James Ian Oliver Mccain

Santana deed haar zegje en dat liet James zijn wenkbrauw optrekken. Kwam ze nu echt op voor die nerd van een Berry? Hij had Santana wel hoger ingeschat, misschien moest hij haar de volgende keer ook eens een Slushie facial bezorgen. Nu was het helaas al te laat omdat ze weggelopen was.
Blaine en Brianna liepen weg. 'Ze lijken elkaar wel te hebben gevonden he?' grijnsde James naar Adam terwijl hij nog wachtte tot hij weer een nieuw slachtoffer voorbij zag komen om te slushen.

Mercedes Jones

Zodra ze een toeter hoorde zorgde ze dat ze snel buiten kwam. Daar bekeek ze Kurt's nieuwe, schitterende wagen met grote ogen. Zodra hij het raampje opende en de patserige voetballers nadeed schaterde ze het uit van het lachen. Alleen Kurt kon haar zo in de lach laten schieten. 'Sure, stud' imiteerde ze daarna op haar buurt de overdreven cheerleaders. Ze nam plaats naast hem in zijn gloednieuwe auto. Zelfs de binnenkant zag er oogverblindend uit. 'Jeetje Kurt, wat een mooie auto heb je' zei ze met een brede glimlach. Ze draaide zijn radio zelfs nog harder om luidkeels mee te zingen met de vrolijke Disneyliedjes. Ze gebaarde dat Kurt met haar mee moest doen. De autorit was nu tenminste nog leuk voordat de hel weer zou beginnen.

Brittany Pierce

'het is lief maar laat maar Britt het helpt toch niet' zei Rachel voordat ze huilend naar de damestoiletten liep. Brittany pruilde sip terwijl ze haar nakeek. Ze vond het zo gemeen dat ze nog steeds haar vrienden uit de Glee club pestten. “Waarom ga jij Rachel niet even helpen, lieverd?” Zei Santana. Zachtjes knikte ze daarop en liep ze de kant uit waar Rachel naar toe was gelopen. 'Ik kom je helpen, Rach,' zei Brittany zacht. Ze hielp Rachel met het uitspoelen van alle zoetigheid in haar haren. 'gaat het verder? Ik kan je altijd nog opvrolijken met een lolly?' ze toverde een knalgele lolly uit haar tas en gaf het aan haar in de hoop om haar een beetje aan het lachen te krijgen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen