Foto bij Chapter Three

.Ik wist niet juist wat ik verwacht had toen David zei dat we afgesproken hadden met een contactpersoon. Een of andere pooier in een smaakloos kostuum op een louche locatie? Beschermd door hersenloze spierbundels en een vettig lachje? Wat ik ook verwacht had, het was absoluut niet dit. In de privéruimte van het dure sterrenrestaurant waar er gereserveerd was is het , op de zachte pianomuziek die uit de speakers komt na, stil. Ook de man die zich zonet had voorgesteld als Steve Price leek allesbehalve op het stereotype beeld dat ik in mijn hoofd had van een pooier. In de eerste plaats was hij nog heel jong, zeker niet ouder dan mij. Zijn zwarte haar, bril, kort getrimd baardje, smalle postuur en moderne kleren gaven hem een iets serieuzere hipsterlook. Hij zag eruit alsof hij als jonge schoolverlater aan zijn carrière zou beginnen in een of ander alternatief kantoortje waar het vol stond met planten en het super belangrijk is dat alle collega’s zich op en top gewaardeerd voelden. Enkel zijn gladde, gepolijste glimlach verraadde dat er meer achter deze façade zat dan het oog liet uitschijnen.
‘Aangenaam kennis te maken met jullie. Zullen we iets te eten bestellen, of gaat u liever meteen over op zaken?’ Steve liet zich vlot op de lege stoel tegenover me vallen en deed teken naar de serveerster om iets te drinken te brengen.
‘Ik heb geen honger.’ Zei ik meteen. No way dat ik serieus iets ging eten met een pooier. Het was al erg genoeg dat we hier zaten om een van zijn hoeren uit te kiezen. Waarom had ik hier ook alweer mee ingestemd?
Steve knikte instemmend. ‘Straight to business it is, then. Dat jullie bij mij terecht gekomen zijn verteld me dat dit een uiterst gevoelige situatie is. En dat een van mijn andere cliënten jullie vertrouwd, anders had hij jullie niet over mij verteld. De service die wij aanbieden is heel simpel. Betaling gebeurd altijd cash en bij elke afspraak zodat er online geen sporen van terug te vinden zijn. Ikzelf en mijn meisjes verbinden ons ertoe om jouw identiteit geheim te houden en ervoor te zorgen dat de aard van jullie verstandhouding niet uitkomt. Omgekeerd verbinden jullie je ertoe om de identiteit en het beroep van mijn meisjes geheim te houden. Deze vrouwen hebben een leven buiten hun job, vrienden en familie die niet weten wat ze doen en dat willen ze ook graag zo houden. Dit alles wordt contractueel vastgelegd. Als een van beide partijen toch over de schreef gaat staan hier hoge kosten tegenover. En uiteraard kan je in het contract ook enkele bepalingen terugvinden betreffende de veiligheid van uzelf en mijn meisjes, maar dat laat ik u zelf wel eens nalezen. Nu, laten we dan maar overgaan op het deel waar u ongetwijfeld het meest in geïnteresseerd bent: mijn meisjes.’ Steve opende de map die hij bijhad en haalde daar een stapel papieren uit. ‘Vertel eens, Tom. Wat zoek je in een vrouw? Of wat juist niet?’
Ik grijnsde geamuseerd. ‘grote borsten is toch wel een must. En niet langer dan mij. Verder ben ik niet echt kieskeurig, zolang ze maar goed in bed is.’
Steve knikte bedachtzaam en stopte enkele papieren terug weg. ‘En hoe vaak zou je ongeveer beroep willen doen op haar?’
‘Elke dag.’ Antwoorde ik meteen.
David zuchtte opvallend en nam een flinke teug van zijn champagne. Steve negeerde hem en knikte een beetje in zichzelf. Uiteindelijk haalde hij enkele papieren uit de stapel en schoof ze me toe. ‘Ik denk dat een van deze meisjes het meest geschikt voor jou zal zijn.’
Ik spreidde de bladzijden naast elkaar uit zodat ik ze mooi met elkaar kon vergelijken. Op elk blad stonden twee foto’s van een vrouw: een close-up van hun gezicht en eentje in simpele, zwarte lingerie.
‘Welke is het beste in bed?’ vroeg ik hem lachend. In een oogopslag kon ik zien dat het stuk voor stuk moordwijven waren.
‘Lastig te zeggen, het hangt er maar vanaf wat je het fijnst vind. Ze zijn stuk voor stuk goed in wat ze doen, anders zouden ze niet voor me werken. Maar ze hebben wel elk hun specialiteiten natuurlijk. Dit is Debby.’ Hij wees naar de eerste foto, waar een prachtige vrouw op stond met lang, zwart haar en felrood gestifte lippen. ‘Als je van orale seks houdt en graag rustig achterover leunt en haar het werk laat doen, zou ik zeker voor haar gaan. Wat zij kan doen met haar lippen … ‘ Hij schudde ongelovig met zijn hoofd om zijn punt kracht bij te zetten.
‘Op de tweede foto staat Carmen, zij houdt van het meer uitdagende werk. Seks op de meest spannende plaatsen, rollenspellen, SM.’ Hmm, dat klonk wel interessant. Niet het SM gedeelte, maar ik vond een beetje avontuur in de slaapkamer ook wel leuk.
‘Dit is Rose.’ Ik wierp een blik op de derde foto en schudde meteen mijn hoofd. Absoluut niet mijn type. Het meisje op de foto had lange, blonde haren en een beetje een doorsnee gezicht. Het was zeker een mooi meisje, maar zo waren er duizenden. Niets aan haar gezicht trok mijn aandacht. Steve haalde haar foto meteen uit het rijtje en ging over op de vierde foto. ‘Anna. Zij is heel all-round en is eigenlijk overal goed in. Ze is echter heel erg onderdanig ingesteld. Perfect voor een iets dominantere partner die weet wat hij wilt en van een volgzaam meisje houdt.’ God, Anna was sexy. Met haar lange, witblonde haar en grote borsten zou ze zo uit de laatste editie van de playboy kunnen zijn gestapt. Fack, hoe moest ik in hemelsnaam een keuze maken uit al deze prachtige vrouwen?
‘En als laatste hebben we Joy.’ Ik liet mijn blik naar de laatste foto in het rijtje glijden en fronste licht mijn wenkbrauwen. Het meisje op de foto zag eruit alsof ze absoluut niet in het rijtje thuis hoorde. Ze was zeker prachtig, adembenemend zelfs. Maar ze zag er zo…lief uit. Haar lange, bruine haren vielen licht golvend over haar schouder en met grote, prachtig groene ogen keek ze recht in de lens. Ze lachte haar tanden bloot in een adembenemende glimlach. Alles aan haar schreeuwde onschuld uit. De zachte lijnen van haar gezicht, haar volle lippen die ze zeer licht roze had gestift,… Ze was echt een zeldzame en natuurlijke schoonheid.
‘Ze lijkt zo jong.’ Bracht ik geschokt uit. Het meisje zag er nog geen 20 uit. Amper volwassen.
Steve knikte bevestigend. ‘Ze is ook jong. De jongste die ik in dienst heb. 22 jaar. Haar onschuldige en jeugdige look is zeker deel van haar charme. Maar laat dat je niet afschrikken. Ze weet wel van aanpakken.’ Was ze echt 22? Dat was nog steeds jong natuurlijk, maar toch iets ouder dan ik haar geschat zou hebben. Net oud genoeg om het niet meer als pervers te moeten bestempelen.
‘Wat is haar specialiteit?’ vroeg ik onzeker. Ik kon echt amper geloven dat een meisje dat er zo uit zag op haar leeftijd er al voor zou kiezen om zichzelf te prostitueren. Ze zag eruit alsof ze nog niet eens seks hoorde te hebben.
‘Dat is moeilijk uit te leggen…Ik noem haar altijd mijn kleine gedachtenlezer. Ze zal je nooit zomaar geven waar je om vraagt. Vijf minuten in een ruimte met haar en ze weet exact wat je nodig hebt, vaak zonder dat je het zelf weet. Ze haalt al je diepste verlangens naar boven. Ze is in één woord verrassend. Ik geef toe dat zij zeker mijn persoonlijke favoriet is.’
Joy de gedachtenlezer. Hmmm… Twijfelend liet ik mijn ogen over de foto’s van de vier vrouwen gaan. Alle vier waren ze stuk voor stuk zeer aantrekkelijk. Maar hoe vaak ik ook naar de andere foto’s keek, mijn ogen werden altijd weer teruggetrokken naar Joy. Steve had me echt nieuwsgierig gemaakt. Welke verborgen verlangens zou ze bij mij losmaken? Mijn vingers jeukten gewoon om dat onschuldige gezichtje in mijn handen te houden. Aarzelend beet ik op mijn lippiercing. Het enige wat me een beetje tegenhield was haar leeftijd. Ik werd dit jaar 30. Was 22 dan niet een beetje jong? Ze was natuurlijk meerderjarig en ze had zelf voor dit beroep gekozen, dus eigenlijk zou dat niet uit mogen maken. Dilemma…
‘Ik wil Joy.’ Besloot ik uiteindelijk toch.
‘Goede keuze.’ Knikte Steve goedkeurend. ‘In dat geval moeten we nog maar een ding bespreken. Gewoonlijk kijken we er zeer streng op toe dat er ten allen tijden een condoom gebruikt wordt om seksueel overdraagbare ziektes te voorkomen. Maar gezien jullie elkaar bijna elke dag zouden zien kan hier een uitzondering op gemaakt worden op voorwaarde dat je jezelf laat testen op SOA’s. Ik ken iemand die in een labo werkt en binnen enkele uren ons de uitslag zou kunnen bezorgen. Maar die keuze is geheel aan jou, natuurlijk. Joy neemt uiteraard de nodige middelen om zwangerschap te voorkomen.’
Ik knikte bevestigend. Bij mijn one-night stands had ik altijd een condoom gebruikt, maar dat waren zo'n rot dingen. Zonder zou wel een fijne verandering zijn. ‘Hoe snel kan ik haar zien?’ vroeg ik gretig.
‘Als je je vandaag nog laat testen, kan je morgen al met haar afspreken.’
Dat zou nog een lange dag worden, ik kon al niet wachten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen