Santana

Ze krijgt een kleine glimlach op haar gezicht als ze ziet hoe Brittany Rachel probeert op te vrolijken met een lolly. Brittany’s wereld is zo magisch en simpel, want was het maar zo dat alles opgelost kon worden met een lolly.
Maar ze kan anderen zo goed opvrolijken. Ze heeft een enorm groot hart en schaamt zich niet om dat te laten zien. Daar zou Santana een voorbeeld aan kunnen nemen. Zij is meestal niet zo van het uiten. Ze is meer van de daden dan van de woorden.
Al helemaal bij Rachel. Die haar nu een dankbare glimlacht geeft. Als het echt nodig zou zijn dan zou ze Rachel steunen. Ze knikt kort op haar glimlach maar heeft niet meteen de behoefte om zich te mengen in het gesprek. Daar is Brittany beter in.

Adam

Blaine loopt met Brianna mee naar het lokaal. Ze zouden wel een leuk koppel zijn bedenkt Adam zich. 'Ze lijken elkaar wel te hebben gevonden he?' Zegt James alsof hij de gedachten uit mijn hoofd heeft geplukt.
“Wie weet. Aan de andere kant denk ik niet dat Brianna zich snel wil settelen” zegt Adam tegen James.
Ze hebben nog altijd een slushee in hun hand. Wachtend om andere losers onder te gooien.
“Die losers laten wel lang op zich wachten zeg..” zegt Adam daarna.

Puck

'Oh niet echt iets boeiends, Candy Crush om de tijd te doden' zegt hij vriendelijk. Puck besluit eigenlijk direct dat hij deze jongen wel tof vindt. Hij ziet er wel lang uit. Hij zou een goede aanwinst zijn voor het footballteam en het basketbalteam
. 'Ik ben Novan ehm zit jij in één van de sportteams?" vraagt hij. 'Ik wil graag in een sportteam, weet jij waar ik mij kan inschrijven voor de trainingen en de selectie?"
Dan heeft Puck hen toch goed ingeschat. Hij glimlacht naar de jongen.
“Ik speel football en als het seizoen voorbij is ook basketball.” Antwoordt Puck. “We hebben verschillende teams op school. Het zou tof zijn als je zou meedoen. We kunnen iemand met jouw lengte wel gebruiken. Misschien dat we dan eindelijk wel eens winnen”
Dat laatste zei hij een beetje bitter.
“Ik ben trouwens Puck. Je kunt je inschrijven voor de tryouts op het prikbord”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen