#Kurt
‘Lieve schat, wij hebben toch helemaal geen man nodig. We zijn onafhankelijk en sterk genoeg om het zelf op te lossen! Maar ik snap dat je je eenmzaam voelt nu en dan. Maak je niet druk, zo een leuke, knappe, geweldige, heldhaftige, stoere, lieve, talentvolle man zoals jij vindt echt wel iemand. Ik zie je zo wel’ klonk het antwoord van Mercedes en Kurt glimlachte. Hij greep zijn sleutels, gaf zijn vader nog een zoen en startte zijn nieuwe wagen, waarna hij naar Mercedes toe reed. Hij toeterde.
"Hey meid, need a ride?" Zei hij met een ruigere stem om de patserige voetballers na te doen, alles om zijn beste vriendin te laten lachen. Dat er Disney uit de speakers schalde negeerde hij maar even.

#Sam
Katja schenkt heerlijke citroen/gember thee voor hem en haarzelf in. Ze zouden wel wat haast moeten maken om het op te drinken maar het zou moeten lukken.
“Met Frans. Jij toch hopelijk ook?” Vraagt Katja en ze kijkt hem zo hoopvol aan. Sam neemt een grote slok en knikt.
"Ja ik begin ook met Frans, het is een nieuwe leerkracht, zou leuk moeten worden." Glimlacht hij en kijkt rond. Dit is de eerste keer dat hij bij Katja thuis komt. Het huis is echt groot. Hun flatje is er niets bij.
"Jullie wonen zo mooi." Zegt hij oprecht bewonderend. Al snel is hun thee op en kunnen ze vertrekken.
"Ik heb zin in homecoming, de footballers vragen meestal de cheerleaders mee, maar ik weet al wie ik wil vragen." Zegt hij enthousiast.

#Brianna
Rachel zag al snel helemaal blauw en liep huilend naar de meiden wc, Brianna glimlachte genoegzaam. Blaine nam de vrijheid zijn arm om haar heupen te slaan en ze liet het toe. Hij had haar respect gewonnen.
“Goede move, Anderson” grijnsde James gemeen naar hem.
"Ik vind dat niet aardig. Zeg sorry.” kwam er protest van de kant van Brittany, één van de andere cheerleaders. Ook Santana had haar zegje, maar Brianna had geen tijd daarvoor, en vooral geen zin.
"Ik snap niet dat jullie je met die Losers inlaten. Help liever met ze slushen. Het is toch zo leuk." Lachtte Brianna, waarna ze Blaine mee trok.
"Heb je haar gezicht gezien? Geweldig!" Gniffelde ze tegen Blaine. "Echt geweldig."
Ze arriveerden bij het aardrijkskunde lokaal en dat was Brianna's stop.
"Nou, bedankt om de ochtend zo leuk te maken, ik zie je waarschijnlijk wel bij de lunch. Je bent wel oké, blaine." Ze drukte een kus op zijn wang en merkte vergenoegd op dat het een afdruk na liet.
"Laters!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen