Adam

“Ik dacht niet dat hij het in zich had” fluisterde hij. Blaine had zijn arm losjes om de heupen van Brianna geslagen. Hij doet toch zijn best voor haar..
“Goede move, Anderson” zegt James dan tegen Blaine. Adam had ook niet verwacht dat Blaine het zou doen.
Diep vanbinnen zou Adam het liever ook niet willen doen. Maar het pesten doet hij om niet zelf het slachtoffer te worden. Daarom forceert hij ook een grijns op zijn gezicht. Brittany en Santana staan er ook bij en Rachel vertrekt al helemaal onder het spul.
“Dat was een goede, ja” prijst Adam hem net zoals James deed. Dat zorgt nog wel voor een scherpe reactie van de latina cheerleader.

Santana

Rachel is niet de beste vriendin van Santana. Zij is juist een van de personen die het Rachel niet altijd makkelijk maakt.
Maar hoewel Santana het nooit hardop zou toegeven aan Rachel zelf is ze toch als dat jongere irritante zusje voor haar. Ja, zij mag in discussie raken met Rachel en haar af en toe een beetje voorschut zetten. Maar anderen moeten zich er buiten houden.
“Waarom ga jij Rachel niet even helpen, lieverd?” Fluistert Santana naar Brittany. Nadat ze is vertrokken keert ze zich tot de sporters en trekt ze haar wenkbrauw omhoog.
“Natuurlijk zouden jullie dat zeggen. Jullie zijn niets anders dan een paar goedkope schoothondjes” spreekt Santana het gezelschap toe. “Is het niet zielig hoe jullie je beter moeten voelen op deze manier? Probeer niet al te veel uit bij mijn vrienden als jullie geen problemen willen” bedreigd ze het groepje nog voor ze zich omdraait om Brittany weer op te zoeken bij Rachel. Ze gaat naar binnen en leunt een beetje tegen de muur en wacht zwijgend totdat ze klaar zijn.

Noah Puckerman

Alle slush hysterie ontgaat hem compleet. Hij heeft er ook echt geen zin in deze ochtend. Ook al was hij vroeger ook niet onschuldig op dat gebied. Hij heeft het ook genoeg geflikt.
Maar hij is een beter persoon geworden. Hij is nog steeds niet braaf maar wel beter geworden tegen anderen.
Hij zit een jongen (Novan) een spelletje spelen vlakbij zijn kluisje. “Hey gast. Wat speel je?” Vraagt hij.
Hij is wel verslaafd aan games.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen