stapt. Ze merkt de jocks bij de slushee apparaten niet eens meteen op. Ze bestelt twee cappuccino en Ik wil niet dat ze onze vrienden slushen. ‘Ik wil niet dat ze onze vrienden slushen’ hoort ze Brittany zeggen.
Santana kijkt de richting van de jongens uit met een strakke blik. “Geen zorgen, Britt,” antwoordt ze. “Als ze een van onze vrienden kwaad doen dan ga ik ze weleens iets waten zien wat ik geleerd heb op Lima heights”
Ze zegt het hard genoeg voor de jongens om het te horen. Ze kijkt ze nog dreigend aan voordat ze Brittany meeneemt naar de gang. Ze zien Rachel verderop lopen. Juist van alle mensen die ze tegen zou kunnen komen is zij het wel. Ze rolt haar ogen maar loopt er toch even langs om hoi te zeggen voor Brittany.

Noah Puckerman

Nadat hij zijn zusje heeft afgezet rijd hij door naar school. Hij is verbaast als hij ziet dat hij nog gewoon op tijd is. Maar omdat hij niet echt zin heeft sloft hij op een langzaam tempo naar binnen.
Hij heeft geen zin om met anderen te praten zo vroeg in de ochtend. Het liefst zou hij gewoon terug zijn bed inkruipen.

Adam

Op de voet volgt Adam James om Brianna en Blaine een beetje privacy te geven. Hij is wel benieuwd wat dat gaat worden. En hij heeft natuurlijk ook zin on de losers weer een slushee douche te bezorgen.
In de cafetaria vullen ze hin XXL bekers. Hij negeert de twee cheerleaders die binnen komen. Alsof ze hun iets kunnen maken? Ze zijn ook heel snel weer weg.
“Hopelijk komen die losers snel”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen