#Kurt
'Sure, stud' lacht Mercedes, waarna ze instapt. 'Jeetje Kurt, wat een mooie auto heb je' zei ze met een brede glimlach. Ze draaide zijn radio zelfs nog harder om luidkeels mee te zingen met de vrolijke Disneyliedjes. Kurt doet natuurlijk meteen mee en zo komen ze toch redelijk vrolijk op school aan.

Samen lopen ze naar binnen en Kurt loopt nog langs zijn kluisje voor nieuwe boeken en om zijn nieuwe reserve kleren in de kluis te stoppen. Je wist maar nooit wanneer je geslusht werd hier.
"Help, ik wil nu al niet meer." Zucht hij tegen Mercedes. "Hopelijk is het snel glee."
Dan kijkt hij rond, zoekend naar Rachel.

#Sam
“oh ja?” glimlacht katja. “Dat meisje moet wel de grootste bofkont ooit zijn als ze door jou meegevraagd gaat worden”
Sam begint te lachen en duwt zacht tegen haar schouder om te plagen. Alsof ze niet wist dat hij haar zou meevragen.

"Nou, ik was aan het hopen dat ze al door zou hebben dat ik haar wil vragen, maar dat lijkt niet het geval. Hoe denk je dat ik het aan moet pakken?" Vraagt hij met een glimlach. Oh hij kan niet wachten om Katja voor te stellen aan zijn vrienden van de new directions.

#Brianna.
"Jij ook Brianna. Tot vanmiddag." Zegt Blaine nog en ze glimlacht, waarna ze wat gaat zitten tokkelen op haar telefoon. De leerkracht is er toch nog niet. Terwijl ze daar zo zit bedenkt ze zich dat Blaine niet helemaal blij keek. Wat zou hem dwars zitten? Hij is een sporter , dus hij zou toch zeker er niets om geven om de nerds te slushen?

Toch is er iets, en Brianna is vastbesloten te onderzoeken wat het is.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen