Katja

Ze krijgt meteen vlinders in haar buik als ze Sam zo ziet lachen. Het is abnormaal wat voor postief effect hij op haar humeur heeft..
"Nee want ik heb jou minstens even hard gemist." antwoordt hij. Dat antwoord doet Katja alleen nog maar meer stralen als dat nog zou kunnen. Hij lijkt opgelucht als ze vertelt dat haar ouders niet thuis zijn. Katja is ook erg bang voor hun oordeel over hem.
Maar ze zullen haar nooit stoppen. ze houdt. van Sam en daar zullen ze het mee moeten doen. Het is haar leven en niet dat van haar ouders.
"Ja, thee is wel lekker." antwoord hij glimlachend, hij neemt haar hand en ze stappen binnen.
"Welke les begin jij mee?" Katja schenkt ondertussen heerlijke citroen/gember thee voor hem en haarzelf in. Ze zouden wel wat haast moeten maken om het op te drinken maar het zou moeten lukken.
“Met Frans. Jij toch hopelijk ook?” Vraagt Katja terwijl ze hem met hoopvolle ogen aankijkt. Ze neemt een slokje van haar thee en houdt de tijd nauwlettend in de gaten. Want ze mogen echt niet te laat komen. En eigenlijk is Katja heel braaf in dat soort dingen.

Blaine

"Nou, buiten cheerleaden is er niet veel tijd, maar ik doe ook ballet, dus ik ben lenig als je weet wat ik bedoel." knipoogt ze. Al zijn andere “vrienden” zouden daar vast opgewonden van worden. Hij niet, meisjes zijn als benzine voor hem terwijl hij een dieselauto is. Hij heeft nooit oog gehad voor de dames.
Brianna kijkt dan naar Rachel voor ze weer naar Blaine kijkt met haar bruine ogen.
"Zullen we queen nerd eens een warm welkom geven?" vraagt ze.
Blaine zou het liefst zijn hoofd willen schudden en weglopen. Maar hij ziet de blikken wel van de Footballers. Ze hebben wel eens vaker hardop uitgesproken dat ze het raar vinden dat Blaine nooit met meisjes bezig is.
“Daar is hij veel te veel een watje voor, schatje” zegt één van de bredere footballers die er duidelijk op uit is om Brianna van Blaine af te kapen. Hij moet geen watje genoemd worden, straks komen ze er nog echt achter dat hij gay is.
Blaine neemt de slushee over en loopt ermee naar Rachel en geeft haar daarmee de volle laag. Hij heeft precies goed gemikt want al gauw ziet Rachel helemaal blauw van de slush.
“Welkom terug op school, queen nerd” zegt hij nog voor hij zich omdraait om zijn arm losjes on Brianna’s heup te slaan.
“Wie is hier nou een watje, huh?” Zegt hij tegen de footballer. Hij loopt daarop verslagen weg. Blaine maakt weer oogcontact met Brianna.
“Maar je was wel lenig zei je? Daar weet ik wel raad mee” grijnst hij nog naar haar. Hard genoeg voor anderen om het te horen.
Hij zit nu best goed in zijn rol. Het zijn pure leugens. Hij zou natuurlijk niet echt met haar naar bed kunnen gaan. Zijn flirts met haar zijn nu een perfect dekmantel. Hij voelt zich wel schuldig naar Rachel toe maar het is ook zwemmen of verdrinken voor hem..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen