Bill POV.

Ik voel mij inmiddels al een aantal weken vrij misselijk en ben nu tot het besef gekomen dat ik weleens zwanger zou kunnen zijn. Daarom heb ik een zwangerschapstest gedaan en gespannen wacht ik op de uitslag. Ik weet dat Tom en ik nog wat langer wouden wachten, maar als het nu al gebeurt is, is daar niks meer aan te veranderen, dan komt ons laatste kindje gewoon iets eerder dan gepland.

Na nog even naar de test te hebben gestaard komt er een positieve uitslag uit. Het liefst zou ik het nu gelijk aan Tom willen vertellen, maar aangezien hij aan het werk is zal dat tot vanavond moeten wachten.

Tom POV.

Ik ben in mijn cliënt aan het stoten en hoor hem luid kreunen terwijl hij zijn nagels in mijn rug drukt. Wanneer ik in hem ben klaargekomen leg ik mij naast hem neer en hij wil dicht tegen mij aankruipen, maar ik duw hem wat bij mij vandaan. "Doe je echt niet meer aan bij cliënten overnachten?" vraagt hij dan en ik kijk hem even aan, ik vond het sowieso raar dat hij mij na vijf jaar opnieuw heeft geboekt. Ik weet dat we toen af en toe ook zomaar onze pleziertjes hadden, maar die tijd is voorbij, nu is het alleen maar werk en nooit wat extra's.

"Dat gaat nou eenmaal zo aangezien ik nu binnenkort getrouwd ben en drie geweldige kinderen heb" leg ik dan uit.

"Maar alleen deze nacht blijven is dan toch geen probleem?"

Ik laat even een zucht horen om mij daarna naar hem toe te draaien, terwijl we allebei nog naakt zijn. "Dat gaat echt niet Oliver, ik hou van Bill, ik zou mijn gezin nooit bedriegen, en als ik een nacht bij jou zou blijven zou dat nu buiten mijn werktijden vallen en is dat precies wat ik zou doen." En ik hoop dat hij mij nu snapt, maar ik voel dan gelijk zijn lippen op die van mij en even zoen ik terug, uit gewoonte van vijf jaar terug.

"Neuk mij dan nog één keer."

"Morgen weer, deze week ben ik hier sowieso nog."

"Nee, nu." Gelijk begint hij over mijn penis te strelen en ik kreun even.

"Fuck, please, stop daarmee." Smeek ik, maar natuurlijk stopt hij niet.

"Je wilt niet weten hoe verliefd ik op je ben geweest vijf jaar terug." Even kijk ik hem verbaasd aan.

"Ik was ook op jou." Beken ik dan, maar dat is verleden tijd.

"Weet je verloofde dat je nu bij een cliënt bent waar je verliefd op bent geweest?" Vraagt Oliver en ik bijt in mijn lip.

"Hij denkt dat hij de eerste en enige cliënt is waar ik ooit verliefd op ben geweest, hij kent ons verhaal niet." zeg ik dan.

"Echt niet? Waarom heb je hem dat nooit verteld?" vraagt Oliver dan nieuwsgierig.

"Denk je dat hij mij dit werk ooit nog zou laten doen als hij zou weten dat ik al eens eerder verliefd ben geworden?"

"Okay, daar heb je een punt." Realiseert hij zich dan en ik glimlach toch even naar hem. Wat hij en ik hadden, vijf jaar geleden, voelde toendertijd goed, geen van ons beide heeft toendertijd zijn gevoelens toegegeven en ergens komen ze nu weer boven, maar zo sterk als mijn gevoelens voor Bill, zo sterk zijn mijn gevoelens naar Oliver toe niet. Terwijl ik in gedachten zat drukt Oliver opnieuw zijn lippen op die van mij. "Wil je mij echt niet nog één keer neuken?" vraagt hij wanneer hij mijn lippen weer loslaat.

"Oh, fuck, Oliver, maar het blijft werk, je was gewoon zo onzeker dat je nog een tweede keer op deze dag nodig had om het deze week te redden" en Oliver knikt instemmend waarna hij zijn lippen op die van mij drukt en ik ga opnieuw in hem.

Ik heb nog een uur met Oliver in bed gelegen wanneer ineens de bel gaat en we kleden ons beide snel aan waarna ik achter hem aan naar beneden loop en afwacht wie er bij hem voor de deur staat. "Papa!" roep ineens een kleine meid en ze rent naar Oliver toe en geeft hem een knuffel. "Ik mocht eerder naar huis van oma." zegt ze vrolijk en Oliver knikt.

"Hoe oud is ze?" vraag ik en Oliver kijkt geschrokken op.

"Net 5, van Charlotte en mij." De naam van Charlotte spreekt hij wat twijfelend uit en ik knik even.

"Dan ga ik maar, tot morgen" zeg ik en ik zwaai ook even naar de kleine meid om dan naar huis te vertrekken.

Terwijl ik onderweg naar huis ben gaat de telefoon en ik neem op. "Uw zoon is twee dagen terug geboren, hij is ondergebracht in een pleeggezin, Evan is hij genoemd, maar door uw rechten vroegen wij ons af of u uw zoon zou willen opvoeden?" En even slik ik na dit nieuws, ik had niet meer verwacht dat hij zwanger zou zijn geweest, Bill had dat ook niet meer verwacht.

"Dat moet ik echt met mijn verloofde bespreken, maar ik wil sowieso een bezoeksregeling, ik wil mijn zoon leren kennen." zeg ik dan.

"Dat kan geregeld worden meneer, we hebben nog wel een keer contact van de week" zegt de vrouw aan de andere kant van de lijn en even later hangen we op en ik loop mijn huis binnen.

"Liefje, ik ben thuis!" roep ik en gelijk komt Bill naar mij toegelopen.

"Ik ben zwanger, over een maand of 8 a 9 is ons mooie gezinnetje compleet" zegt hij vrolijk en de tas die ik bij mij heb laat ik uit mijn hand vallen waardoor Bill mij geschrokken aankijkt. Ik wou hem vertellen over Evan, maar misschien is het beter als ik het bij af en toe een bezoekje houd, anders wordt het echt te druk, en om Bill daar geen schuldgevoel over te geven houd ik mijn mond over Evan.

Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen